- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Latinachica
Benim tanıdığım bir abla var 35 yaşında 3.5 milyar maaş alıyor babası öyle bir yükleniyor ki maaş kartı bile ablanın babasının elinde kıza harçlık veriyor gerisini sen düşün ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babalar hep böyle huysuz aynısı b,zdede var parasıda var yani genede kardesimden para alırBu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Elektirik yakio bu benim param yok dedi
Yakin zamanda da tv aldi
Paran olmasa tv mi alirdin dedin sakayla
Biraz da sen alsan gibi biseyler geveledi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
Bilmem, belki yapıyodur hiç konusu geçmedi.Bunu kocanda yapiyomu?
Baba terbiyesizlik yapmaz.. akil verir ogut verir, arada soylenir.
Kendime çok az miktar para ayırıp geri kalanı aileme veririm,hiçbir sıkıntı olmadı ben bugün onlara yardımcı olurum yarın onlar bana :)Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi