ak hikayenizi anlatr msnz?

İkimizde aynı hastanede çalışıyorduk hemşireler gününde bana gül göndermişti içinede bir not yazmış kalpli bir karta ''dünyanın en güzel gülümseyen hemşiresine'' diye tabi ben çok şımardım :)) bu olayın üstünden 8 ay geçtikten sonra anca açılabildi :)) çok mutluyum onunla. ilk gördüğüm günden beri aynı şiddetle seviyorum :)))

çok güzel aşk hikayeleri okudum.allah hepinize mutluluk versin.daim etsin.

çok iyi hatırlıyorum ilkokul 3.sınıftaydım okulda sarısın yeşil gözlü bebek yüzlü bi çocuk vardı aşık olmuştım ona daha küçücüktüm aşkın ne olduğunu bile bilmiyordum ama onu görünce o yaşımda bile kalbim gümgüm atıyordu.o ortaokula gidiodu ve herkes bilirki o yaslarda her okulda yıldız kızlar ve yıldız erkekler olur ben o yıldızlardan biri deildim ama o yıldızlarla takılıodu.bu şekilde 2 sene geçti ve ben ortaokula başka bi okulda başladım tabi bi daha onu hiç görmedim.ortasonda öyle yolda denk geldi içimden aaa ne kadar değişmiş dedim ve geçiştik.bigün bi arkadaşım geldi evime birinin benden hoşlandığını görüşmek istediğini fln söyledi bende hiç öyle şeylerden hoşlanmam kendi cesaret edip gelemediyse işim olmaz görmeye değmez dedim kapattım konuyu.aaaa meğer oymuş :-O ismini fln bilmiodum halbuki o kadar senede öğrenmemişim.sanırım plotonik bi aşk olduğu için ve asla benim olmayacağı için öğrenme gereği duymadım.o olduğunu nerden anladım?bigün kuzenimle yürüyoruz karşıma dikildi çocukluk aşkım o benim dedi ben kitlendim bişey diyemiyorum ne diyebilirim ki o an.biraz konustuk kendinden fln bahsetti.tesadüfen karşılastığımız gün farketmiş beni ve takip etmiş evimi öğrenmiş sonra gidip kiracıları olan bi arkadasına anlatmıs sansa bakın o arkadasıda benim iyi arkadaslarımdan biri.havadan sudan konusurken sevgilim olmanı istiyorum sana ait olmak istiyorum dedi.ben de seni tanımıyorum ve teklifini kabul etmek çılgınlık olur benim için en azından düşünmem gerek dedim.2 dk kadar hiç konusmadık ve düşündüm dedim...denemeye değer dedim...ve çıkmaya başladık.bütün bi yazı 7/24 birlikte geçirdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.ama yazın sonunda onun gitmesi gerekiodu üniversite öğrencisiydi.biliyorum gidince biticekti.gözden uzak olan gönüldende uzak olurdu.gideceği günün sabahı buluştuk ben bütün gün boyunca ağladım zorda olsa gitmesi gerektiğini kabullendim o gün ayrıldık ben okula gittim öğlenciydim.okula geldim bütün gün ağladım okulda da.eve geldim hala ağlıyorum artık gözpınarlarım kurudu ağlamaktan yaş gelmiodu.evde oturuyorum aksam eve o ortak arkadasımız aradı yasemin gelirmisin bize evde kimse yok hem sende iyi değilsin hava almıs olursun dedi ben de hiç bir yere gitmek istemediğimi söyledim çünkü onlara gitmem demek aşkımın yokluğunu doruklarda yaşamam demekti.o zaman ben geleyim birlikte dısarı çıkarız dolasırız onunla gezdiğiniz yerlerde gezeriz fln fln saçmalıo resmen.düşünsenize ben hüngür hüngür ağlıyorum bide onunla gezdiğim yerlere gidicem ondan sonra halimi siz düşünün.neyse dedim çıkalım bari.evden cıktık üst sokağa doğru yöneldik biraz ilerledik karşı aralığa doğru bi gölge kaçtı.karanlık olduğu için anlayamadım adamın tekidir dedim.sonra köşeyi döndük o gölge yine kaçtı.alla allaaaaa deliriyorum sanırım dedim kendi kendime.o köşeyide döndük o gölge canlı kanlı karşımda duruo.inanın yemin ederim aşkım üzerine ruhum bedenimden ayrıldı sanki ve yukardan bakıodum ona.aşkım gitmemiş çok üzüldüm die ertelemiş gidişini 1 hafta hayatımda bu kadar mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum :) bu olayın üstünden 7 yıl geçti o üniversiteyi bitirdi askerliğini yaptı suan ben istanbuldayım okuyorum 1 sene sonra bursaya dönücem askıma kavusucam ve bi daha hiç ayrılmıca z inşallah

herkes anlatnca bnde anlatmak istedm =) aranızda yeniym aslnda yeni deilim ama yeni yeni yazıyorum..

