ak hikayenizi anlatr msnz?

kıcasa........showtv texsten tanıştık yıldırım aşkıyla baglandık 1sene 3aylık evliyiz ve hala deliler gb aşıgız birbirimizin gözlerine baktıgımızda aynı ışıltı mevcut ve birbirimize hep güleryüzle hitap ediyoruz

bız bır arkadaş vasıtasıyla tanıstık.....bır yıl kabul etmedım..

sonra bır baktım kocam olmuş..bende anlamadım aşk bu mu

3 yada 4 yıl önce merkezde calışırken.Karşı iş yerinde bayan bi arkadaşım var(hala görüşürüm)
Üniversiteye giderdi.Ordan arkadaşları gelirdi hep yanına. Bende tanıştım bir kaçıyla.
Ahmette onlardan biriydi işte. Bana karşıo günden sonra bir şeyler hissetmiş.
Tabi bende bir şey yok.Çünkü bi ilişkim vardı
Bu bana teklif gönderdi kabul etmedim.
Bir günde hiç unutmam.Kızlar yoktu diğer bi arkadaşımın dogum günündelerdi.
Ahmet gelmişti elindede cicek.Geldi bana sordu söyledim işte şurdalar diye.
Çiçeği bana uzattı bana verdi. Aldım bende:asigimyine teklif kabul etmedim.ilk cicek veren erkek banakafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3)
biraz zaman gecti ondan haber geldiki bana bir site acmış. Sitenin ismini girdim baktım güzel hoş şeyler yapmıştı.
Ben ordan ayrıldım antep dışı bir yere geldim. Ben cıktıkdan 3 ay sonra yine gelmiş elinee cicekle.Çiçekleri çöpe atmış beni göremeyince.

arada bana selam yollardı. Aradan 3 yıl gecti. Tam gecenyıl.
Ortak arkadaşlarımdan biriyle görüşüyomuş ona sormuş beni.
İrem napıo falan diye(msnede)
oda şuan onla yazışıyorum falan diye.oda hemen adresimi iştemiş.
Bana sordu arkadaşım tamam ver dedim.
ekledi kabul ettim.
bir resmiyetle konuşuyoruz görüceksinizkaydirigubbakcemile3
irem hanım ahmet beysırnaşık şey
2 hafta kadar falan konuştuk.Tabi arada imalarda bulunuyor bana bana olan sevgisine onla birlikte olmama dair ben oralı olmuyodum.
Eskitmeye calıştıgım bir aşk bir sevgi bir hüzün acı varken nasıl yeni şeye yelken acardım.
Hem hiç kimseyide hayatıma sokmama kararı almıştım biliyodu.
ama o herşeye ragmen benle olmak istiyodu.
Bir gün karar verdik görüşmeye.Cumartesiydi.
Saatler yaklaştıkca beni tuhaf şeyler kaplıyodu.
1 saat kala mesaj cektim işim var gelmiyorum die.
pek bir şey demedi. mesajlaştık beni yine sıkıştırıyordu.Çıkmakkonusunda
ben yine direnişimi sürdürüyodum.(içimde bişiler vardı yokd eildi ama mantıgım olmamasıkonusunda bastırıyordu)
bir mesaj attı bana öyle içime işledi yüreğimi cız ettiki.
Kızım cocuk o kadar yıl seninle olmak için bu anı beklemiş,Çok görme ona dedim
veeeeeee başladı birlikteliğimiz.
Mutluydum umutluydum ondan bana olan sevgisinden.
Ona en cok cekende bana olan sevgisi ve 3 yıl boyunca kimseyle cıkmamasıydı
Sempatik ilgili dost herşey olabilen biriydi.Halada öyle şükürler olsunki

