Ak teknikle Burun Ameliyat olan arkadalar!

maniac cnm ben de cabuk morarırım, suan 25. günüm göz altlarım hala sarı gecmedi tam olarak, ama makyajla kapanır yani, ama mesela hala sis benm yüzüm burnum, tabii bu operasyonun agırlıgı ile de alakalı, ama ben hep bir hafta sonra normal yasamıma dönerim diodum, 12. gün ise giderken icim icimi yiyerek gittim nasıl cıkcam insan karsısına die, göz altlarım sarıydı yüzüm sisti, sivilcelenmistim, sislerden dolayı düzgün konusamıyordum, eger bu tip seyler dahi olmasın istiyorsan bir 15 gün fln evde gecirmelisin hatta kisiye göre 20 gün bile olabilir

ebru peki sen hic buz uyguladinmi? yada bi hap nebilim, arnica turu seyler? hap degilde damlasi, odemleri morluklari geciriyormus ..

bende zaten 2 haftayi evde geciricem bu kesin, tabi ailem bunereye kayboldu filan der kuserlerbile ama yaa of napicami bilemiyorum, 2 haftada cok, ama benbaya bi evde kalicam gibimi geliyor,

benim bi sivilcem bile 2 haftada anca gecer yada izleri, yada kolumda morluk bayaaa durur.
hatta benimi aldirdiimda kesilip alinmisti, yuzum heryerim yagli ve sisti, burnum olsa kimbilir ne olur, balon misali aylarca dolasirim herhalde :|

birde zaten 3 hafta sonra insan icine cikicam shit |:|

arnica ne tatlım biraz açarmısın bende kullanayım ve düşüncene gelirse yüzde bin aynı fikirdeyim
insanların dilene düşmek çok fena
morarmalar için ne araştırdıysan benimle paylaşırmısın seni gökte ararken yerde buldum

cnm ben iki gün buz uyguladım cünkü doktor ikinci günden sonra bir faydası olmaz dedi, ayrıca ben ekstra bir krem fln gibi bir sey sürmedim cünkü doktoruma sordum gerek yok dedi, o nedenle ben de kullanmadım, sen de doktorunun önermedigi seyi kullanma derim yani doktor kullan demezse bir sey kullanma cünkü her ilac herkese olacak diye bir sey yok yani

arnica crem, hap yada damla olarak satiliyormus, ama bence damla eniysi yagli yagli krem filan surulmez o zamanlarda yuze,

bak su yaziyor sitede: Arnica Montana yada Bromelain gibi bitkisel kaynaklı, ödem ve morlukları azaltıcı ürünler kullanılabilir.

siteside su: Estetik Ameliyat, Estetik Cerrahi, Estetik Merkezleri, Ameliyatsız Estetik hatta bisuru seyler yaziyor bence cok iyi bi site! sadece bu sitede okumadim bi forumda bi suru burun ameliyati olanlar, bunu kullanmaya basladim baslicam gibi seyler yazmislar tesadufen okumustum. bende burdakilerde kullandimi diye merak etmistim.

süper bilgeler teşekkür ederim...
peki kızlar hastaneye giderken yanımızda neler bulunduralım
birde benim merak ettiğim şey regl dönemine denk gelirse ameliyat ertelenirmi benimkisi denk gelebilirde offff ya bide bu eksikti

birde benim merak ettiğim şey regl dönemine denk gelirse ameliyat ertelenirmi benimkisi denk gelebilirde offff ya bide bu eksikti

reglin ilk 3 gününe denk gelmemesi gerekiyor diye biliyorum. daha fazla şişme oluyo sanırım. ben ameliyattan sonraki gün regl oldum daha en az 1 hafta olmasına rağmen. antibiyotik etkiledi diye düşündüm. bu durumda da doktorum daha fazla ayakta geçirmemi söyledi. ameliyata denk geldiğinde ertelenme durumunu bilemiyorum ama :1no2:

rica ederim canim, da arnicayi kullandiginda buraya yaz olurmu :)
etkiledi filan mi diye , zaten bitkisel biseymis ben etsede etmesede tedbirlik alicam belki bi faydasi dokunur, mor mor gezmeye hic niyetim yok, hatta acik teknikle olacagim icin, daha bi zor gecer benim oram buram..
BIrde vitamin c hapi kullananlari duydum, bilmyrum faydasi olurmu..

sanirim merak ettigin sorularinda hepsi o yolladigim linkte yaziyordu :) ama baya uzun ben hepsini okudum gerci,aslinda regl doneminde bir sakincasi yokmus, benim arkadasimda aybasi varken olmus, yanliz hygyen bacteri kapma vucut direnci filan fistan icin daha iyi sanirim, o zamana denk gelmemesi.. bazi dr lar erteliyor,

bende giderken ne goturulecek acaba bilmiuyorum.. koca bi sapka goturucem ben :D arabaya bin cik gorunmiyim diye :1ninca:n