bizde aşqummla internette böle güzel bi sitede tanıştık.Öle arkadaşlık sitesi fln deildi bizm yaşıtımzdı hepsi giriodk knuşuodk muhabbet ediodk fln çok eğlenceli bi yerdi nese işte bn gökhan özeni çok sewiodm ozamnlar hüseyinde yanii bnmki =))) gökhan özenin hiç biyerde olmayan şarkılarını koymştu siteye.Best fmde sunuculuk yaptığı dönemlerde radyoda sölediği şarkılar.. işte bnde görnce gökhan özeni aldm tabii hemn =))) "tşkr ederm dedm gökhan özeni çok sewiorm aşkm bnm o" dedm öle knuşmamız başlamştı sitede.Sohbet yernde knuşuodk kızlarla oda hemn başlıodu knuşmaya bn tabi pass wermiodm ozamnlar ona sitedeki dier erkeklerle muhabbetm naslsa onunlada öleydi.Sitenin sohbet yernde sürekli msn adresini yazıodu "eklemek isteyen warsa" die yazıodu bide =))) bnde hç oralı olmuodm eklemiodmda.Baktı bizmki sohbet yernde olmıcak bu özel msj attı bna msn adresimi istedi bnde tanıdığm içn werdm daa doğrusu yne o werdi bn ekledm çalışıodm ozamnlar akşamları açabiliodm anca msni ewe geldm açtm baktm msnde =))) işte bn hç bişe yazmadm bnm grdiğimi görnce hemn yazmaya başladı slm nbr gülcan nasılsın fln filn =))) bnde hepp soğuk dawrndm iiiym saol sndn nbr fln.. =))) cam açmak istedi açiimmi dedi faryapmaz dedm bnde ister aç ister açma dedm gönderdi hemn =))))
Bn hçkimseyi ilk gördüğümde bukadr beğenmemiştm öle ona baka kaldım bi süre böle biri çıkcağını beklemiodm.Bnde de cam wardı ama açmamştım ona.. =)) knuşmaya dewm ettk bi süre bn akşam olsnda görm die sabrsızlanıodm hergün.Her girdğmde bna cam açıodu çünkü öle knuşuodk :asigim: baya knuştktan snra bna yanlızım yanlızım demeye fln başladı bnde yanlzdım ama hç onun gbi demiodm.En sonunda salaklık işte belli etmicem ya hoşlandığımı :s istersen arkadaşlarımdan brini ayarlim sna dedm senağlama oda biraz durduktan snra olur dedi.O olr diynce dedm heralde onda bna karşı bişe yok wazgeç kızım dedm kndi kndime gttim hemn bi arkdşn yanına böle böle bi arkdş war dedm msnde knuşck arkdaş arıo dedm eğr anlaşrsanz çıkarsnz fln dedm oda hemn kabl etti :s olaylar okadr çabk geliştiki moralim iiice bozulmuştu ozamnlar senağlama
Nese işte bu kıza dedm bn bigün müsait olduğnda bize gel dedm hüseyin zatn sürekli msnde dedm gösteriirm eğr beğenrsen olr knuşrsunz dedm :S bi pazar gnü bn ewde pc başnda hüseyinle knuşuodm kapı çaldı km geldi dersinz o sölediğim kız geldi.. :S hsyne söledm cam aç die buda hç itiraz etmeden açtı :s iice snirlerim bozulmştu. =((( dedm kesn bitti bugn bida onunla çıkma gbi bişe söz knusu bile olamaz.. senağlama hsyne zar zor o kzıın msn adresini werdm :S
Ertesi gün hüseyin sürekli bna o kızı sormaya başladı "nasl biri??? boyu nasl?? tipi nasl?? işte saç rengi ne?? " fln filn bnde sıkıldım onu sormasından "sn bnm resmimi görmştün dme" dedm "ewt" dedi "heh işte oda bna benzio" dedm çewremizdekiler sürekli kardeşmisinz diodu çünkü :S ne alakaysa zerre kadr benzemez bna..
