Aileye tapan eş

Ben nasıl ilana koyayımki. Araç onlarda. Kaynım kendi adına yüksek fiyattan koymuştu.Ama bu fiyattan arayan soran olmayınca kaldırdılar ilanı

Sabahın 6 da mı bence baya baya umursamaz takıl, yemek , ütü, cinsellik hiçbişey yapma, yuh yani...

Ben bu durumda eşime maaşımdan zırnık koklatmazdim.
Bakın benim eşim üç erkek kardeş .
Bunlar çalışıp edip bir dükkan aldilar.
Ben evlendikten sonra oldu bunlar.
Esim yazlari eşek gibi gidip orada tarlada çalışır.
Dükkanı da eşim buldu.
Bunlarda genelde alınan mal hep babalarının üzerinedir.
İleride hep bize kalacak kafasindaydilar.
Sonra dükkanı esim buldu.
Kafaları yatırıma pek basmaz anca tarlada çalışır kazanırlar eşimin de ticari zekası vardir.
Neyse sonra ortanca abisi eşime diyorki dükkanın tapusi alınırken bunu biz iki kardeş üzerimize alacağız.
Sen başka maldan birşey alırsın .
Ve esim dedigim gibi yazları tatillerde bekarkende hep orada birlikte çalışmışlar.
Eşime dedimki resmen mal kaçırıyorlar.
Seni oraya daha göndermem çalışmaya.
Resmen senin cocugunun hakkını aliyorlar.
Utanmada yok herşeyi buna danış eşek gibi kullan.
Eşim de telefon da bayağı saydırdı.
Bir de aciyordu ilerde onlar köylü tarlada çalışmak zorundalar ben hisseden düşeni az alırım diyordu.
He dedim sendeki niyete bak.
Neyse kaynanam kesin devreye girdi.
Onlar daha fazla pay aldılar eşime de hisse verdiler.
Eşime de dedim eğer sen alma benim babamdan bana bir ev dusuyor üç kız kardeşiz bende hissemi devrederim.
Buda resmen bağışlamış.
Şuan çok sinirlendim.

Asgari ücrete sizce hem ev geçinip hem yılda iki kez tatile gidipheö mal mülk edinilir mi? Ben eşimin tek kuruşunu arabaya katarsam, o arabada ailesiyle ortak olacak.Gene evladımın arabası diyecekler. Ben her aldıgım aracı onlara mı bırakacağım. Eşimin aldıgı maaşla ev zaten dönmüyor.Kira faturalar anca yetiyor. Kendi param derken, iki yerde çalışıyorum. Bi taraftan aldıgımı eve katıp, diğerini biriktireceğim. Eşime dedim ben. Aldığımız araba ikimizin olacak. Ama ailenin olmayacak.

Ben nasıl ilana koyayımki. Araç onlarda. Kaynım kendi adına yüksek fiyattan koymuştu.Ama bu fiyattan arayan soran olmayınca kaldırdılar ilanı
Aracınızın fotoğrafı yoksa eşiniz kardeşinden isteyecek ilana ben koyacağım diye. O da size fotoğraf gönderecek ve sarı siteye, l...g.. gibi sitelere aracın özelliklerini yazıp ilana koyacaksınız. Araca müşteri çıkınca kardeşinizi arayıp araca bakmaya gelecekler diyeceksiniz bu kadar. Siz daha satılabilir normal bir fiyat yazın

Sizde ne yapıp edip sattırıp kendi paranızı alın. Bunu yapabileceğinizi düşünüyorum artık

İlanı bende varda. Ben karışmak istemiyorum. Çünkü araç onlarda. Kaynım kendi numarasını koymuş. Ve o fiyattan tek kuruş inmedi. Sonuç satılmadı. Adam Nuh diyor peygamber demiyor. 2 ay önce falan adamın biri talip oldu arabaya. Zaten bir kişi arabaya baktı. O da dediki. Abi siz piyasadan baya yüksek fiyat yazmıştınız, ben araştırdım dedi. Ve sonunda vazgeçti. Kaynım Nuh dedi peygamber demedi. Fiyattan düşmedi. Piyasadan 150 bin falan fazla yazdı.O fiyata çok çok iyi araçlar var.Eşime bak yarın birgün sigortası, vergisi gelecek.Bana yatıralım deme. Düşürün fiyatı satın dedim. O da kardeşine bişey diyemedi. Sonuç satılmıyor. Ve bu sene 3500 sigorta yaptırdık.Seneye 7 çıkar diyorlar.7 yi nasıl yaptıracaklar.Biz arabanın iki lastiğini degiştirdik. Ama iki tane daha alınması lazımmış. Ee bakım yapılması lazım. Bu tarz şeylerle ilgili degiller. İsterse satılmasın. Ama bu tarz şeylerde bana bulaşmasınlar.

Valla sende hala bu aileyle bayramdan bayrama görüşüyorsan suç sende. İyi bi cinnet geçirip ölene kadar gitme hala burda anlatıyorsun ya

Sizde ne yapıp edip sattırıp kendi paranızı alın. Bunu yapabileceğinizi düşünüyorum artık
Eşime fiyatı indirme konusunda baskı yaptım. Ancak makul fiyata düşmüyorlar.Ben karışmıyorum. Sadece bana pişkinlik yapmasın hiçbiri. Geçen gün hadi bizimkilere gidelim dedi eşim. Bana bu tip şeylerle gelmesin.

arabayı sırf onlar kullanıyorsa bakımı her şeyi onların yapması lazım bu durumda sizden isteyemezler yok öle bir hakları

Valla sende hala bu aileyle bayramdan bayrama görüşüyorsan suç sende. İyi bi cinnet geçirip ölene kadar gitme hala burda anlatıyorsun ya
O da sılahi rahimi kesmemek için aslında. Onu bile haketmiyorlar. 5 aydır birkez kv ile birkez kp ile konuştum.Ama başkada konuşmayı düşünmüyorum

Tamam siz degil esiniz kendisi koysun kendi numarasını yazsın. Aracın özelliklerini fln konuşsun sadece araca bakılacak diye kardeşini arasin.
Ama esiniz baya pasif birisi anladigim kadarıyla. Çünkü annemin, arkadaşlarımın hatta eşimin arabasını bile uzaktan sarı siteyle sattım hiç problem olmadı. Sadece kişiler arabaya bakmaya gitti.
Kardeşi piyasadan 150 bin fazla yazdıysa zaten satilmasin diye yapilmiş birşey bu. Vala burdan ben sinirlendim siz nasıl sakin kalabiliyorsunuz

Eşinizin hakkını mı yediler onlarda. Bu erkekler neden böyle anlamıyorum. Genelde erkek ailesi hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…