- Konu Sahibi airlikfeer
-
güle güle kullanın tatlı hamur isleri yapıp agız tadıyla yiyin ins :)
Buzdolabımız ve bulaşık makinemiz aynı :)) Güle güle kullanırız İnş.
ya nasıl bu kadar hediye çekiniz oluyo? ben nerdeyse tüm çeyiz tekstilini netten aldım markafoni falan... 1000e yakın para ödedim hiç hediye çeki vermediler
bide ben süslü terlik bulamadım bi türlü geceliklerin falan altına
ya nasıl bu kadar hediye çekiniz oluyo? ben nerdeyse tüm çeyiz tekstilini netten aldım markafoni falan... 1000e yakın para ödedim hiç hediye çeki vermediler
bide ben süslü terlik bulamadım bi türlü geceliklerin falan altına
Eki Görüntüle 385084
10 tl ye aldım bunu limangodanartık kartımı kullanmıcam bi süre ara veriyorum çeyiz düzme işine borcumu bitireyim öyle başlıcam çok açıldım bu ara
ay bedavaya almışsın resmenben de her yaz alırım ipanema terlik mutlaka 30 civarı oluyor fiyatları. geçen yaz buna benzer pembe bi sandalet almıştım bu yaz da alıcam yine çıksın yeni modeller de
benim koltuklar yılan hikayesine döndü krem yokmuş pudraya döndük çok açık bir pudra ama sanırım böyle daha iyi oldu
halı olarak da bellona ya mahkumum oradan almıştık çünkü değişmek zorundayım şimdi sanırım bundn olucak 2 adet:26:
Eki Görüntüle 385176
benim halılarla perdeler duruyor :/ eşyalar yerleşmeden almak istemiyorum göz kararı olunca strese giriyorum. eşyalar mayıs başında tamamlancak bakalım ben napıcam halılarla perdeleri hof hem stresli hem zevkli bazen mutlu oluyorum bazen geriliyormu ne garip bi süreç
eviniz çok güzelmiş canım ferah ferah çok beğendimişte bizim evin tadilat hali
Eki Görüntüle 385337 Eki Görüntüle 385339 Eki Görüntüle 385340 Eki Görüntüle 385341 Eki Görüntüle 385342 Eki Görüntüle 385343 Eki Görüntüle 385344 Eki Görüntüle 385345 Eki Görüntüle 385346 Eki Görüntüle 385347 Eki Görüntüle 385348 Eki Görüntüle 385350 Eki Görüntüle 385351 Eki Görüntüle 385352 Eki Görüntüle 385353
eviniz çok güzelmiş canım ferah ferah çok beğendim
güle güle mutlulukla sağlıkla yaşayın bu güzel evde
2 ay sonra bizde tadilata başlayacağız bakalm biz neler yapacağız : )
çok güzel ya çatı kat çok severimsağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah canım. hem de aydınlık ne güzel camları geniş olunca çok ferah olmuş. ilk fotoğraftaki avize süper bu arada :)) salonuma çok düşündüm de uymaz diye almadım benim mobilyalar ahşap olunca kaldırmaz dedim :/ çok güzel her şeyiniz yerleşmiş halini de görürüz inşallah
Ayyyy çok güzel güle güle oturun çatı katı da çok romantik :))
aşkım ve kaınpederim az önce 117 ekran arçelik tv mizi de almışlarA46-LEG-6B LCD Televizyon - 117 Ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?