Hüseyinde tmm ozamn oldu bu iş demezmi =))) bn bundan ne anlıorm demkki bni beğenio :teytey: güldm sadece ona ama çok sewnmiştim bni beğendiğini öğrenince =)))
biz yne knuşmalarımıza dewm ediodk normal hsynle ama ynede knu bi yerde o kıza geliodu :S bi pazar gnü bu kız bnden habersiz intrnet kafeye gtmiş ama bnde ewdeydm camdan görmştüm bi yere gttiiğini bi süre snra msne bi grdimki ne görim =(( ikiside msnde =((( ama bn msne girince yne hüseyin bna yazmaya başladı bnde tabii iilik snden fln filn knusunu geçnce sordm işte nasl beğendnmi fln die "boşwer onu" dedi =))) nie dedm oda "işte" dedi "sn napıosn? naslsın" fln dedi bnde o ara camla uğraşıodm ona hiç cam açmamştım eski resmlerden bi tane göndermştim okadr.. cam ayarladığmı duyunca hemn açarmısn fln dedi tabi bn hayr dedm baya ama görmesiinide istiodm =))) baya bi yalwarttıktan snra açtm camı oda 5 dk fln =))) bni görür görmez oda bnm gbi çok beğenmş bnii =))) "bu snmisn gerçekten" dedi bnde beğenmedi sandım "göz zewkini bozduysam kapatabilrm" dedm =)) yok yok sakın kapatma dedi birs knuştk 5 dk geçtkten snra bn kapattım camı ama baya yalwardı ltfn kapatma aç geri nolr fln die =))) birsda cam kapalı knuştktan snra çıktm bn msnden.. o kızlada sadece mrb mrb bide nerde okuduğunu we kaça gittiğini sormş okadr başka hçbişe sormamş =)) kızın camıda küçültmş zatn =))) bn girince hemen bna yazdı cnmmm =)))
Ertesi gün bna tutmuş "sn bna nie o kızı ayarlamaya çalışıosun" dio "Allah Allah" dedm bnde " sn istemednmi" dedm :hıh: işte o kızı nie ayarlamaya çalışıomşmda kndim nie hç yanaşmamşm ona da başkasını atmışm ortaya.Ben sewgiisni öle gösteren bi insan deilmdr özelliklede karşmdaki daa çıktığm bile deilse.. Bde internetten olduğu içn istemiodm.Sonuçta ne kadr güwenebilrsnki.Ben istnbulda o afyonda...
3-4 gün teklif etti kabul etmedm.. sonunda artkk sakin bi kafayla düşününce dedm eğer gerçkten hoşlanmasaydı beğenmeseydi bukadr gün teklf etmezdi birnci 2nci günden snra "aman snlemi uğraşcam" fln der çeker giderdi.. ama öle yapmadı bn kabul etmedkçe o hepp ısrar etti.En sonunda bi kere deneyelm eğer olmazsa ozamn tmm dedi ama olr bnce hatta çok güzel olck dedi =))) ii tmm dedm kabul ettm başladık 14.06.2006 da :teytey: 2 seneyi bitirdik 3ncü senemize doğru ilerliyoruz =)))
kawgalarımızda oldu ama gülüp eğlendğimz zamnlarımz daa çok.. o istanbula gelio bn afyona gidiorm sözlüyz şuan we herşey Allah'ma binlerce şükürler olsnki çok güzel gidio :asigim: daa bi hafta önce onun yanındaydım onu çookkkk ama çoooooooookkkkkkkkkkkk sewiorm :asigim: o bnm herşeyim.. oda bnde her sefernde şükrediorz Allah'mza bizi birbirimzle karşılaştrdığı içn :asigim: inşallah hiçbirzamanda ayrılmayız.