1 yılı acı tatlı hüzünlu mutlu bir şekilde aşdık.
Pişman oldugum zamanlarda oldu olmadıgım zamanalrda.
umarım mutlu sona ereriz

lise 1. sınıftaydık arkadaşımla aramızda bi konu geçmişti herkesin sevgilisi vardı bizim yoktu sebeplerini araştırıyorduk bi arkadaşıma gittiim bana biri bulmasını istedim ve o an bana içeriye bakmamı söyledi o an eriyip bittim sanki o kadar yakışıklı ve sevimli bir yüz ifadesi vardı ki anlatamam 1 hafta geçti gelmedi 2 hafta geçti yok bende ümidimi kesmiştim ki geldi konıuştuk çok şekerdi ve 25.02.2005 yılının 25 şubat günü çıkmaya başladık çok sorunlar yaşadık yaz tatili boyunca onu hiç görmedim çok özlüyordum lise 2ye geldik annemle onunla ilgili sorunlarr yaşıyorduk ve annem görüşmemize karşı çıkıyorduk bende bu sıkıntı sebebiyle kalbimde ritm bozukluğu ve nefes darlığı başladı bazen vücudum dayanamıyor bayılıyordum bi ara aramız çokkötü oldu ayrılıyorduk banaa istemediği yanlışlıkla küçük bi hareketle ben konuşmamı yitirdim ayrıydık konuşamıyorum resmen ama ona kızamazdım ki onu çok seviyorum ve barıştık ben konuşmamı tam atlatamadım ama şuan o kadar çok mutluyum ki onunla anlatamam şunu söylemek isterim önünüze çıkan engellerde dağılmayın birbirinize daha çok sarılın

2001 yada 2002 bir gün arabadayım yolda
giderken araba bekleyen birin gördüm ve tam

benim tipim dedim.. 2 saniye filan .. :jeyyar:

nerden bilirdimki kaderim o olacak..
sonra bunu sokakta gördüm sonra bir daha birdaha derken .. karşılaşmaya başladık..

bakıyordum doğrusu.. sonra bir gün onu bir kızla gördüm kız koluna girmiş o gün dedimki

asla asla olmaz bu konu kapanmıştır zaten dalgasına egleniyordum bende.. ogünden sonra

sokakta görsem kafamı çeviriyodum bakmıyordum hiç yolumu değişiyodum..
o bakıyordu ..
sonra aylar geçti bir gün oturuyorum arkdaşlarla açık hava bir cafede ogün bir

tane öğretmen vardı geldi bana teklif etmişti uzun zamandırda peşimdeydi..

neyse o masada bana aşkı ilan ederken bir çocuk geldi masaya arkadaşım sizinle

konuşacakta izin veriyormusunuz gelsin dedi ben dedimki arkadaşın kim..
(bu diyen çocukta çok ünlü bir filmde oynuyo şuan.. :))
neysee tamam dedim geldi bu yanıma diğer

öğretmen olanda masada bu onun yanında bana demezmi senden hoşlanıyorum falan filan. digeri kudurdu :) :teytey: bir

kız arakdaşı olmuş 3 ay sürmüş ayrılmışlar 6 ay önce..neyse ben kabul etmedim arkadaş olalım dedim

görünce selamlaşırız falan filan.. t elefonumu istedi verdim ..
aradı buluşmak için hep ektimm.. bir gün sokakta yürüyorum gördü benim benim

yanıdamda arkdaşım var..
nolur bu kez oturuup konuşalım dedi..t rabzonun en ünlü yeri ganitaya indik ..

sahilde oturduk konuştuk.. neden beni görmezden geliyorsun dedii..
lütfen kabul et dediii..
öyle böyle aklımı çeldi acayip yağmur yağıyorduu.. o ıslak yağmurda bir yere

sıgındık.. ve ben ona orada evet dedim.. a.s.

