• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şükür geçti o alevli günler..Öyle mutlu da değilim ama en azından böyle bir derdim yok artık..Ne sancılı yıllardı..Ömrümden ömür gitti..Çok şükür geçti...Çok şükür..
Allah'ım beni ;bir daha'' bana nasib olmayacak bir sevgi''den uzak kıl..

Görüştüğüm biri var uzakta,ama ilgisiz..Uyardığım halde ilgisiz,konu açmıştım.Ayrılmak istiyorum,bırakmıyor...Çok bağlanmamam için iyi oldu belki.Yakında gelecekmiş ,gelsin bakalım...Kalbi taş tutmazsan yağmaya açık oluyor..

Son düzenleme:
Çok şükür geçti o alevli günler..Öyle mutlu da değilim ama en azından böyle bir derdim yok artık..Ne sancılı yıllardı..Ömrümden ömür gitti..Çok şükür geçti...Çok şükür..

Görüştüğüm biri var uzakta,ama ilgisiz..Uyardığım halde ilgisiz,konu açmıştım.Ayrılmak istiyorum,bırakmıyor...Çok bağlanmamam için iyi oldu belki.Yakında gelecekmiş ,gelsin bakalım...Kalbi taş tutmazsan yağmaya açık oluyor..

o ilgisizse, sen ondan daha ilgisiz ol. ne yazık ki ilgisiz insandan hayır gelmiyor..

Ben de sevgilimden ayrıldım 1-2 ay oluyor. Kesin olarak bitirdiğimiz tarih belli olmadığı için böyle emin olmadan konuşuyorum. Daha yeni tabi ama kafamı dağıtmak için arkadaşlarımla konuşuyorum. Kimseye karşı bir şey zaten hissedemem amaç sadece düşüncelerimden onu uzaklaştırabilmek.. Önceki yıllardan hoşlandığım birisi vardı, o da benden hoşlanıyor ve yabancı. Bikaç sene önce yurtdışına dil okuluna gitmiştim. Gittiğim üniversitede yüksek lisans yapıyordu o da. O hala orda ve çalışıyor. Bazen garip mesajlar atıyor 'seni seviyorum.' gibilerinden. Ertesi gün de özür diliyor 'alkollüydüm ama bu seni sevmediğim anlamına gelmez.' diyor.

Pek bir şey beklemiyorum kimseden. Aklımı da karıştırmıyor böyle şeyler, üzmüyor da..

Siz de karşı tarafın ilgisiz olduğunu söylediğiniz için yakın hissettim.

Ben de çok çekiyorum şu ayrılık döneminde. Bi daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum :/ Ama yaşamaya çalışıyorum işte biraz da duyarsız bir şekilde.

Ben de sevgilimden ayrıldım 1-2 ay oluyor. Kesin olarak bitirdiğimiz tarih belli olmadığı için böyle emin olmadan konuşuyorum. Daha yeni tabi ama kafamı dağıtmak için arkadaşlarımla konuşuyorum. Kimseye karşı bir şey zaten hissedemem amaç sadece düşüncelerimden onu uzaklaştırabilmek.. Önceki yıllardan hoşlandığım birisi vardı, o da benden hoşlanıyor ve yabancı. Bikaç sene önce yurtdışına dil okuluna gitmiştim. Gittiğim üniversitede yüksek lisans yapıyordu o da. O hala orda ve çalışıyor. Bazen garip mesajlar atıyor 'seni seviyorum.' gibilerinden. Ertesi gün de özür diliyor 'alkollüydüm ama bu seni sevmediğim anlamına gelmez.' diyor.

Pek bir şey beklemiyorum kimseden. Aklımı da karıştırmıyor böyle şeyler, üzmüyor da..

Siz de karşı tarafın ilgisiz olduğunu söylediğiniz için yakın hissettim.

Ben de çok çekiyorum şu ayrılık döneminde. Bi daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum :/ Ama yaşamaya çalışıyorum işte biraz da duyarsız bir şekilde.

yaşamaya çalışmak demişsiniz ya aynı benim durumum. şu an benim yaşadığım da o. benim baya oldu ama hayat enerjim gitti. eskiden çok mutluydum. aldı gitti tüm mutluluğumu. sessiz sedasız kaldım. şu an biriyle çıkıyor muyum evet ama o benden de ruh gibi. bilmediğim bir ilde yaşamamı istiyor onun memleketi diye. diğeri gibi sevmemişim demek ki kabul edemiyorum gidesim gelmiyor.

Bol bol çikolata ve romantik komedi filmi :9::37:

çalışıyorsanız bol bol işe odaklanın, yoğunlaşın. eğer çalışmıyorsanız kursa yazılın, bir aktivite edinin zihniniz dağılır :34:

ZAMAN+YENİ BİRİ. ben çok zor hoşlanırım birilerinden umarım allah karşıma düzgün beni çok seven ve benimde sevebileceğim birini çıkarır. bunu yazarken içim öyle acıdıki ama o yanlış kişi cinsellik için bıraktı beni ve hayatında başkası var. bana ihtiyacı yok .unutmalıyım onu :((

Valla istedigini yap asktan canin acimasi kendiliginden gecicek bisey bence...en kisa zamanda gecmesi makbul olunur ama unutmasi kisa bi iliskinin bile acisi iliski suresinde uzun zaman alabilir

Ay karanlık gecelerim gündüz olmuyor
Dalında solmuş güllerim filiz vermiyor
Elim kolum işe güce varıp gitmiyor
Gözlerimde ferim sönmüş haberin var mı
Haberin var mı haberin var mı
Seni seven öldü zalım haberin var mı
Gelir günler gelir gülüm yaz bahara erer
Ay karanlık gecelerim umuda döner
Seni seven deli yürek bir gün yine sever
Bu şarkıyı sana yollar haberin var mı
Haberin var mı haberin var mı
Seni seven öldü zalım haberin var mı

ben kirginim, hemde cok...
aradan kac sene gecerse gecsin bu kirginlik gitmek bitmiyor...
böylesi bir "darbeyi" unutmak mümkün degil benim acimdan...
Ama herseye ragmen onun hakkinda, giyabinda , kalbimle yukardaki misralari gönderiyorum insAllah yüregimin acisini hisseder.

Gercek sevgi, herzaman icimizde hissedebilecegimiz en gercek sevgi Allah sevgisi...
Acimizi ancak Allaha tealaya baglanarak hafifletmek mümkün
Iyi varsin Rabbimiz..

Son düzenleme:
Back
X