baya uzun oldu ama onu anlatmak yanii bizi anlatmak çok hoşuma gidio napimm =))) buarada o kıza noldu dersenz eğer oda bu olaydan snra başkasyla çıkmaya başladı oda 1 weya 1 buçk senedr çıkıo o kişiyle oda mutluydu en son inş. oda mutlu olurr..
dinlediğinz içn şmdiden tşkrler =)))

Son düzenleme:
bizde eczanede tanıştık o ilk geldiğinde ben çok beğenmiştim aynı şekilde oda içinden geçirmiş benim için ne kadar güzel bi kız tam bana göre demiş ama kesin bi çıktığı vardır demiş aradan 2 a geçti ve ona bana açıldı ve ogün ikimzde çok heyecanlıydık sana bi şey diycem dedi ben o onda tahmin ettim ama belli etmedim 1 saat toplayı söyleyemedi sonunda söyledi ve bende kabul ettim ama yinede 2 gün beklettim sonra o gün bu gün çok mutluyum allah bozmasın kimseninkini bozmasın

biz eşimle 15 yaşında tanıştık.bense bu tanışmadan sonra hiç birseyin tesadüf olmadığını anladım.
ailem ben lise 2. sınıfa gecmeden önce bulunduğumuz yerde kiracı olduğumuz için kendi memleketimizdeki eve tasınmamız gerektiğini söylediler bana.bende şidettle karsı cıktım çünkü o yıllarda deli gibi sevdiğim biri vardı ve o benim ilk kez bu kadar aşık olduğum tek insandı.ailem mecburuz kira parası ablanın okulu abinin okulu yapamıyoruz dediler.bende ailem üzülmesin diye tamam dedim.sevgilimede haber verdim ben gidiyorum buralardan dedim.taşındığımız gün herkes beni beklerken ben evden kacar gibi onun yanına gittim.sımsıkı sarıldık seni asla unutamam dedi bana bende ona ne olursa olsun bi gün yine görüşücez dedim ve ayrıldık.eve geldiğimde esyalar gitmiş herkes beni bekliomuş güzelce bir azar işittim bi de yalan söyledim kızlarla vedalaştım diye.memlekete geldik benim iki gözüm iki çeşme.oaradaki liseye yazıldım.öbür sevgilimlede telefonla görüşüyoruz ama bende cep telefonu yok devamlı evden cebi arıyorum saf gibi.liseye başladığım ilk gün eşim beni kapının önünde görmüşokuldaki herkes ondan korkuyomuş kaba bir insanmış demişki bu kıza ben aşık oldum kimse teklif göndermesin.yıllarca gelmediğim bu yerden öyle soğumuşum ki insanlara sinir oluyodum herkesi tersliyodum.
o ilk gün bana teklif geliyo eşimden ama ben sevgilim var dedim ve reddettim.arkadas olabiliriz benim hiç arkadasım yok dedim ve arkadas olduk.ona yasadıklarımı sevgilimi cok sevdiğimi ama ayrılmak zorunda kaldığımızı kimseyi onun yerine koyamayacağımı anlattım.o da ben onu sana unutturucam göreceksin dedi.bende onunla slakamı kestim am aynı sınıfta olduğuğmuz için arada mecburen konuşuyoduk.sonra kız arkadasım aradıo beni onunla görüştük konuşurken bana beni bi sapık cok rahatsız ediyo dedi o sıralar sevgilim üniversitedeydi bebde hani numaraya bi bakayım taNIDIK MI dedim ve bir baktım iki numarada ona ait.yıkıldım günlerce yas tuttum konuşmadım ama beni dinleyen tek insan vardı oda esim di berattı.eski sevgilimin adıda serkandı ona demediğimi bırakmadım ama yeminler etti kardesim yapmıştır dedi benim haberim yok dedi.ve sonra bulunduğum sehre geldi barıştık.tabi berat bu barışmaya cok bozuldu.ben de ona sen niye hep böylesin ya biz arkadasız neden böyle beni zor durumda bırakıyosun dedim.serkanada durumu anlattım.o da o cocukla gezme dedi arkadasta olsa dedi.amam ben kendime engel olamadım halaserkana karsı güvensizliğim devam ediyodu ona inanmıyodum ama onu cok sevdiğim için katlanıyodum.bi taraftanda beratla uğrasıyodum seviyorum seni diye haykırıyodu her defasında herkes ona inanmıştı bir ben oralı değildim.bi gün beni zorla öptü serkanında numarasını kız arkadasımdan almış aramışlar serkanı anşlatmış öptüm falan ben onu sevşyorum neolur bırak onu demiş serkanda bana o cocuktan uzak dur dedi ama ayrılmadık daha sonra ailemden gizli onun okuduğu sehre gittim onuda ablamın cebinden aradım(bu sırada yıllar geciyodu tabi bu olaylar olurken)ona ben seble aynı sehir deyim gel bulusalım dedim tamam yarım saate kadar oaradayıom dedi.bekledim saatlerce yok yok yok.geri döndüm memlekete aradım onu dediği sey ne biliyo musunuz uyuya kaldım o yüzden gelemedim sacma.ayrıldım ondan ama telefondada NE OLURSA OLSUN EVLENSEMDE HEP SEN VARSIN dedim.beratla ertesi gün flörte basladım .o cok sevinçliydi.sonra düşündüm benim aklımhala öbüründe aldım elime telefonu ablamın telini yazdım mesajda ben ölenedek serkanı sevicem dedim seni sevmiorum dedim.sonra yine bana davranışkları beni berata sürükledi herkesin önünde diz çöktü ağladı yualvardı bende bırak peşimi bırak diye bağırdım beddualar ettim günler sonra öyle bir söz söyledi ki o bende kalsın cok içime dokundu yavas yavas ısındım ona ama hep o alttan aldı.ben hep baska erkekler gezdim göz yumdu.onaz cok acı cektirdim ve o yinede evlensende baskasıyla 5 cocuğunda ols ayinede benim olacaksın dedi bense sırılsıklam asıktım artık ona ama cok korkuyodum ya askı biterse ben asık olunca diye .o askıma hiç inan madı beni yinede sevdi.liseden cıkınca bana evlenme teklifi etti ben se okumayı düşünüodum üniversiteyi kazanmıştım ama ona asıktım bekler misin beni dedim hayrır okumanı istemiyorum evlenince oku dedi.ve ben bıraktım herseyi askımla evlendim.oda askıma böylece inandı simdi uzağız 1 ay kadar öyle cok özzledimki onu gercekten ask buymuş herseyi göze aldim belki baslasının gözüyle üniversiteyi bırakarak hayatımı mahvettim ama onu cok seviyorum evleneli cokta olmadı ama b
iz hala cok asığız birbirimize.allahım insallah bu mutluluğumuzu ve herkesinkini daim eder.
buyıl öss ye hazırlık yapmaya baslıcam esim cok istediği içöin bu arad ayukarıda bazı anlatmadığüım cok sey var ama yinede tek kelimeyle eşim bna bemnde esime evli olmamaıza rağman deliler gibi aşığız:asigim:

gercek ask hıkayelerı
bende anlatmak ısterdım ama su an haytım bos oldugu ıcın sadece okudum
bıgun ısallah bende anlatırım burda

gece saat 3 canım çok sıkılıyordu kuzenimle ras gele numaralar çevirmeye başladık.Sonra hoş sesli bir erkek aradı konuştuk.ertesi gün(c.tesi)ille buluşalım diye çok ısrar etti ben buluşmadım meğer pazar günü askere gidicekmiş acemi iznine gelmişti.sonra 15 ay boyunca bekledim onu.mektuplarla telefonlarla ve izne geldiği zamanlar görüşüyorduk.ozaman daha 16 yaşındaydım.15 ay içinde ayrıldık barıştık ve en sonunda askerden geldi.ozaman gerçekten ona aşık olduğumu anladım ve işte evlencem insan bu dedim.oda benim için aynı şeyleri düşünüyordu ve 2004 te evlendik.ve hala birbirimizi çok seviyoruz ben 22 yaşındayım eşimse 26 yaşında.Ve hala deli gibi aşığım ona canım sevdiğim....

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.
Yüreğimle baktım gözlerinin içine ve öyle daldım hayaline.
Ben seni bir gülüşünle işledim yüreğime;
ilmek, ilmek dokudum en güzel yerine.
Ben seni tarifsiz sevdim.
Çiçek gibi açtın kurumuş hayatımda.
Yeşil bir yaprak gibi bitiverdin kollarımda.
Seninle birlikte yeniden şekillendi dünyam.
Bir başka sevmeye bir başka görmeye başladım her şeyi.
Gökyüzünü yüzünde gördüm, denizi gözlerinde,
gülü ellerinde sevdim dokunmayı teninde.
Daracıktı dünyam küçücüktü.
Seninle genişledi ufkum seninle büyüdü bu şehir.
En üzgün en kızgın olduğum anlarda bile seni düşünmek yetiyordu
geçiyordu her şey gülüyordu yine yüzüm.
Seviyorum seni ve en büyük hayranınım senin.
Tavrının, gülüşünün, konuşmanın, sesinin, kızgınlığının, öfkenin,
olgunluğunun ve çocuk ruhunun hayranıyım.

Benim yerim senin yanın benim yolum sensin.
Sana çıkarım ben ne yana saparsam sapayım.
Taşlıda olsa tozluda olsa inişli çıkışlıda olsa şikayetçi değilim olamam da.
Sana atılan her adımda mutluluğu yeniden tadıyorum çünkü.
Sana kavuşmayı bekliyorum
biliyorum ki yolun sonunda sen varsın
beni bekliyorsun kollarını açmış.
Paylaştığımız çok şey var ve daha çok şey paylaşılacak seninle biliyorum.
Ellerini tutup beraber devam edeceğiz kalan yolumuza.
Birlikte tutup çiçekleri kokusunu içimize çekeceğiz ve
ben o mutlulukla sana sarılacağım.

Ben seni tarifsiz sevdim. Öyle derin ve öyle çok.
Nefes alışımı sana endeksledim, seninle alıp seninle veriyorum.
Sen nefesimsin benim.
Kalbim sana atıyor ve sadece senin için.
Ben seni umudumla, samimiyetimle,
küçük bedenimin içindeki kocaman yüreğimle sevdim…

Karanlıktan ışığa yönelir gibi,
yerden göğe yükselir gibi senin sevdan.
Senin yanın şehrin en güzel yanı,
senin tenin dünyanın en huzurlu yeri,
senin aşkın aşkların en güzeli.
Sen karanlığın bittiği, ışığın doğduğu yersin.
Sen kısacık hayatta yaşanılabilecek en güzel şeysin.
Bir insanın başına gelebilecek en güzel olay,
bir talihsizin başına konabilecek en güzel şanssın.
Gündüzsün gecesin. Kurulabilecek en güzel cümlesin sen.
Ve ben bunların tek başına sahibiyim.

