airlikfeer'in çeyiz topiği :)

güle güle kullanın tatlı hamur isleri yapıp agız tadıyla yiyin ins :)

canım ben bu mesajını yeni gördüm kaçırmışım o ara sanırım çok teşekkür ederim amiiin

Buzdolabımız ve bulaşık makinemiz aynı :)) Güle güle kullanırız İnş.

ayy çok güzeller dimi canıım inş inş yaa bir ömür boyu mutlu huzurlu kullanırız inşallah

canım davet ettiğim kişiler alışveriş yapınca 20 tl kazanıyorum onları toplayınca böle oluyo canım çeyiz için gecelik satan mağazalara bak oralarda kesin oluyo ister siyah ister tüllü nasıl istersen öyle alırsın

ben forumda görmüştüm bi linkten üye olunca 20 liralık çek veriyodu limango. hala var mı o bilmiyorum da limango sürpriz miydi neydi kızlar da almışlardı ordan 20 liralık çekler :))

10 tl ye aldım bunu limangodan artık kartımı kullanmıcam bi süre ara veriyorum çeyiz düzme işine borcumu bitireyim öyle başlıcam çok açıldım bu ara

Eki Görüntüle 385084

10 tl ye aldım bunu limangodan artık kartımı kullanmıcam bi süre ara veriyorum çeyiz düzme işine borcumu bitireyim öyle başlıcam çok açıldım bu ara

ay bedavaya almışsın resmen ben de her yaz alırım ipanema terlik mutlaka 30 civarı oluyor fiyatları. geçen yaz buna benzer pembe bi sandalet almıştım bu yaz da alıcam yine çıksın yeni modeller de

benim koltuklar yılan hikayesine döndü krem yokmuş pudraya döndük çok açık bir pudra ama sanırım böyle daha iyi oldu

halı olarak da bellona ya mahkumum oradan almıştık çünkü değişmek zorundayım şimdi sanırım bundn olucak 2 adet:26:

benim halılarla perdeler duruyor :/ eşyalar yerleşmeden almak istemiyorum göz kararı olunca strese giriyorum. eşyalar mayıs başında tamamlancak bakalım ben napıcam halılarla perdeleri hof hem stresli hem zevkli bazen mutlu oluyorum bazen geriliyormu ne garip bi süreç

fazlasıyla garipen kötüsü farklı şehirlerde olmak
benimde başlanıyor koltuk takımım karar verildi artık renk olarak tamamen hayırlısı olsun

çok güzel ya çatı kat çok severim sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah canım. hem de aydınlık ne güzel camları geniş olunca çok ferah olmuş. ilk fotoğraftaki avize süper bu arada :)) salonuma çok düşündüm de uymaz diye almadım benim mobilyalar ahşap olunca kaldırmaz dedim :/ çok güzel her şeyiniz yerleşmiş halini de görürüz inşallah

eviniz çok güzelmiş canım ferah ferah çok beğendim
güle güle mutlulukla sağlıkla yaşayın bu güzel evde
2 ay sonra bizde tadilata başlayacağız bakalm biz neler yapacağız : )

amiin canım çok teşekkür ederimgüzel şeyler olacağına eminim canım

canım ev dubleks çatıda bir oda vea yatak odamız var
aşağı katta salon ve mutfak camların büyük olması artı gerçekten ama onları silmesi var bide aslında diğerleri de aynı avizenin çıplak hali ne kadar kötü duruyo dimi canım avize değişecek aynısının 5 lisi alınacak bu olmamış küçük durmuş sanırım aşkım dedi:26:3lü bu ama bence değişçmesede süper olur neyse karışmıyorum ben fazla inş canım evlenince evimize net alınca ilk işim o olucak hemen fotoları paylaşcmçok saol bu arada canım

BUNA BAYILDIM YAA AMA 400TL ÇOK GELDİ İSTEDİĞİM TAM DA BU TARZ RENGİDE YATAK ODAMIZA ÇOK YAKIŞIR

aşkım ve kaınpederim az önce 117 ekran arçelik tv mizi de almışlarA46-LEG-6B LCD Televizyon - 117 Ekran

güle güle kullan canım televizyonunu:)
açtığın topiklere şöyle bir baktım da nasıl gözden kaçırmışım anlamadım. Zevklerimiz o kadar uyuşuyor ki. Benim de planım anlattığına çok yakın bir yatak odası mesela.(duvar kağıdını ve yatak örtüsünü ve belki de perdeleri de gri düşünüyorum. Aynen damask modeli bir duvar kağıdı ama tam olarak işte budur diyeceğim bir yatak örtüsü bulamadım malesef) Düğün tarihim kısmetse 25 ağustos benim de. Bir hafta arayla evleniyoruz sanırımAma henüz bizim düğün tarihimiz ve düğün yerlerimiz hariç hiçbir şey belli değil. Evimiz inşaat halinde. O hazır olmayınca alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…