ay maniac biz irtibatta kalalım çünkü sen şuan ne düşünüyor ve ne hissediyorsan ben o durumdayım aynen,, büyük bi şapka alacam yanıma senin gibidelikafadulden
morluklar için evet arnicayı alayım bende ama vitamin hapları zararlı ya bi sitede okumuştum her ihtimale karşın almam bu arada üzüm çekirdeği olayını duydunmu ben aldım ama kullanmadım daha.bi işe yaramıyormuş sen ne zaman olacan ben bu ayın sonu gibi olurum az kaldı anlayacağın..
bakalım hangimiz daha çok moraracak ben ameliyat sonrası arkadaşımda kalacam öğrenci evi rahat olurum sonra iyleşir öyle insan içine çıkarım tabi en fazla 10 gün kalabilirim orda o yüzden kara kara düşünüyorum .........
birde tatlım sıcaklarda morarma ve şişlik daha çok oluyor eee klima da yok ne yapacam bilemiyorum

vitamin hapinin zararli oldugunu bilmiyordum, dogruda olabilir ben zaten kullaniyorum ameliyatta yakin birakicaktim ne olur ne olmaz diye.
ben temmuzda olucam allahin izniyle :)

cnm arkadasinda kalacaginda ailenin yainda kal bence, daha iyi bakarlar kiz agrin olur sizin olur bez konulcak olur vs arkadasin neyapsin :)

sicakta sislik tabiki daha cok olacaktir, bol bol yurumek ve su icmek bence iyi gelir giibi gibi

peki cnm sen acik mi olacaksin ameliyatini
resim filankoyma sansin varmi buarada?

evet olduktan sonra koyarım tatlım
bende açık olacam zaten bi yıldır araştırıyorum kapalı teknikle yapan doktor çok az sonuçta görmeden yapmak çok zor geliyor onlara.. bende başlarda açık tekniğe takmıştım kafayı açık olmak istememiştim sonra bi baktım neredeyse herkes açık yapıyormuş sen iz konusunda tedirginsin ama inanki hiç bi iz kalmıyor benim arkadaşım olmuştu onunkine bakıyorum bakıyorum ama inanki hiç birşey yok yani korkmana gerek yok
albümümde şuanki halim var bi baksana

cnm resim groemedim arkadaslik teklif ettim belki cikar, bakicam sonra hemen resmlerini bekliyorum.
cnm benim tedirginligimde benim yara izlerim cirkin geciyo yani nsl desem izleri ciirkin yaygin keliod gib i oluyomus, drum burun estteigi olacaksan goze al bunu dedi...
burnumun ucunde sumuk gibi izin durmasi hic hos olmaz, birde cok belli olur estetik oldugu ondan cok korkuyorum:(

birde bi kac kapali teknikle burun estetigi yapan dr var, acigi yapamayanlar mi yapiyor kolay diye acaba? gerci kapali teknik eskiymis, ve acik la daha zok az hata yapiyolarmis hepsini gordukleri icin guzelce. ama neblim, diyorum o dr lar kapali yapiosu birde guze yapiorlarsa bazi dr nie yapmio ? ve biz bu yapamayanlara neden oluoruz ozaman? benim kapali olsa ucu suan ki hali yuvarlak buyuk belkikapali teknikle kucultemiyecegi iicn hih?

uf ya ne zor dusun dusun m*ktur isin :D

Merhaaba kızlar bende açık teknikle ameliyat oldum Dr.Emre ılhan a ve rsimlerimi koydum...yorumlarınızı beklerim...

Merhaaba kızlar bende açık teknikle ameliyat oldum Dr.Emre İlhan a ve rsimlerimi koydum...yorumlarınızı beklerim...

serenades resimlerine baktim, cok guzel olmus cok da yakismis!

merak ettigim ne gibi islem yaptirdin?
yani sanirim; ustten kemigi aldirip, ucu kalksin ve ucu kusulsun istedin?
yoksa dr baya bi ioslem mi yapti ?

serenades resimlerine baktım baktıkçada içim kıpraştı sizinkiler gibi güzel burunları göre göre bu gidişle bende dayanamayıp ameliyat olacağım kaydirigubbakcemile2
özellikle profilin muhteşem

kıslar birer hafta arayla bi kuzenim bide arkadaşım estetik oldular..kuzenim açık ameliyatla oldu,arkadaşımsa kapalı ameliyatla oldu..sonuca gelirsek kuzenimki mükemmel oldu..ama arkadaşım burnunda pek bi değişiklik yok kimse estetik oldugunu anlamadı eski burnu aynen duruyor boşuna sitresini eziyetini çektii...canlı iki örnege bakarsam eger olsaydım estetik kesinlikle açık ameliyat olurdum..

arkadaslar bu acık mı kapalı mı konusuna bence fazla takılmayın, doktorun tercihi neyse ve sizin icin neyi uygun gördüyse onu olun, ayrıca her doktorun kendince daha iyi calıstıgı bir teknik de vardır, yani kapalı isteyen bir doktora zorla acık yaptırmak sizin icin hayırlı da olmayabilir, o nedenle bırakın bu konuda doktorunuz karar versin...
ayrıca nem'cim bahsettigin konuya gelirsek, bence arkadasının burnu kapalı, kuzenininki acık diye ve arkadasınınki basarısız oldu diye bunu yapılan teknikle bagdastırman cok yanlıs cünkü bu tamamen doktorun maharetiyle ilgili, biri burnu acarak yapıyor biri kapalıyken deliklerden girip yapıyor, burnunun ameliyatlılıgının farkedilmemesiyle bunun bir alakası yok

Back
X