- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Yani daha çok büyük problemleri varBunları düşünmez ki, olmayan ve asgari ücretle sıfirdan para biriktirerek alacağını sandığı araba üzerinden stresini atıyor. Asıl meseleye asla inmez yani. Araba ömürlük mevzusu olacak.
Yuh ya ben asla maaşımı söylemezdim ketum olmak.iyidir .. uzağa gidin hiç öyle gidilmiyor bir müddet sonra esin bıkar onca yol diye kaç valla en güzeliO arabayı gözden çıkardım ben. Sıfırdan başladık sayıyorum ben.Kendi emeği ne diyeyim. Kaynana sorunum vardı. Bu sayede kaynana ile görüşmüyorum çok rahatladım. Zaten işe gidip gelecegim. Fırsat bulursa alır anahtarı bendenAma gelecek yıl ailesine iki yerde çalıştığımı söyletmeyeceğim. Annesi maaşımı kuruş kuruş hesaplıyor.
Bu adam annesinden uzağa taşınır mıBaşka bir yere tayin isteyin, taşının. Kendi ailenizin yakınına. Bunların yanında aynen hayatınız devam edecek ve eşiniz hiç değişmeyecek.
Ailesi hiçbirşey olmamış gibi beni soruyor, selam gönderiyor.Eşim desen ayrı dünya.Satılsaydı geleni tokiye peşinat yapacaktık. Büyük ihtimalle yapamayacağız. İçimden telefonda bile konuşmak gelmiyor artık zaten onlarla.Yerinde olsam bayramdan bayrama bile görüşmem. Ben şu senden önce alınmış sanane mantığını hiç anlamıyorum. Ne demek sanane ya? Ben biriyle evleniyorsam artık kesemiz birdir. Evlenmeden önce aldığım bir evim arabam vs her neyim varsa eşiminde kullanma ve söz hakkı vardır. Aynı şekilde benimde öyle. Ha mantıksız bir şekilde şu malını satta parasını yiyelim diyorsa tabi ki müsade etmem,eşimde etmesin. Ama burada konu sahibinin eşininde emeğiyle alınmış bir araba var. Konu sahibi ve eşi bunu kullanıyor. Bu devirde çok ciddi bir ihtiyaç araba. Bir ana babanın bunu çocuğunun elinden,eğer hayati bir mesele yoksa keyfi olarak alması ne derece doğru? Ayıptır ya! Benim çocuğum evlense damadımı/gelinimi arabamada bindiririm,evimede oturturum eşyasını alırım ne var? Onlar benim evladım yahu! İnsanlardaki bu hainlik niye ben anlamıyorum. Sana hak verdim konu sahibi. Eşininde pasifliği sinirlerimi bozdu ayrıca!
Siz kocanızın bu size ikinci sınıf vatandaş gibi davranmasına rağmen evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız, ozaman sesinizi çıkarmayın zaten belli çıkartamıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor, kocanız koştura koştura ailesinin yanına gidiyor, siz hala evliliği sürdürüyorsunuz.Annesi, babası, kardeşine resmen tapıyor. Ben böyle şey görmedim. Ama onlarla sınanacağını düşünüyorum. Çünkü bu kadar düşkünlük çok fazla. Tamam sevsin ama bagımlı resmen. Öl dese ölecek.
Arada kaldığım diger konu, kardeşim ve annemle eşimin arası iyi. Kaynımın sevgilisi bizimle tanışmak istiyor. Benim bir araya gelmem gerekiyor mu? 5 aydır hiç görüşmedik.
Tokiye başvuru yaptım. Ailesine 45 dakika mesafede. Evet o da sürekli gidemez, zor gelir. İşi bazen çok yogun oluyor.Yuh ya ben asla maaşımı söylemezdim ketum olmak.iyidir .. uzağa gidin hiç öyle gidilmiyor bir müddet sonra esin bıkar onca yol diye kaç valla en güzeli
Taşınır taşınır. Tokide 45 dakika mesafede başvuru yaptık tokide.Bu adam annesinden uzağa taşınır mı
Arsayı da araya sıkıştırmış. Konu sahibi mal mal diye ölecek. Bir 10 yıl önce doğsaymış olurmuş ama artık çok zor. 2 işte çalışıyorum diyor 3. İşe de girer bu motivasyonla. Branş öğretmenlerinin az buçuk ne kadar aldığını biliyoruz. Eski araba ile uğraşmanın zorluğunu da gel anlat şimdi buna.Aha araba bitmeden ev de almaya başlamışsın.
