Aileye tapan eş

Sorun eşiniz sürekli ailesi ailesi demeniz bir fayda etmez ha arava alacaksam da madem para kattırmayacaksınız gider kendi ailemden birinin üstüne yaparım annem babam gibi.

Sayısal branşında iyi bir öğretmen özelde gayet iyi kazanıyor.

Asgari ücretten fazla alıyorum. Zaten biriktirerek hayatta alamam. Az daha birikim yapıp kredi çekmeyi planlıyorum. Ancak seçimin geçmesi gerek. Araba fiyatları düşecek diyorlar
Araba fiyatları düşmez.

Haklısınız. Onlar hepsi aile. Beni dışladılar. O belli zaten.

Terapiyi asla kabul etmez. Daha önce önerdim. Gerek olmadıgını söyledi. Onun gözünde ailesi onun için çok fedakarlık yaptı. O da herşeyi sonuna kadar yapmalı

Peki böyle bir durumda gerçekten evliliğin yürüyeceğine inanıyor musunuz? Sizinki evlilikten çok karşılıklı penaltı atışlarına benziyor. Bu durumda arabayı erteleyin zaten.

Görüşmemeye karışmıyorum. İstedigi kadar görüşsün. Biraz daha uzakta oturmak daha iyi olacak bize
Evet sonra konu sahibinin aldığı araba ile giymeye başlayacak akşamları. Uykusu gelecek annesinin kucağında ben burada kalıyorum diyecek

Eşinizin ailesi zaten hatalı o ayrı bir konu. Ama burda eş ailesinden çok ben eşinizde problem gördüm. Bazı şeylerde sınır çizmeyi bilseydi ailesi bu şekilde davranamazdı bence. Yani eşiniz herşeye eyvallah anamdır babamdır bana ne yaparlarsa kabulüm diye bir mantıktaysa ki gördüğüm kadarıyla öyle,bu durumda çok garipsememek lazım böyle şeyleri.

Evet sonra konu sahibinin aldığı araba ile giymeye başlayacak akşamları. Uykusu gelecek annesinin kucağında ben burada kalıyorum diyecek

Evet çünkü konu sahibi sorunu kökünden çözmüyor. Sadece parametrelerden birini değiştirip bambaşka bir sonuçla karşılaşmayı umut ediyor.

Çok tavır yaptım, çok kavga ettim. Saldım onu artık. İşte en son gönderdim arabayı. Ailesiyle de görüşmüyorum
Yani ona istediğini yapması için alan açtınız, şimdi eşiniz biricik ailesi ile istediğini yapıyor ve siz artık bisey demiyorsunuz. Kavga ettim diyorsunuz da, ettiğiniz kavgadan size bir fayda çıkmamış. Siz bu evliliği sürdürmeyi mi ,bu davranışlara katlanmayi mi düşünüyorsunuz. ? Ben anlamıyorum kocanız size böyle değersiz bir insan gibi davranırken nasıl koynunuza alıyorsunuz, nasıl evliliginizi sürdürüyorsunuz. ? Hani hiç mi gurur duygunu yok , ya da kalmadı.?

Tam olarak o mantıkta. Tabiki yapacagım anandır, babandır, kardeşimdir kafasında.
Ailesine satalım herkes hakkını alsın diyemiyor. Sebebini sordum, yanlış anlarlar diyor. Sabah 6 da çıktı. Akşam 9 gibi dönerim diyor. Tam anacı. Bugün ben fulüm. Ben işten geç çıkıyorum. Agzımı açıp bişey demedim ona

Allah sabır versin size bu tip insanlarla çok zor. Ben asla evli kalamazdım böyle biriyle. Gerçekten sabır diliyorum.

50 000 tane konu açtı, tek boşanma lafı almadı ağzına. Deli gibi korkuyor işin ucu oraya gider diye.

Siz ilana koyun olmaz mi? bu şekilde olmaz haksızlığı geçtim pişkinlik yani. Yardim ettilerse ettiler heralde eşinizde para verdi arabaya. Evet ailesi ama evı arabayı üstlerine yapmamızı gerektirmiyor ki bu durum. Eşinize çok kızdım

Hep yaziyoruz yine yazayım eşiniz problemli ama saf da olabilir diyorum artık. Çünkü adamı hayatındaki herkes dolandiriyor. Ailesi size gıcıklık olsun diye arabaya çöktü bunun en büyük nedeni sizsiniz
Siz de adamı asgari ücretle hem kira ödeyip hem ev gecindirmeye mecbur bırakıyorsunuz. Bu arada da kendi paranızı biriktirip mal mülk edinme peşindesiniz ama bunda eşinizin hakkı yok. Şimdi siz ailesinden farklı misiniz
Yazık valla adam hayata birileri tarafından sömürülmeye gelmiş.
Size tavsiyem evliliğinizi gözden geçirin böyle evlilik olmaz bu kafa doğru bir kafa degil

Ben sana araba problemi biterse bile baska konuyu problem eder, buraya da konu acarsin. Cunku bu seninle ilgili. Yeni konunda hatirlatacagim demistim.

Sana arabayi ilk verdiginde bu yorumu hatirlatacagim demistim. Demek ki neymis, beynimizin icindeki dusunceler degismeyince yorgan gitti kavga bitti olmuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…