merhabalar canim :)) sana imrenerek bakiyorum bence cok iyi kilolar veriyorsun bende p90x i yapmaya basladim bugun 3. gunum ama inanilmaz bir agri oldu vucudu o kadar cok alismis ki yatmayailk haftayi atlattim mi ikinci hafta daha kolay olur buyuk ihtimal hareketlerin hepsini her ne kadar tam yapamasamda yine de bu agrilar.. neysee ben mutluyum bu kilolar gidecek baska yolu yokk! yarindan itibarende abur cuburu tamamen kesiyorum :))
azmin müthiş bence,çok takdir ettim seni.yemek yeme olayını da düzene soksam senin gibi süper olacak.inşallah başarabilirim.
ben de t25 yapıyorum 2. haftadayım.daha önce de p90x denemiştim fakat süresi uzun ve temposu da düşük geldi bana.t25 e ek olarak p90x3 ekliyim diyorum .yarım saatlik egzersizlerden oluşuyor.t25 peşine 3x yapmak istiyorum.carnitine ve protein tozu kullanıyorum bi işe yarasınlar sonuçta :)
Bende aynı durumdayım P90x süresinden dolayı psikolojik olarak mıdır bilmiyorum ama sıkılmaya başladım gibi x3'ü denemeyi düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim. l carnitine bende düşünüyorum kullanmayı yararını gördün mü?
ben likit carnitine kullanıyorum kana daha kolay karışması açısından.performans arttırıcı olarak işe yaradığını düşünüyorum (psikolojikde olabilir :))yağ yakıcı özelliği için bişey diyemiyeceğim çünkü daha 2. haftadayım.ancak 1 ay sonra bu konuda yorum yapabilirim.
yağ oranımı ölçmeyi unutmuşum.2.haftadayım ama olsun yağ oranımı bugün ölçüp 1 ay sonra arada ki farka bakıcam.
bu arada eteğini çok beğendim güle güle giy :)
canimm selamunaleyküm yine ben :) yazmasam da seni halen takip ediyorum. azmine hayranim masallah
ayrica kilo vermissindir eminim ben o kadar ölcülü besleniyorsun ki bir de sürekli spor yapiyorsun emin ol sadece sana kilo vermemissin gibi geliyor. hi tabi belki tartidaki rakam oynamaz ama vucudundaki degisim bariz ortadadirinsallah hep böyle devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?