Seni seviyorum…

ancak bu anlatır benim 5 yıllık kocaman aşkımıııı

ben eşimle bizim yazlığa gittiğimiz bir tatil beldesinde tanıştık....
ben ablamın görümcesiyle devamlı denize sahile yürüyüşe discoya vede canlı müzik yapan yerlere giderdik....arkadaşım olmuştu ablamın görümcesi ve birgün sahile giderken eşim bir restorandaymış ve biz onun önünden geçmişiz ablamın görümceside eşimin arkadaşının sevgilisiymişş beni kızın yanında görünce çok şaşırıyoo ona soruyor bu afett kim diye....
benle ısrarla görüşmek istiyor bende ısrarla olmamasını istiyorum ve red ediyorum eşim astsubay kendine çok güveniyor bende kendine güvenen biri olarak ona hayır diyorum nitekim benim telefon numaramı benden izinsiz eşime veriyor arkadaş çok kızsamda nafile geçti eline bir kere..
gece gündüz telefon açıyor mesaj çekiyor ben buna bir gün falan otelin önüne gel dedim
günbatımıydı hiç unutmam bu bir umutla geldi ben banklarda oturuyorum onda dedimki,bu ilk vede son yanyana gelişimiz sen benim yanımda asla yer alamazsın ben geçici heves olacak bir kız değilim beni sakın burdaki turistlerle karıştırma dedim...ve gitti ogün sabaha kadar içmişş ağlamış reddedilmenin acısı olsa gerek neyse bundan sonra artık nereye baksam eşimi görüyorum
sahilde..
discoda...
langırt masasında karşımda bitiveriyor...
yani gölgem gibi gezinmeye başladı en ilgincide denizde devamlı benle birlikte derinlere açılıyor
onun yüzünden deniz korkum oldu bana bişi yapacak die :)
neysem uzun lafın kısası bu beni evirdi cevirdi kendine aşşık etti
ve zafer onun oldu hayatının ilk aşkıymışımmm işte böğle bir aşk bizimkiside şimdi iki yavrumuz var mutluluğumuzdan doğann....

17 Ekim 2007 onu ilk gördüğüm an :asigim:İnternetten bir arkadaşım sayesinde tanıştık 1 ay kadar sadece msnden görüştük uyuz telefon numaramı bile istemedi 1 ay kaydirigubbakcemile3 diyo isteseydim diğerlerinden bir farkım kalırmıydı :asigim: ilk zamanlar hiç hoşlanmamıştım ama daha sonra msn ini açsın diye bekler oldum =) 17 ekimde görüşmeye karar verdik ilk gördüğüm anda o kadar değişik duygular hissettim ki daha önce hiç yaşamadığım tatmadığım duygular :asigim: Hala ilk günkü heyecanı yaşıyorum o kadar çok seviyorum ki evlenme teklif ettiğinde gözüm kapalı evet dedim ve öyle bir sarıldım ki o benim için herşeyden değerli
seni çooookkk seviyorum herşeyimmmm :1hug:

Lise bire gidiyordum o da lise sona onun sınıfındaki bir arkdaşı ile benim arkadaşım çıkıyordu onasöylemiş tanışmak istiyorum diye.Yaklaşık bir ay kadar böyle devam etti o ısrar etti ben reddettim sonra peki dedim.Yaklaşık altı ay çıktık.Ailem yurtdışındaydı ve beni de oraya almak istediler tabi başkasıyla evlendirmeyi de planlıyolarmış.Oraya gidersem bir daha dönemiyeceğimi biliyordum.Kaçarak evlendik.Bizi tanıştıran arkadaşlarımız ayrıldıbenneyaptımki
On altı yıllık evliyim sadece ilk hamileliğim ilk ayları evliliğimden pişman oldum .Sonrası çok güzeldi .Şimdi daha çok seviyorum onukaydirigubbakcemile:1hug:

Aşklar geçicidir, baki kalan sevgidir.Sevilmeye değer birini bulanı ve sevmeyi becerebileni, tebrik ediyorum.

Eşimle tatilde tanıştık. Ben babamı çok yeni kaybetmiştim oda eşinden ayrılmış ikimizde yaralıydık heralde. Tatilde çok güzel dürüst bir arkadaşlığımız oldu tatil bitiminde tlf numaralarımızı filan aldık msn adresleri derken görüşmeye devam ettik. sonra ben eşime aşık oldum ve ona ondan hışlandığımı söyledim. Onunda benden hoşlandığından emindim. Tanıştığımızdan 1,5 ay sonra evlenmeye karar verdik.Ailemin tüm karşı çıkışlarına ayak diremelerine karşı ikna ettim. tüm zorluklara göğüs gerdik. Ve tanıştıktan tam 1 sene sonra evlendik. Balayınada tanıştığımız otele gittik. İyikide o tatile çıkmışım ve iyikide tanımışım aşkım.:asigim::asigim: 17 TEMMUZ 2007 'DE TANIŞTIK 13 TEMMUZ 2008'DE EVLENDİK :)

CANIM KOCAM SENİ ÇOOOOOOK SEVİYORUMMMM.

