sene 1989 ağüstos 14 ilk tanışmamız.bütün zorluklara rağmen 1995 in nisan 16 sında evlendik.aşkımızın sürdüğüne ikimizde inanıyoruz.çünkü,zor anlarımızda da iyi günümüzde de hep birbirimize destek oluyoruz.tanışma yıldönümlerinde o heyecanı tekrar yaşıyoruz.eşim bana ben seni çok zor elde ettim asla üzmem diyor inşallah öyle olur .eşim işten eve gelirken balkonda beklerim gördüğüm an içim cıızz ediyor buda onu hala ilk günkü gibi sevdiğimi göstermezmi.iki oğlum var.
zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniyor bana göre.çünkü biz 6sene bekledik birimiz ç.kale de birimiz ist. bul da.allah herkese mutlu bir geçim versin .hiçmi kavga etmezsiniz diyen varsa tartışmalar evliliğin tuzu biberi.etmiyorum diyen yalan söyler.önemli olan dargınlığı uzatmamaktır
cnm cok hatalı yazmısım okuyabilmene sevindim... çocukluğumu paylaştığım adamla ömrümüde paylaşıyorum yavrumu da ve çok mutluyum sağolsun eşimin o heyecanı hiç bitmedi...allah tüm sevenleri kavuştursun...rauge ne aşk be..cok heyecanla okudum..
bir gün aşık olursam ve mutlu bir şekilde sürdüğüne karar verirsem ; ılk yazacagım yer burası olacak...
konuyu baslatan arkadasıma ve hıkayelerını paylasana arkadaslarıma tesekkurler...
dua edın de şu bahtsız arkadasınızın da yüzü gülsün aşktan yana
çok sağol canım benım inşallahh inşallahhhhh:1hug::1hug:inşallah canım.. karşına dilediğin gibi biri çıkar da buraya yazarsın...
biz de sana mutluluklar dileriza.s.
herkes aşkıyla bır omur boyu mutlu olsun
cnm cok hatalı yazmısım okuyabilmene sevindim... çocukluğumu paylaştığım adamla ömrümüde paylaşıyorum yavrumu da ve çok mutluyum sağolsun eşimin o heyecanı hiç bitmedi...allah tüm sevenleri kavuştursun...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?