Aileyi silmek.

Aileniz belli o zaman.💙

Hiç düşünmeden mesafe koyabilirsiniz

Sizi aşağı çeken hiçbir şeye mecburen katlanmak zorunda degilsiniz.

Dunyaya getirdiler diye hayatimizi zehir etmeye haklari yok.

Anne baba hakki odenmez lafını da manipülatif anne babalarin uydurdugunu, oyle sürüp geldiğini düşünüyorum.

Iyi anne babalar verdikleri emekler icin uzerinde cok hakkimiz var baskisi yapmazlar zaten.

Teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Sorumsuz. İşine ne geliyorsa.

Seviyor ama kendi kurallarıyla seviyor, o kadar narsist ki asla hata kabul etmiyor. Toplanak Allah diyek var ya hani heh öyle görüyor kendini öyle ego! Beni olması gerektiği gibi sevmeyecek babalık yapmayacaksan neden dünyaya getirdin ki?

Seviyor ama kendi kurallarıyla seviyor, o kadar narsist ki asla hata kabul etmiyor. Toplanak Allah diyek var ya hani heh öyle görüyor kendini öyle ego! Beni olması gerektiği gibi sevmeyecek babalık yapmayacaksan neden dünyaya getirdin ki?
İşine gelen gibi seviyor işte, tıpkı o alıntı yaptığım üyenin babası gibi. Öyle herkes sever.

Ben de ailesinden hic destek görmemis,büyuk hayalkirikligi yasamis biriyim.Anlatsam neler neler.Ben ne dersem ne yapsam yaranamadim.Dizlerinin dibine geldim tum hayatimi degistirdim cevremi biraktim uzaktayken agliyorlardi gurbettesin diye gel gör ki hersey daha kötü.Elestirmekten ve kinamaktan baska hicbirsey yapmiyorlar.Kardeslerimi sildim evlat ayrimi yapiliyor onlarla bir olup beni esimi yok saydiklari icin.Evladim kuzen ,dayi,teyze bilmeden büyuyor.Yapayalnizim su hayatta,arkadas ortami da olusturamadim duzeni bozup geldigim sehirde gül gibi hayatımi bu nankörler icin heba etmisim.Insan ailesini secemiyor malesef.Ben diyalogu kestim rahatladim en azindan beni aşagı çekecek modumu düşürecek firsati onlara vermiyorum.Evet yalnizim esim cocugumla,birgün esimden ayrilsam tek basimayim bunu biliyorum.Evladima akraba,kanbagini bosver iyi dostlar edin diyecegim biraz büyüsün.Karsi komsum bile onlardan daha cok deger veriyor bana.

Yorumları okumadım ,ben henüz 27 yaşındayım benzer şeyler yaşamışız ama ben annem tarafından.. sildim mutluyum, ilk sene zor geçti bayramdı kandildi.. ama kafam rahat . Üzgünüm ama böyle.. bende bazen düşünüyorum annem yok babam yok , (babam vefat etti, annem ikinci evliliğini yaptı) allah korusun eşimle ayrılsam ne yaparım diye. Ama ona da bel bağlamıyorum , hatta bi küçük tartışma esnasında kendisine de dedim , olur ya sıkılırsın soğursun başkasına gözün kayar sakın ola ki bu kızın kimsesi yok diye bana acımaya kalkma , bakarım başımın çaresine. Bilemiyorum , birinin bi başkasına küs tabi demesi uygun mu ama benim de hayatım benzerdi ve bitti demek istedim size.

Yıllar önce psikoloğumun kurduğu şu cümleyi dünmüş gibi hatırlıyorum "Hangi ailede doğacağımızı seçemeyiz ama onlar ile ilişkimizin nasıl olacağını seçebiliriz" Toksik ebeveynlikte master yapmış ailen. Arkanda bıraksan çok daha huzurlu ve mutlu olacağını düşündüm ben şahsen

Ah kuzum…
Aileyi seçebilsek keşke…
Para mevzusu olmadı değil mi ? Ondan dolayı da bu kadar öfkelisin.
Hayatta kimse için bir şeyler yapmamak lazım. Ben bunu öğrendim sadece. Bir süre uzaklaş ve sessiz kal. Bir anda yaparsan pişman olacaksın. Vicdanlı kadınsın.

M meredithgrey kim demişti hatırlamıyorum ama güzel bir laf bence, diyor ki " Zannetmeyin ki yalnızlık kimsesiz olmaktır, asıl yalnızlık kimsen varken kimsesiz kalmaktır."
Ailen varken yoksa, varlığı yokluğundan çok acıtıyorsa sileceksin.
ben babamı bir 9 yaşlarında gördüm 1 ay kadar bir de 26 yaşımda 3 4 saat sonra da 29 yaşında 1 saat.o br saatte de beni suçladı utanmadan.bir lira nafakasını almadım beş dakikalık emeği olmadı ama mesleğime karışma hakkını bile buldu.be adam sen beni yolda görsen tanıyamazdın çocuğum 10 yaşında hiç görmedin ölümlerden döndüm bilmedin ne babalığı allasen denmez mi bu adama.atandır kan bağındır hata yapmıştır yazanlara burada çok kızıyorum.43 senenin hatası mı olur?bu adamı ben seçmediğime göre neden üzüleyim ki yokluğuna.dramatize etmeden böyle düşünmeliyiz .