Sendeki şu motivasyonunu yarısı bende olsa dünyanın anasını bellemiştim.
Ama eşinizle alakalı durum.Evet tamamını ailesine hibe etti. Helali hoş olsun diyor. Evet bekarken alındı. En az 450 500 bin tlye satılabilir. Aileside para kattı. Ancak eşimin ödedigi kredi miktarı daha fazla.
Eşimin saflığını geçtim. Aileside birşey olmamış gibi selam söylüyor. Birşey olmamış gibi davranıyor.
Sorun anne babada değil, sizi ailesi olarak göremeyen eşinizde. Siz hiç bir tavır koyamadınız eşinize, boşar sdiye mi korkuyorsunuz?Ailesi hiçbirşey olmamış gibi beni soruyor, selam gönderiyor.Eşim desen ayrı dünya.Satılsaydı geleni tokiye peşinat yapacaktık. Büyük ihtimalle yapamayacağız. İçimden telefonda bile konuşmak gelmiyor artık zaten onlarla.
Benim anlamadıgım nasıl bir anne baba evladının hakkına göz koyar. Durumlarıda gayet iyi
Bırakın eşiniz ailesi ile görüşsün buna karışmanız evlilikte yıkıma yol açar bilginiz olsun. Siz dilerseniz görüşmeyebilirsiniz.Taşınır taşınır. Tokide 45 dakika mesafede başvuru yaptık tokide.
Bence siz baya körsünüz, eşiniz gayet bilinçli ve farkında olanların. Siz eşinizin saf ve aptal olduğuna inanmak istiyorsunuz ama eşiniz son derece akıllı ve seçimlerinin gayet farkında. Bakar kör olan sizsiniz.Söyledim zoruna gitti baya sözlerim. Ben satılmayacağını kabullendim de. Eşimin gözleri nasıl kör, onu anlamıyorum
En son 5 ay önce konuşuldugunda babası satalım dedi. Kaynım piyasadan baya yüksek fiyat yazdı. Ve satılmadı.Şuan ilandan falan kaldırdılar. Öyle kullanıyorlar. Yarısını verecek paraları yok işte. Anlattım yok anlamıyor. Onlar bana destek oldu diyor. Nolacak ailem diyor.Satılırsa kaynım evlenirken satılır. O zamana değeri düşer.Biz yarısını versek üstümüze alsak gene bize rahat vermez ailesi.5 aydır gitmiyorum, aramıyorum. Halaa pişkinler.Arabayı satsınlar diyemi eş ailesine vermiştiniz?
Eğer niyet oysa, ve satmaktan vazgeçildiyse esinize para olarak versinler hakkini. Niye helâli hoş olsun diyor eşiniz ne alaka. Hakkınız o sizin tek birikiminiz. Ha siz yokken olan olmus bir olay, çok karışmayın ama bir kere sadece mantıklı bir şekilde anlatin.
Görüşmemeye karışmıyorum. İstedigi kadar görüşsün. Biraz daha uzakta oturmak daha iyi olacak bizeBırakın eşiniz ailesi ile görüşsün buna karışmanız evlilikte yıkıma yol açar bilginiz olsun. Siz dilerseniz görüşmeyebilirsiniz.
Ne alaka kiBence siz baya körsünüz, eşiniz gayet bilinçli ve farkında olanların. Siz eşinizin saf ve aptal olduğuna inanmak istiyorsunuz ama eşiniz son derece akıllı ve seçimlerinin gayet farkında. Bakar kör olan sizsiniz.
Tokiye başvuru yaptım. Ailesine 45 dakika mesafede. Evet o da sürekli gidemez, zor gelir. İşi bazen çok yogun oluyor.
Zaten gelecek yıl hemen maaşı söylemeyeceğim. Ailesine söylemeyecegi konusunda söz versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?