• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileye söylesem bir türlü söylemesem bir türlü

Siminru

Canım üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.948
2.544
133
Arkadaşlar, 9 senelik evliyim, ben istedim ailem verdi sağolsunlar. Ama sorunlarım var. Eşim bana karşı şiddet ve hakaret olmasa da sürekli beni gizliden eleştiren bana kendimi aptal beceriksiz hissettiren bir yanı var. Bir şey söylesem zeytinyağı gibi üste çıkmayı bilir. Benim lafımı ters çevirir bana giydirir. Hele sokakta hiç konuşmam çünkü sesini yükseltir. Bu yüzden bir yere gitsek ben diken üstündeyim çünkü duyulur diye hiç düşünmez ben susarım aleme rezil olmamak için. sürekli içime atıyorum dudaklarımı ısırıp kendimi sıkıp susmayı tercih ediyorum.velhasıl psikolojik şiddet altında olduğu düşündürecek bir çok şey var.
Kendi ailemin evine gitmek artık içimden gelmez oldu, annem babam neyin var durgunsun diye soruyor.birşey yok herşey yolunda diyorum her seferimde. çünkü birkaç sefer anneme anlatmayı denedim umduğum desteği alamıyorum. Bir ara boşanmak istedim, boşancak kadar kötü durumun yok evine git,dediler bunu unutamıyorum. Onun sonrasında mutluymuş taklidi yapmaya başladım. Bir de ufak tefek anlattıklarımı annem gelinine veya kızkardeşine yani teyzeme anlatır diye korkuyorum. Tam güvenmiyorum anneme. Babam da aslında boşan da gel derse o kadar mutlu olurum ki, ama demez gibi geliyor, hiç konuyu açamıyorum. Onlar eşimin ne kadar gıcık çekilmez biri olduğunu biliyorlar ama olan olmuşsa yapacak bir şey yok düşüncesindeler.
Belki de bir çok kadın benim yaşadığımı yaşıyor bilmiyorum ama durumum bu :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun aile destek değilse zor olur bu işler inş bir an önce bi çıkış yolu bulursunuz...

aileniz neden destek olmuyor onu anlamadım ama neden durgunsu diye sorduklarına göre umurlarındasınız.
kendi kendinizi yiyip bitirmek yerine herşeyi anlatmayı seçerseniz rahatlarsınız.
BU DURUMDA LÜTFEN ÇOCUK YAPMAYIN

aile danışmanına giderseniz eşinizle bu durumu aşabilirsiniz inş malum siz konuşunca anlamamış sizi üste çıkmış eşinizi ikna edin bu yolu da deneyin canım

Bence anlat neler yaşadığını sanırım eşinin bir piskolojik hastalığı var ,böyle lnsanlar evlenmemeli bence , sen hasta olmadan bence ayrıl eşinide bir hekime yolla

Erkek milleti, hepsi ayni.
Onlar herzaman hakli, herzaman en iyisini bilirler.
Malesef bizim büyüklerin düsüncesi herzaman Elalem ne der bosanirsan.
Biz türk milleti herzaman elalemi düsünmekteyiz.

Arkadaşlar, konuyu düzelttim. 9 senelik evliyim çünkü, 8 yaşında kızım var.
Ben kızın velayetini babasına bırakmak istiyorum, bunun sebebi 9 senedir çok eziklendim, bir de boşandıktan sonra çocuğumuz üzerinden yakama yapışmasını ensemde solumasını çekmek istemiyorum.
Bu velayeti bırakma fikrim anneme ters geldi acıdı kolay değil dedi.
Değil ama zaten boşanınca insanlar düşman gibi oluyor, ben daha evlenmeden onun sürekli sindirdiği biriyim yani boşanınca ne olur.
Aslında ben bu fikri kendisine de söyledim ama tepkisi gene çok kırıcı oldu"çocuğu da bana bırakıcan oh keyfine bakıcan" dedi böyle naled insan

Tam yorum yapacaktim, ikinci yazinizi okuyunca fikirlerim degisti... Cocugunuzu birakma sebebiniz cok sacma bana göre, yani siz kurtulun ama kiziniz babasinin bu iskencesini devam ceksin, bide annenize kiziyorsunuz, anneniz anne gibi düsünüyor ama siz tek kendinizi düsünüyorsunuz, esinizde dedigiyle hakli nerdeyse ama tabii ki yine cirkin, sonuc olarak ikinizde o yavrucagi umursamiyorsunuz... Allah akil fikir versin, göktenmi indi o cocuk? Bosanmak istiyorsaniz bosanin, ailenizede ihtiyac yok, cocugunuz büyümüs, calisip kizinizla gül gibi gecinip gidersiniz, hem kizinizi birakma sacmalagi olmasa eminim anneniz yani ailenizde zaten destek cikar... Kizinizi düsünmeyip birakip gidince, iki yakaniz bir araya gelecekmi saniyorsunuz? Her ne olursa olsun evlatlarini birakmayi göze alan yani kendi elleriyle terk eden kadinlari anlayamiyorum, anlayamiyacagim vede nefret ediYorum...:KK14:

Babası çocuğuna çok düşkün aslında
ama ben alttan almaktan ve mutlu rolü yapmaktan bıktım. dayanmak çok zor.kör topal yaşar gideriz aslında ama hep susmam,sinirli baskıcı adam tarafından kontrol edilerek yaşamaya devam etmem lazım.
bu fedakalrlığı da yaparım

Anlatılmaz yaşanır, derecesinde bir çaresizlik içindeyim.burda da aynısını yaşıyorum.Ne tuhaf.