Son düzenleme:
Hayatimda ilk defa sevmistim ilk defa askin ne oldunu anlamisdim herseyi pembe görüyordum . Allahim bu ne dedim icimdeki ne ,icimi görebilseydiler kaybolurdular cünki o kadar karisik duygular icindeyim duygularim sevgiyle dolu seylerdi , ve ilk defa cok sevilmisdim hayatimizda herseyi paylasiyorduk herseyi beraber yasiyorduk iliskimiz 3 sene sürdü ve 3 sene hayatimin en mutlu günlerini yasadim , hicbir zaman böyle mutlu olmamisdim askim beni ayakta tutuyordu onu o kadar seviyordum ki anlatamam kelimelere sihmiyacak kadar .Üc sene snra askimdan bir telefon geliyo, ve ben herzamanki gibi telefona kosuyor icim sevgi dolu askimin bana ne diyeceni merakla bekliyordum . Telefona cikdim ,, efendim askim " dedim ve o bana ,,ben senden ayrilmak istiyorum, seni artik sevmiyorum" dedi . ben maf oldum nasil olabilirdi 3 sene o kadar güzel günler gecirdik nasil beni birakabiliyorsun ama telefonunu kapadi ve beni bidaha aramadi .düsündüm ne oldu napdim niye böyle ama cevabini hicbirzaman alamadim ,kacdi benden. Hayatim yikilmisdi hicbirsey den zevk almiyordum bir ölü gibi dolaniyordum.
Ve bir sene sonra bir telefon geldi , telefonda askimin arkadasi vardi, Pinar dedi bana:,,Askin seni hic unutmadi seni hep cok sevdi ama ne yaziki onu kaybetdik , nasil dedim nasil kaybetik ne oldu , pinar dedi senden ayrildi günden önce kanser oldunu ögrendi ve ölceni kanserin tedavi olamiyacani demis doktor ve o yüzden seni birakdi hayatini daha da zorlasdirmak istemiyordu ondan nefret edmeni bekledi ki kolay unutasin . Nasil olurdu ? benim askim hayata yok ve ben herzaman baska düsüncelerdeydim neden birakdi beni baskasini mi sevdi yada hersey yalanmiydi . Ama askim herseyi benim icin yapmis herseyi benim icin....

ASKIM SENI SEVIYORUM SENSIZ GÜNLERIN TADI YOK ARTIK YANIMDA DEGILSIN AMA BIRGÜN BULUSACAZ BU DÜNYADA OLMAZA BILE ÖTEKI DÜNYADA YANINA GELECEM SENSIZ YASAMANIN TADI YOK ALLAH BENI DE YANINA ALSIN SENI COK SEVIYORUM .

Ben en baştan başlicam anlatmaya ben liseyi bitirdikten sonra uzun süre iş bulamadım ve bilgisayar kursuna gittim orada çok iyi arkadaşlıklar kurdum ve tonton bi amcamız vardı kursa gelen bana bi mağazada satış elemanlığı işi buldu ve bi hafta içinde işe başladım aslında çok kararsızdım ayaklarım geri geri gidiyodu aklım ve mantığım ileri.Herneyse işe başladım ilk haftam reyonda bi bayan vardı satış elemanı ağlıyodu sürekli diğer arkadaşlar nişanlısından ayrıldığını söyledi bende gittim konuştum onunla çokda gereksiz bi neden ayrılık sebebi neyse böylece arkadaşlığımız ilerledi bu arada ben işe nisan ayında başladım eğer ayrılık olmasaymış evlenecekmiş nişanlısıyla.neyse artık birbirimize gelir gider olduk ailesine hep beni anlatmış bi akşam onlardaydım ve erkek kardeşi geldi daha önce hiç görmemiştim adını sanını duyuyodum ama tabi ben çok hoşlandım ne yalan söylim oda aynı şekilde sonra birbirimize itiraf ettik neyse beni o akşam minibüse kadar bindirdi.Sonra aradan 10-15 gün geçti ablası konuştu benimle ciddi düşünürmüsün falan numaranı verimmi dedi ver dedim ama arayacağı aklıma gelmedi ertesi gün aradı konuştuk 23 kasım 2006 saat 13 gibi aradı sabahtan aramışda duymamıştım 3-4 gün telefonda konuştuk 27 kasım pazartesi akşam 18.30 civarı buluştuk ve o akşam çıkmaya başladık ayın 27 sinde 2.senemiz bitiyo bu 2 sene içinde sözlendik kısmetse seneye nişanlı,diğer sene evli olacaz Allah ın izniyle ve he geçen gün ona olan aşkım sevgim büyüyo kızlar onu çok seviyorum.Bu arada biz çıkmaya başladık 1 ay sonra ablası eski nişanlısıyla barıştı ve 6-7 ay içinde evlendiler her şerde bir hayır varmış demekki eğer evlenip gitseydi tanışamicaktık kimbilir.

