airlikfeer'in çeyiz topiği :)

Bu arada evin de çook hoş canım:) güle güle oturun:)
pişireceğim yemeklere ben de takmış durumdayım. 3 yemek kitabı aldım bu ay. senin açtığın sayfayı da takip edeceğim canımm:)

Bu arada evin de çook hoş canım:) güle güle oturun:)
pişireceğim yemeklere ben de takmış durumdayım. 3 yemek kitabı aldım bu ay. senin açtığın sayfayı da takip edeceğim canımm:)

çok saol canım arkadaşımın düğün tarihi de 25 ağustoss ilk siz sonra ben çabuk evlenin de sıra bana gelsin
ayy az daha bordo oluyordu benim duvar kağıdı sonra değiştirdik:18: acele ile karışmış kafam o gün şahane olucak bence beyaz gri yanınasırayla oluyo canım erşey bi başlayınca gerisi çok kolay geliyo

amiin bu arada hepimiz güle güle oturalım unutuyorum ben o sayfamı hatırlattığın iyi oldu bende yemek kitabı almalıyım:18:

bu arada kltuk takımım pudra olucak çok açık bir pudra halılar değişti buna sevindim

2 adet bundan olucak salona
burada halı pembeye kaçmış aslında kendisi krem:44:

bu arada kltuk takımım pudra olucak çok açık bir pudra halılar değişti buna sevindim

2 adet bundan olucak salona
Eki Görüntüle 385711 burada halı pembeye kaçmış aslında kendisi krem:44:

bunu annemler beğendi tamam dedim kayınvalidemle aşkım değiştirmeye gitmiş onlar beğenmemişler shaggy halı beğenmişler foto çekin dedim bende shaggy halıdan nefret ettim tüm ev shaggy halı oldu
kendi istediğim olmuyo off ya onların taraf ya benim taraf beğeniyo

bende bunu beğendim offf annemde eski halı diyo kızdım ona alma onu diyoeskide kalmış diyo
ay ben ne yapcam yaa

canım evin çok güselmiş,çeyizlerinde Allah hayırlısıyla kullanmayı ve oturmayı nasip etsin inş.

halı konusuna gelince,banada biraz eski tarz geldi beğendiğin halı ama dekorasyonada bağlı tabi ki... sanki annenin beğendiği daha hoş gibi,ama sen bilirsin yine de balım

sendemi tatlımçok teşekkür ederim güzel dileklerin için

daha önceden almıştım ben bir sürü çerezlik de aldım ama nette bulamıyorum kalpli simli falan

güzelmiş pembe ama peçeteleri yok. bernardodakinin de peçeteleri yok. peçetesi olan bi pembe örtü bulamadım :))

bende pembe almayı düşünüyorum canım odaya uyacak tam pembe örtü peçetesi olsa düşünmeden alıcam bende ama yok işte düşündürüyo

Üye olduktan sonra bu güzel, her noktası ince ince düşünülmüş çeyize yorum yapmadan geçemiycem. Güzel günlerde kullan canım:) Rabbim evinizden huzuru bereketi eksik etmesin...

güzelmiş pembe ama peçeteleri yok. bernardodakinin de peçeteleri yok. peçetesi olan bi pembe örtü bulamadım :))

bende pembe almayı düşünüyorum canım odaya uyacak tam pembe örtü peçetesi olsa düşünmeden alıcam bende ama yok işte düşündürüyo

kızlar pembe masa örtüsü english home da var yalnız peçeteleri ayrı satılıyor . bende gelecek ay almayı düşünüyorum zira bu ay limitim kısıtlı : )

Üye olduktan sonra bu güzel, her noktası ince ince düşünülmüş çeyize yorum yapmadan geçemiycem. Güzel günlerde kullan canım:) Rabbim evinizden huzuru bereketi eksik etmesin...

amiin canım çok teşekkür ederimhepimizin inşllah

kızlar pembe masa örtüsü english home da var yalnız peçeteleri ayrı satılıyor . bende gelecek ay almayı düşünüyorum zira bu ay limitim kısıtlı : )

bakmak lazım artık izmire gidince bakarım sinopta ne arar english home

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…