Arkadaşlar, 9 senelik evliyim, ben istedim ailem verdi sağolsunlar. Ama sorunlarım var. Eşim bana karşı şiddet ve hakaret olmasa da sürekli beni gizliden eleştiren bana kendimi aptal beceriksiz hissettiren bir yanı var. Bir şey söylesem zeytinyağı gibi üste çıkmayı bilir. Benim lafımı ters çevirir bana giydirir. Hele sokakta hiç konuşmam çünkü sesini yükseltir. Bu yüzden bir yere gitsek ben diken üstündeyim çünkü duyulur diye hiç düşünmez ben susarım aleme rezil olmamak için. sürekli içime atıyorum dudaklarımı ısırıp kendimi sıkıp susmayı tercih ediyorum.velhasıl psikolojik şiddet altında olduğu düşündürecek bir çok şey var.
Kendi ailemin evine gitmek artık içimden gelmez oldu, annem babam neyin var durgunsun diye soruyor.birşey yok herşey yolunda diyorum her seferimde. çünkü birkaç sefer anneme anlatmayı denedim umduğum desteği alamıyorum. Bir ara boşanmak istedim, boşancak kadar kötü durumun yok evine git,dediler bunu unutamıyorum. Onun sonrasında mutluymuş taklidi yapmaya başladım. Bir de ufak tefek anlattıklarımı annem gelinine veya kızkardeşine yani teyzeme anlatır diye korkuyorum. Tam güvenmiyorum anneme. Babam da aslında boşan da gel derse o kadar mutlu olurum ki, ama demez gibi geliyor, hiç konuyu açamıyorum. Onlar eşimin ne kadar gıcık çekilmez biri olduğunu biliyorlar ama olan olmuşsa yapacak bir şey yok düşüncesindeler.
Belki de bir çok kadın benim yaşadığımı yaşıyor bilmiyorum ama durumum bu :KK43:
Eşinize hiç tepki vermeyi denediniz mi

Eşinize hiç tepki vermeyi denediniz mi
Tabiki, ama hiç bir sonuç alamıyorum.
Kızım "anne lütfen sus" diyor. onu da sindirmiş.
Bir de fazla çalışmaya ihtiyacı olmadığı için çalışmayan, evde çok zaman geçiren bir adam. keşke evde olmasa diyor kız. ne zaman gider diye sorup duruyor.

Bir de fazla çalışmaya ihtiyacı olmadığı için çalışmayan, evde çok zaman geçiren bir adam. keşke evde olmasa diyor kız. ne zaman gider diye sorup duruyor.
Kızınız bile babası için keşke evde olmasa diyor,siz de kızınızın velayetini babasına vermek istiyorsunuz,eğer böyle birşey yaparsanız kızınız sizinle belkide ömür boyu konuşmayacak ve sizden nefret edecek onu babasına bıraktığınız için.

Eşiniz hasta bence ama onunla yaşaya yaşaya siz de etkilenmişsiniz kızınıza yazık küçükçük kalbinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor kim bilir ..
imkanımız yoksa bile zorlayın tedavi olun ikiniz de

Kızınız bile babası için keşke evde olmasa diyor,siz de kızınızın velayetini babasına vermek istiyorsunuz,eğer böyle birşey yaparsanız kızınız sizinle belkide ömür boyu konuşmayacak ve sizden nefret edecek onu babasına bıraktığınız için.
Ne kadar acı bir durumdayım, varın siz düşünün.
Bazı arkadaşlar "böyle basit bir sebepten" falan diyorlar ama basit'in altını kaldırınca işte

Eşiniz hasta bence ama onunla yaşaya yaşaya siz de etkilenmişsiniz kızınıza yazık küçükçük kalbinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor kim bilir ..
imkanımız yoksa bile zorlayın tedavi olun ikiniz de
Aslında ona fazla belli etmemek için de çok gayret ediyorum.
Her taraftan sıkıştım yani :(

Arkadaşlar, konuyu düzelttim. 9 senelik evliyim çünkü, 8 yaşında kızım var.
Ben kızın velayetini babasına bırakmak istiyorum, bunun sebebi 9 senedir çok eziklendim, bir de boşandıktan sonra çocuğumuz üzerinden yakama yapışmasını ensemde solumasını çekmek istemiyorum.
Bu velayeti bırakma fikrim anneme ters geldi acıdı kolay değil dedi.
Değil ama zaten boşanınca insanlar düşman gibi oluyor, ben daha evlenmeden onun sürekli sindirdiği biriyim yani boşanınca ne olur.
Aslında ben bu fikri kendisine de söyledim ama tepkisi gene çok kırıcı oldu"çocuğu da bana bırakıcan oh keyfine bakıcan" dedi böyle naled insan
Aldatma siddet hicbir sey yok koca bosuyosun, cocugu da almiyosun, baska bi adam mi var sevdigin?

Aslında buralar da durmasın memeleketine gitsin istiyorum mükemmel hanımefendi bir annesi var kızıma hakkıyla da bakar ama o gitmez. çocuğu da göndermez
belki bana karşı yaptıklarına devam etmek için velayeti gene bana bırakabilir. bu da olabilir yani.
(çocuktan başkasının çocuğu gibi bahsettiğimi sanmayın)
Hasta mı normal mi bilmiyorum ama
Diğer insanlara karşı da lafının üstüne bir laf söyletmeyen ağız dalaşına girmeyi çok seven ultra baskın bir tip.
Ben öyle değilim.
Bakın burda bile neler söylendi hep alttan aldım ya :/

Back
X