- Konu Sahibi airlikfeer
-
güle güle kullan canım televizyonunu:)
açtığın topiklere şöyle bir baktım da nasıl gözden kaçırmışım anlamadım. Zevklerimiz o kadar uyuşuyor ki.Benim de planım anlattığına çok yakın bir yatak odası mesela.(duvar kağıdını ve yatak örtüsünü ve belki de perdeleri de gri düşünüyorum. Aynen damask modeli bir duvar kağıdı ama tam olarak işte budur diyeceğim bir yatak örtüsü bulamadım malesef) Düğün tarihim kısmetse 25 ağustos benim de. Bir hafta arayla evleniyoruz sanırım Ama henüz bizim düğün tarihimiz ve düğün yerlerimiz hariç hiçbir şey belli değil. Evimiz inşaat halinde. O hazır olmayınca alamadık
Bu arada evin de çook hoş canım:) güle güle oturun:)
pişireceğim yemeklere ben de takmış durumdayım. 3 yemek kitabı aldım bu ay. senin açtığın sayfayı da takip edeceğim canımm:)
bu arada kltuk takımım pudra olucak çok açık bir pudra halılar değişti buna sevindim
2 adet bundan olucak salona
Eki Görüntüle 385711 burada halı pembeye kaçmış aslında kendisi krem:44:
canım evin çok güselmiş,çeyizlerindeAllah hayırlısıyla kullanmayı ve oturmayı nasip etsin inş.
halı konusuna gelince,banada biraz eski tarz geldi beğendiğin halı ama dekorasyonada bağlı tabi ki... sanki annenin beğendiği daha hoş gibi,ama sen bilirsin yine de balım
gel sen anneni dinleshaggy halıyı bende hiç sevmiyorum eşyayı göstermiyor
canım yukarıdaki başlığa eklediğin masa örtülerinden pembe olan nerden?
güzelmiş pembe ama peçeteleri yok. bernardodakinin de peçeteleri yok. peçetesi olan bi pembe örtü bulamadım :))
güzelmiş pembe ama peçeteleri yok. bernardodakinin de peçeteleri yok. peçetesi olan bi pembe örtü bulamadım :))
bende pembe almayı düşünüyorum canım odaya uyacak tam pembe örtüpeçetesi olsa düşünmeden alıcam bende ama yok işte düşündürüyo
Üye olduktan sonra bu güzel, her noktası ince ince düşünülmüş çeyize yorum yapmadan geçemiycem. Güzel günlerde kullan canım:) Rabbim evinizden huzuru bereketi eksik etmesin...
kızlar pembe masa örtüsü english home da var yalnız peçeteleri ayrı satılıyor . bende gelecek ay almayı düşünüyorum zira bu ay limitim kısıtlı : )
bakmak lazım artık izmire gidince bakarım sinopta ne arar english home
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?