2002 temmuz ayında.. ve o gün eve giderken yolda bir araba az daha bana çarpıyordu ve

elini belime koyup yolda beni tuttu o an hissettim desteğini ..
nerden bilirdim o el benim yarim olacak.. :asigim:
6 seneyi bitirdik 7inci senemize girdik.. o

ara ben liseyi bitirdim üniversiteyi bitirdim iş buldum veyni aileleri tanıştırdık bu şubat yada seneye yaz nişan sonrada evlenmeyi planlıyoruz..

hep planlı geldik bu güne..
çok engeller aştık ayrıldık barıştık.. yüz kere olmuştur belkide ama her defasında o bensiz bende onsuz yapamadımm..
kavgalarımız oldu ama heyecanımız hala yerinde ..
aşkımız sevgimiz...bir ömür sürer inşallah.. :asigim:

(ay eski günleri hatırladım duygulandım yaaaa):asigim:

Son düzenleme:
1997 ağustosu ayın 17 si benim ogüne kadar dişe dokunur bir flörtüm olmadı... okulda sırf işte olsun diye olan bir iki şey adını bile koyamıyorum... evet 1997 demiştim 19 yaşımda idim.. o gün bir iş arkadaşımın daha doğrusu abimin oğullarının sahil evlerinde sünnte düğünü var ve bu abi dediğim insan bizim karşı komşumuz olan ayşe ismindeki çocukluk arkadaşımıda tanıdığı için davet etti....

bilemezdimki onlarda kordon ege barda bir doğum gününe davetliymişler... bana birşey söylemedi tamam geliriz dedi meğerse onunda doğumgününe çıkabilmesi için sıkı bir bahaneye ihtiyacı varmış...

neyse evden çıktık gayet sade ama hoş giyinmiştim sonderece naturel bir makyaj vardı yüzümde... konağa indik yolda bana durumu anlattı ben herzaman arıza yaptığım için çekinmiş evde söylemeye ama olacak ya hiç itiraz etmedim oda şaşırdı halime....

evet tanşa kafeyi bilir izmirliler köşeden döndüğümüzde iki erkek bize yaklaşmaya başlamıştı ama birisi sanki ateş gibi aktı içime ilk bakışta aşkı saçma bulanlardan biriyken başıma gelmişti...

tokalaşırken ellerim titriyordu o gün harika bir gün oldu detaylara girersem sayfalar yetmez

hemen ertesi gün arkadaşımı aramış benim arkadaşınla mutlaka görüşmem lazım demiş...

ertesi gün küçük bir kafede buluşuk seninle sürekli görüşmek istiyorum çok doğal ve çok güzel bir kızsın dedi.... ben tabiki dünden razı

ve başladı ama ne başlama hiç tereddüt etmeden diyebilirimki o yaşıma kadar onu beklemişim ve ömrümün en güzel ama en güzel bir yılıydı masal gibiydi hergünü dolu dolu geçti...

bir yıl sonra nişanlandık ve biryıl nişanılılığın ardından evlendik... şu an 9 yıllık evliyiz ve çok mutluyum eşimi hala çok seviyorum.. ve bu mutluluğumuzu iki erkek evlatla taçlandırdık çağatayım 5,5 yaşında çağanım 1 yaşında...

masal gibi demiştim ya bu masal burada bitmez eşim için yazdığım bir şarkıyı yazayım size

korkmuyorum artık seni kaybetmekten
yanlızlığa alıştım ben artık
oakdarda zor değil sensizliği yaşamak
geceleri yıldızlara bakıp bakıp ağlamaaakk

dilim yalan söylesede kalbim inkat etmiyor
gönlüm yanlız senii ahhh seni istiyor

seni gördüğüm anda ellerim titredi
kalbim duracak sandım yüreğim kilitlendi
sevgi çıkmazlarında yolumu kaybettim
neolur çık gel artık seni çok özledimmm

seni seviyorum aşkımmmmmmmm:asigim:

5 sene önce lise 1 de kendi okulumuzdaki tadilat nedeniyle başka bir okulda okuduk 2 yıl kadar,sınıfın penceresi o kadar küçüktü ki sadece çapraz bloktaki 1 sınıfın en son penceresi gözüküyor. Ve o pencereden de nasip ya aşkım beni görüyor derste kızlarla kaynatır gülüşürken. "Güneş öyle güzel vuruyordu ki gözlerine ela olduğunu ordan görebiliyordum,saçların pencerenizden giren hafif bir rüzgarla bile çok hoş dalgalanıyordu." der hep. Bir gün okul çıkışında kolumdan birisi tuttu ve bana fırsat vermeden ilk görüşte aşka inanır mısın diye sordu,ben de gururdan kabarmışım iyice tabiki hayır dedim. Seninle evlendiğim gün bu sözünü hatırlatacağım ve pişman olacaksın dedi. 5 yıldır çıkıyoruz,hatta 6 oldu:) ve inşallah 2 sene sonra üniversiteyi bitirince evleneceğiz:) farklı şehirlerde okuyoruz ama bu hiç sorun değil çünkü onu çok seviyorum:)))

cok ılgınc ya..

rabbım mutlu etsın

ben 15 yıl önce tanıdım eşimi yemyeşil ğözler demiştim ilk ğördüğümde belli bir süre sonra cıkmaya basladık tebi ilk zamanlar ciddi bir düsüncede değildim bir gün okul arkadaşlarımızla pikniğe ğittik eglendik ğezdik yorulmusun çimlerin üzerine onun dizine uzandım saçlarımı oksuyordu gözlerimi kaldırdığım zaman ğözlerini ğördüm ve yeşil değil maviymiş o an aşık oldum ona demek ilk zamanlar gözlerine öğle bakmısım dedim ama meğerse gözleri nin rengi deişiyormuş ben o an anladım sevkat aşk sevgi hepsi ondaymış ve her gözlerine baktıyımda tekrar aşık oluyorum onu cok seviyorum

1994 ben henüz 15 imde eşimde 16 ında...lise zamanımızda tanıştık..eşim okulun en fovarilerinin arasında hatta en başındaydı farklı bir tipi ve zekaya sahipti,sarışın mavi gözlü,kolayca ilgi toplayabilen bir erkekti...bazı arkadaşlarımın da platonik aşkıydı... ben sadece onu popüleriterisi sayesinde tanıyordum.. birgün kantindeyim o dersim boş (kredili sistem vardı o sıralar) yan masada da eşim bir erkek arkadaı ile... ben elimdeki kitabım okuyorum...yan masadan bana laf atıyor..bu arada kendine o kadar güveni tam ki,red edileceğim söz konusu olamaz der gibi haraket ve tavırlar... ben de azarladım,biraz söylendim ve kalktım masadan gittim...aşlında begeniyordum ama güven veren bir tip gibi gelmiyordu hiç...neyse sonra gel zaman git zaman bir vesile ile arkadaş olduk akabinde..çıkmaya başladık,eşim bana bende ona asık olmuştuk o günlerin kalbimize sığabildiği aşk kadarıyla... 5 ay olmuştu ve bana birgün ''seni öpmek istiyorum '' dedi ve ben ondan bu yüzden ayrıldım..çok dil döktü hatta gözyaşı bile ama güvenim kalmamıştı o an için ...ve bana çok öfkelenip '' ne yapıp edip bir gün seni öpücem '' dedi bana ve bende ona ''n.hhh öpersin '' dedim...yine kısa bir zaman sonunda arkadaş olarak konuşmaya başladık...benim başka onun başka sevgilisi vardı,ben artık onu unutup farklı kişilere ilgi duyuyordum ama eşim (serdar) hala aklı bende ve hala benle olmanın yollarını arıyordu...derken bu böyle sürerken o mezun oldu benim 1 yılım daha vardı...yinede arada okula gelir görüşürdük,arar sorardı..ve hala sevgi imaları devam ederdi, ama benim için sadece normal ama deger verdiğim bir arkadaştı..yine bir müdde5 böyle dam etti,üni versiteyi kazandı farklı bir şehirde 4 yıl içinde hala inatla arıyor soruyor ilgisini belirtiyor ve yeni yeni cümleler ekliordu'' birgün seninle evleneceğin gülçin,bak göreceksin!'' diyordu ama ben kulak arakası edip üstüne kafa yapıyordum ki artık benimde 22 -23 yaşlarımda ciddi dediğim bir ilişkim vardı,onu takmıyordum bile....sadece dost dediğim biriydi benim için artık serdar...bu senaryo üniversite bitene kadar hep böyle devam etti...(onunda hayatına kız arkadaşları giriyordu ama o''olsun ben seninle evlenicem'' derdi...)okulu bitti tekrar izmir e döndü ,zırt yine arıyor tabi yine aynı cümleler agzında ve sonra artık meslek hayatına atılıyor onun yaş 26 benim 25 o sıralar..bu artık sık sık görüşme taleblerinde bulunuyor ,görüşüyoruz evllikten sevgisinden söz ediyor ve elleri ayakları titriyor karşım da :) o kadar heyecanlı ki anlatamam ama size,yolda yürürken bile tökezliyor hatta düştüğü bile oldu:)cümlelelrde tutukluk ,terlemeler vs ..derken serdar ın bu hali ,bu heyecanı bu engin sevgisi,bu asalak hallerine ve masumiyetine kapılmaya başlıyor ,etkileniyordum..(nihayet 10 yılın sonunda:) ) ve biz böyle böyle derken serdar yine bombayı patlattı ...''benimle evlenir misin ''dedi.... yani anlayacağınız kızlar,eşimin sevgisi beni ona götürdü... ve yıllar sonra yeniden aşık olduk ve evlendim ,ama hiç vazgeçmedi ,yılmadı,benim onca şımarıklıklarıma ve kapsislerime itlemalerime karşı..anladım ki,beni ondan kimse bu kadar çekmez ,katlanmazdı ve kimse onun kadar yıllarca sevip ,sevgisi uğruna gözyaşı dökmezdi...iyiki onunla evlenmişim,çok mutluyuz hala ilk günkü gibi ve hala heyecanlı :) 3 yaşında 1 kızımız var ... bugün ben 30 yaşımda eşim ise 31 yaşında :) eyyy gençlikkk! sevgiler...