merhaba arkadaslar yazdıklarınızı okudum ve yazmak ıstedım . benım tanısma hıkayem de ılgınç.eşimle ekim 2007 de tanıstık.eşim denizci ve o dönem kıbrıs ta görev yapıyordu.ailesi gölcükten ogullarını ziyarete gelmişler.babası emekli astsubay ve yıllar önce görev ıcabı o da kıbrıs ta görev yapmıs ve rahmetlı babamla aynı memleketten .kıbrıs a gelince ogluna '''rahmetlinin eşine bir gitsek .seneler evvel tanıştığımızda bizi konuk etmişliği var en azından adadan ayrılmadan bır merhaba diyelim''' demiş.eşim de bu tarz şeylerden pek hazzetmez . ''ne işimiz var belki tekrar evlenmiştir eşi hoş karşılamaz '' diyip bahaneler uydurmuş. kayınpederim de eşimin ev arkadaşına rica etmiş. annemi bulmuşlar . sohbet etmişler.çaya davet etmişler. annem sen de gel diyince pek oralı olmadım açıkçası ama oğlu baya yakışıklı diyince valla olur o zaman dedim:)))canım annem ev arkadaşını oğlu zannetmiş. neyse ben o zamanlar erkek arkadaşım olmasına rağmen meraktan gittim.(yenı cıkmaya başlamıştık erkek arkadaşımla ...) gittiğimde henüz işten dönmemişti.anne babasıyla sohbet ediyorduk.lojmandan komşuları bır aıle de ordaydı ve kapı çalındı.uniformayla içeri girdiğinde 1.85 boyu yakışıklı yüzüyle o anda çok beğendim ama anında sol elindeki nişan yüzüğünü görünce ''bu iş hayatta olmaz dedim''.konuk ailenin oğlu hemen eşimin kucagına atladı .o da hep onunla ılgılendi.fazla sohbet edemedik. eşım zaten bıraz soguktur herkese ılk tanıstıgında. pek ılgılenmedı
.annem de onları çaya çagırdı. babası abimle de tanışmak istedi ama o gece abimin işi vardı bende spora gideceğimi soyleyınce annem cok kızdı.ınsanlar gelıyor hepınız kendı alemındesınız dıye... zorakı kaldım evde... onun gelecegıne ıhtımal vermıyordum .zaten nısanlı bana ne dıyordum.aaa bir baktım arabada o da var.o gece baya konustuk telefon numaralarımızı verdık bıbırımıze. tabıı ben aramaya niyetli değildim .nişanlı olması elimi ayağımı baglıyordu.sonra baktım o benı arıyor .komsular geldı okey oynıycaz hadı gel dıe..1 ay gecmeden bana msn den açıldı.konuşmak icin bulustugumda elinde yuzuk yoktu.meger o da benı ılk goruste cok begenmıs .nısanlısıyla sorunları varmıs benle konustukca bana asık oldugunu anlamıs.en cok annem bu ıse sevındı:)) . benım o zamanki erkek arkadasım cok delı doluydu. eve caya gıttıgımızın 2.ıncı gunu arkadaşıma herkese velı yağar benım kızıma delı yagar demıs esımı övüp onun gıbi bırısını bulamadın demıstı gulmustuk.kısmet ışte...
haziranda evlendik simdi cok mutluyum canım kocamla.iyi ki cıkmış karşıma.

yazindi babamla ekmek almaya gittim, ve ben arabada bekliyordum kardeslerimle ilgileniyodum kardesime bagirdim bir an bisey istedi kafami bi dondum internet cafenin onunde bi yakisikli. O an yemin ederim gozumu kappatim allahim nolur benim evlenecegim kisi aynen buna benzesin dedim. Aradan 2 hafta gecti benim aklimda hala dedim bi gidim belki karsilasirim, Gittim ve o yoktu isten ayrilmis. sonra aradan 9 ay gecti Chat sitesine girdim bi isme bastim ve yazistik baya sonra mail adresimi verdim konusmaya basladik oturdugum yeri sordu bende soledim, o da dediki ben orda calistim nerde filan derken INTERNET CAFEDEKI YAKISIKLIM CIKMASINMI. O gun bugundur beraberiz 4 yil olucak bu sene evleniyorum insallah. Ve ILk gunden ona daha da cok asigim:$ BUDA benim ask hikayem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…