Aileye tapan eş

Bunları düşünmez ki, olmayan ve asgari ücretle sıfirdan para biriktirerek alacağını sandığı araba üzerinden stresini atıyor. Asıl meseleye asla inmez yani. Araba ömürlük mevzusu olacak.
Yani daha çok büyük problemleri var

Yuh ya ben asla maaşımı söylemezdim ketum olmak.iyidir .. uzağa gidin hiç öyle gidilmiyor bir müddet sonra esin bıkar onca yol diye kaç valla en güzeli

Ailesi hiçbirşey olmamış gibi beni soruyor, selam gönderiyor.Eşim desen ayrı dünya.Satılsaydı geleni tokiye peşinat yapacaktık. Büyük ihtimalle yapamayacağız. İçimden telefonda bile konuşmak gelmiyor artık zaten onlarla.
Benim anlamadıgım nasıl bir anne baba evladının hakkına göz koyar. Durumlarıda gayet iyi

Arabayı satsınlar diyemi eş ailesine vermiştiniz?
Eğer niyet oysa, ve satmaktan vazgeçildiyse esinize para olarak versinler hakkini. Niye helâli hoş olsun diyor eşiniz ne alaka. Hakkınız o sizin tek birikiminiz. Ha siz yokken olan olmus bir olay, çok karışmayın ama bir kere sadece mantıklı bir şekilde anlatin.

Siz kocanızın bu size ikinci sınıf vatandaş gibi davranmasına rağmen evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız, ozaman sesinizi çıkarmayın zaten belli çıkartamıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor, kocanız koştura koştura ailesinin yanına gidiyor, siz hala evliliği sürdürüyorsunuz.

Yuh ya ben asla maaşımı söylemezdim ketum olmak.iyidir .. uzağa gidin hiç öyle gidilmiyor bir müddet sonra esin bıkar onca yol diye kaç valla en güzeli
Tokiye başvuru yaptım. Ailesine 45 dakika mesafede. Evet o da sürekli gidemez, zor gelir. İşi bazen çok yogun oluyor.
Zaten gelecek yıl hemen maaşı söylemeyeceğim. Ailesine söylemeyecegi konusunda söz versin.

Aha araba bitmeden ev de almaya başlamışsın.
Sendeki şu motivasyonunu yarısı bende olsa dünyanın anasını bellemiştim.
Arsayı da araya sıkıştırmış. Konu sahibi mal mal diye ölecek. Bir 10 yıl önce doğsaymış olurmuş ama artık çok zor. 2 işte çalışıyorum diyor 3. İşe de girer bu motivasyonla. Branş öğretmenlerinin az buçuk ne kadar aldığını biliyoruz. Eski araba ile uğraşmanın zorluğunu da gel anlat şimdi buna.

Ama eşinizle alakalı durum.
Resmen saflik yaptığı.
Benim eşimde vergi borcu çıkmasın diye bekarken aldığı araba babasının uzerineydi.
Ben araba yenilenince kendi üstüne aldirdim.
Yazık olmuş

Sorun anne babada değil, sizi ailesi olarak göremeyen eşinizde. Siz hiç bir tavır koyamadınız eşinize, boşar sdiye mi korkuyorsunuz?

ortaksa kullanımı ortak olurda şöfor muamelesi yapılmaz kendindeyken araba hangi akraba ne lazımsa gitsin kendileri derdim eşiniz kenidini biraz ezdiriyor gibi geldi bana bencede yeni arabaya 1 lira almayın benim bu deme şansınız olsun

Söyledim zoruna gitti baya sözlerim. Ben satılmayacağını kabullendim de. Eşimin gözleri nasıl kör, onu anlamıyorum
Bence siz baya körsünüz, eşiniz gayet bilinçli ve farkında olanların. Siz eşinizin saf ve aptal olduğuna inanmak istiyorsunuz ama eşiniz son derece akıllı ve seçimlerinin gayet farkında. Bakar kör olan sizsiniz.

En son 5 ay önce konuşuldugunda babası satalım dedi. Kaynım piyasadan baya yüksek fiyat yazdı. Ve satılmadı.Şuan ilandan falan kaldırdılar. Öyle kullanıyorlar. Yarısını verecek paraları yok işte. Anlattım yok anlamıyor. Onlar bana destek oldu diyor. Nolacak ailem diyor.Satılırsa kaynım evlenirken satılır. O zamana değeri düşer.Biz yarısını versek üstümüze alsak gene bize rahat vermez ailesi.5 aydır gitmiyorum, aramıyorum. Halaa pişkinler.

Tokiye başvuru yaptım. Ailesine 45 dakika mesafede. Evet o da sürekli gidemez, zor gelir. İşi bazen çok yogun oluyor.
Zaten gelecek yıl hemen maaşı söylemeyeceğim. Ailesine söylemeyecegi konusunda söz versin.

45 dakika mesafeye taşınınca olacak olan şu: Eşiniz cuma akşamından ailesine gidecek. "Araba yok, yol uzun, dönemiyorum" deyip Pazar akşamına veya Pazartesi sabahına kadar orada kalacak. Yatılı okuldeyken "evci çıkmak" denirdi buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…