Son düzenleme:
Ben abimi ve ailesini sildim, çok mutluyum. Kardeşmiş, kanmış, bağmış; inanın kırk yabancıdan insanlık gördüm de kendi canımdan göremedim. Varken yok gibiyse, hiç olmasın daha iyi. Dünyanın da sonu değil.

Ah kuzum…
Aileyi seçebilsek keşke…
Para mevzusu olmadı değil mi ? Ondan dolayı da bu kadar öfkelisin.
Hayatta kimse için bir şeyler yapmamak lazım. Ben bunu öğrendim sadece. Bir süre uzaklaş ve sessiz kal. Bir anda yaparsan pişman olacaksın. Vicdanlı kadınsın.

Ayol soramadım ki. Anneme bir konuşucam dedim “ tavsiye etmiyorum sana sinirli “ dedi. Aboooooovv gene ben kabahatliyim :D iş bulmadan işten çıkmışım, piyasa çok kötüymüş tamam haksız değil ama bıçak kemiğe dayanmasa çıkmazdım ben zaten.

ben babamı bir 9 yaşlarında gördüm 1 ay kadar bir de 26 yaşımda 3 4 saat sonra da 29 yaşında 1 saat.o br saatte de beni suçladı utanmadan.bir lira nafakasını almadım beş dakilalık emeği olmadı ama mesleğime karışma hakkını bile buldu.be adam sen beni yolda görsen tanıyamazdın çocuğum 10 yaşında hiç görmedin ölümlerden döndüm bilmedin ne babalığı allasen denmez mi bu adama.atandır kan bağındır hata yapmıştır yazanlara burada çok kızıyorum.43 senenin hatası mı olur?bu adamı ben seçmediğime göre neden üzüleyim ki yokluğuna.dramatize etmeden böyle düşünmeliyiz .
Kusura bakma ceycey ama iskele bile bundan daha baba. Allah kahretsin, madem sorumluluk alamayacaksın ne diye bi kadının hayatını zora sokuyorsun.

Ayol soramadım ki. Anneme bir konuşucam dedim “ tavsiye etmiyorum sana sinirli “ dedi. Aboooooovv gene ben kabahatliyim :KK70: iş bulmadan işten çıkmışım, piyasa çok kötüymüş tamam haksız değil ama bıçak kemiğe dayanmasa çıkmazdım ben zaten.
Ne diyeyim herkes güzel şartlarda çalışmak ister , güzel işten kimse durduk yere çıkmaz. Haklı falan değiller. İnsan psikolojik şiddetle kendini bitiriyor. Sen dişini biraz daha sık canım.

Ben sildim , ipleri koparma sürecim çok ani ve acılı oldu, bütün birikmişlerin ve diğer sorunlarımın üstüne yaşanan büyük bir haksızlık , büyük bir patlama ve sonrasında gelen aydinlanma.... Şu anda sana hiçbir tavsiye veremem çünkü hala acı veriyor yaşadıklarım ama konuşmaya, düzeltmeye , anlaşılmaya çalışmanın hiç bir faydası yok bunu çok net söyleyebilirim. Yavaş yavaş azalt iletişimini, bence bu daha sağlıklı senin icin

Kusura bakma ceycey ama iskele bile bundan daha baba. Allah kahretsin, madem sorumluluk alamayacaksın ne diye bi kadının hayatını zora sokuyorsun.
tutumsuzsun lüks yaşamayı seviyorsun dedi bana o 1 saatte.be adam kendi kazancımı harcıyorum sen mi verdin de hesap soruyorsun.bir de buna nasıl kanaat getirdin ?sordum beni yolda görsen tanır mıydın .yok dedi.ee tanımadığın bir kadınım işte sanane hayatımdan demiştim de kızmıştı.bir de güzel konuşmamızı alttan almamızı bekliyorlar yüzsüz yüzsüz pes ki pesss.evlenirken tip maaş içki sigara kumar şiddet vs ye bakmasın kadınlar sadece .iyi bir baba olabilir mi bu adam diye de baksınlar en önemlisi bu.

neden biz ölene kadar birlerinin her zaman, her şartta evladı olmak zorundayız ki? niye yani? kan bağı var diye mi, ama biz seçmedik ki . bize sorulsa psikopat hasta ruhlu ailelerde doğmayı seçmezdik. siz de seçmezdiniz, ceycey de seçmezdi. bizden hayırlı evlat olmamız beklenirken ,neden onlardan hayırlı ebeveyn olmalarını beklemek ayıp gibi öğretiliyor. kimse kolay kolay olsun o senin kızın demez ama olsun o senin baban annen der.
durumunuzu hayal bile etmek çok zor . almadıysanız lütfen destek alın

Back
X