- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Sayısal branşında iyi bir öğretmen özelde gayet iyi kazanıyor.Arsayı da araya sıkıştırmış. Konu sahibi mal mal diye ölecek. Bir 10 yıl önce doğsaymış olurmuş ama artık çok zor. 2 işte çalışıyorum diyor 3. İşe de girer bu motivasyonla. Branş öğretmenlerinin az buçuk ne kadar aldığını biliyoruz. Eski araba ile uğraşmanın zorluğunu da gel anlat şimdi buna.
Araba fiyatları düşmez.Asgari ücretten fazla alıyorum. Zaten biriktirerek hayatta alamam. Az daha birikim yapıp kredi çekmeyi planlıyorum. Ancak seçimin geçmesi gerek. Araba fiyatları düşecek diyorlar
Haklısınız. Onlar hepsi aile. Beni dışladılar. O belli zaten.Siz kocanızın bu size ikinci sınıf vatandaş gibi davranmasına rağmen evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız, ozaman sesinizi çıkarmayın zaten belli çıkartamıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor, kocanız koştura koştura ailesinin yanına gidiyor, siz hala evliliği sürdürüyorsunuz.
Terapiyi asla kabul etmez. Daha önce önerdim. Gerek olmadıgını söyledi. Onun gözünde ailesi onun için çok fedakarlık yaptı. O da herşeyi sonuna kadar yapmalı
Çok tavır yaptım, çok kavga ettim. Saldım onu artık. İşte en son gönderdim arabayı. Ailesiyle de görüşmüyorumSorun anne babada değil, sizi ailesi olarak göremeyen eşinizde. Siz hiç bir tavır koyamadınız eşinize, boşar sdiye mi korkuyorsunuz?
Görüşmemeye karışmıyorum. İstedigi kadar görüşsün. Biraz daha uzakta oturmak daha iyi olacak bize
Evet sonra konu sahibinin aldığı araba ile giymeye başlayacak akşamları. Uykusu gelecek annesinin kucağında ben burada kalıyorum diyecek45 dakika mesafeye taşınınca olacak olan şu: Eşiniz cuma akşamından ailesine gidecek. "Araba yok, yol uzun, dönemiyorum" deyip Pazar akşamına veya Pazartesi sabahına kadar orada kalacak. Yatılı okuldeyken "evci çıkmak" denirdi buna :)
Eşinizin ailesi zaten hatalı o ayrı bir konu. Ama burda eş ailesinden çok ben eşinizde problem gördüm. Bazı şeylerde sınır çizmeyi bilseydi ailesi bu şekilde davranamazdı bence. Yani eşiniz herşeye eyvallah anamdır babamdır bana ne yaparlarsa kabulüm diye bir mantıktaysa ki gördüğüm kadarıyla öyle,bu durumda çok garipsememek lazım böyle şeyleri.Ailesi hiçbirşey olmamış gibi beni soruyor, selam gönderiyor.Eşim desen ayrı dünya.Satılsaydı geleni tokiye peşinat yapacaktık. Büyük ihtimalle yapamayacağız. İçimden telefonda bile konuşmak gelmiyor artık zaten onlarla.
Benim anlamadıgım nasıl bir anne baba evladının hakkına göz koyar. Durumlarıda gayet iyi
Evet sonra konu sahibinin aldığı araba ile giymeye başlayacak akşamları. Uykusu gelecek annesinin kucağında ben burada kalıyorum diyecek
Yani ona istediğini yapması için alan açtınız, şimdi eşiniz biricik ailesi ile istediğini yapıyor ve siz artık bisey demiyorsunuz. Kavga ettim diyorsunuz da, ettiğiniz kavgadan size bir fayda çıkmamış. Siz bu evliliği sürdürmeyi mi ,bu davranışlara katlanmayi mi düşünüyorsunuz. ? Ben anlamıyorum kocanız size böyle değersiz bir insan gibi davranırken nasıl koynunuza alıyorsunuz, nasıl evliliginizi sürdürüyorsunuz. ? Hani hiç mi gurur duygunu yok , ya da kalmadı.?Çok tavır yaptım, çok kavga ettim. Saldım onu artık. İşte en son gönderdim arabayı. Ailesiyle de görüşmüyorum
Tam olarak o mantıkta. Tabiki yapacagım anandır, babandır, kardeşimdir kafasında.Eşinizin ailesi zaten hatalı o ayrı bir konu. Ama burda eş ailesinden çok ben eşinizde problem gördüm. Bazı şeylerde sınır çizmeyi bilseydi ailesi bu şekilde davranamazdı bence. Yani eşiniz herşeye eyvallah anamdır babamdır bana ne yaparlarsa kabulüm diye bir mantıktaysa ki gördüğüm kadarıyla öyle,bu durumda çok garipsememek lazım böyle şeyleri.