Son düzenleme:
ya ş u editleme olayı kalktı mertlik bozuldu..herkesten çok özür dilerim..popoliterite yazmışım,popülerite yazacağıma :))

lise 1. sınıftaydım.okul nöbeti tutuyordum yanıma geldi oturdu konuştuk birazcık öylesine havadan sudan aşkım 2. sınıftaydı sonra arkadaş olduk.sürekli konuşuyoruduk benim çok samimi olduğum 3 kız arkadaşım vardı,onunda bi tane erkek arkadaşı vardı hep birlikte bi grup olduk herşeyi paylaşıyorduk yani hep birlikteydik sonra bir gün aşkıma dedimki eğer bana çıkma teklifi edersen arkadaşlığımız biter seninle bir daha hiç konuşmam:mymekaçok büyük konuşmuşum)
neyse yaz tatili girdi araya beni hergün arıyodu napıyosun diye(tabii bende bekliyodum hergün aynı saatte arıyodu) ama yanlızca telefonda konuşuyoduk hiç görüşmedik üç ay boyunca sonra tekrar okul açıldı ve biz 6 kişi hep beraberdik yine zaman ilerledikçe bişeyler hissetmeye başladım ona karşı arkadaşlığımızın 6. ayında 23.10.1999 da bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim.ama artık o etmeseydi ben edecektim aşık olmuştum ona....Şeniz
sonra bir sürü sorun yaşadık... okulda öğretmenler,ailelerimiz herkes karşıydı bize ama herkes üstümüze geldikçe biz daha çok bağlandık birbirimize hiç ayrılmadık evet kavga ettik ama küs olduğumuzda bile birbirimizi gördük...
sonra ünüversite, aşkımın ikinci üniversitesi, askerlik derken 9 seneyi geçirdik ve 06.07.08 tarihinde evlendik...
hala birbirimizi çok seviyoruz ve inşallah ömrümüzün sonuna kadar böyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…