Bu davranışlara ragmen evliliği sürdürmeye devam ediyorsanız, bu davranışlar müstahak size , hani eşek ve semer hikayesi vardır, yani evlilginizde mutluluklar.Haklısınız. Onlar hepsi aile. Beni dışladılar. O belli zaten.
Kalma alışkanlığı yok Allah'tanEvet sonra konu sahibinin aldığı araba ile giymeye başlayacak akşamları. Uykusu gelecek annesinin kucağında ben burada kalıyorum diyecek
Allah sabır versin size bu tip insanlarla çok zor. Ben asla evli kalamazdım böyle biriyle. Gerçekten sabır diliyorum.Tam olarak o mantıkta. Tabiki yapacagım anandır, babandır, kardeşimdir kafasında.
Ailesine satalım herkes hakkını alsın diyemiyor. Sebebini sordum, yanlış anlarlar diyor. Sabah 6 da çıktı. Akşam 9 gibi dönerim diyor. Tam anacı. Bugün ben fulüm. Ben işten geç çıkıyorum. Agzımı açıp bişey demedim ona
Şuan zamana bıraktım. Bakalım zamanla başka neler yapacaklar. Allah büyük.Allah sabır versin size bu tip insanlarla çok zor. Ben asla evli kalamazdım böyle biriyle. Gerçekten sabır diliyorum.
50 000 tane konu açtı, tek boşanma lafı almadı ağzına. Deli gibi korkuyor işin ucu oraya gider diye.Siz kocanızın bu size ikinci sınıf vatandaş gibi davranmasına rağmen evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız, ozaman sesinizi çıkarmayın zaten belli çıkartamıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor, kocanız koştura koştura ailesinin yanına gidiyor, siz hala evliliği sürdürüyorsunuz.
Siz ilana koyun olmaz mi? bu şekilde olmaz haksızlığı geçtim pişkinlik yani. Yardim ettilerse ettiler heralde eşinizde para verdi arabaya. Evet ailesi ama evı arabayı üstlerine yapmamızı gerektirmiyor ki bu durum. Eşinize çok kızdımEn son 5 ay önce konuşuldugunda babası satalım dedi. Kaynım piyasadan baya yüksek fiyat yazdı. Ve satılmadı.Şuan ilandan falan kaldırdılar. Öyle kullanıyorlar. Yarısını verecek paraları yok işte. Anlattım yok anlamıyor. Onlar bana destek oldu diyor. Nolacak ailem diyor.Satılırsa kaynım evlenirken satılır. O zamana değeri düşer.Biz yarısını versek üstümüze alsak gene bize rahat vermez ailesi.5 aydır gitmiyorum, aramıyorum. Halaa pişkinler.
Hep yaziyoruz yine yazayım eşiniz problemli ama saf da olabilir diyorum artık. Çünkü adamı hayatındaki herkes dolandiriyor. Ailesi size gıcıklık olsun diye arabaya çöktü bunun en büyük nedeni sizsinizBizim araca ihtiyacımız var diye almak isyorum açıkcası.İşe giderken zorlanıyorum.Eşimin kafası farklı çalışıyor.Ben böyle haksızlık yapan insanlara anne baba demem artık.Arabanın satılmasının esas sebebi para yok deyip duruyorlar. Seneye sigortasını öderken falan bize bulaşmasınlar diye açıkcası.
Bu arada ocakta tatile gidecegiz. Araba kiralamayı düşündük. Eşimde bana diyorki, bu arabanın bakımını yaptıralım, bu araba ile gidelim. Bende dedimki, yürüyerek giderim gene binmem ona. Yazın araç kiralamayı düşünüyorum açıkcası.
Ben sana araba problemi biterse bile baska konuyu problem eder, buraya da konu acarsin. Cunku bu seninle ilgili. Yeni konunda hatirlatacagim demistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?