Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa, ben de diyet günlüğü yazmaya karar verip bu yüzden üye olmuştum. senin günlüğünü çok beğendim ve bu kadar kısa sürede bu kadar kilo verebilmiş olmanı da kıskanmadım değilçünkü ayın 9unda 1 ayı tamamlamış olucam diyetimde -ara sıra diyetin dışına çıkmışlığım oldu- 4 kilo verdim henüz.. hiç spor yapmadım gerçi, günlük okul-ev arası yürüyüşlerim dışında.
ama dediğin programı mutlaka deneyeceğim. umarım hedeflediğin kiloya bir an evvel ulaşırsın :)
helal kız sanna hem koşuşturup bu motivasyonla iyi gidiorsunben şu dedin sporu hala bulmadım
ama haftaya enişteme gdip terentmidir nedir ordan bütün proğramlarını indirip yapicam :) inşallah başka önericen bir spor varmı ve bizede anlat kç kg verdin nekdar sürede canımm süpersi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sevgili günlük
Bu günler benim kırılma noktam sanırım bir yandan grip bir yandan finaller derken canım sürekli bir şeyler çekiyor.. Bırakmak istemiyorum ama bi bıkkınlık geldi.. Geçen sefer tartıldığımda 68,5 çıkıp 500 gramı regl ödemi olarak saydığımı söylemiştim değilmiş efenim. bu süreçte kalıcı kilolarıma geçtiğim için kilo vermem azaldı yani bu sefer -1000 gitmiş. Güncel kilo m 67,5. Allahım sen yardım et
10.01.14
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık yoğurt
4 zeytin
1 dilim light ekmek
Ara:
Form mısır patlağı
Akşam:
çiğköfte dürüm
1 ayran
Ara:
2 gong ve 1 portakal
Su 1 litre içildi ve vücudumun halsizliğinden birazda hastalığı atamayışımdan p90x ve t25 bugün ara verdim. Ama 1 saat yürüyüş yaptım..
Okuyan yada takip eden varsa lütfen dualarını eksik etmesin çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum![]()
canim merhaba, ben seni okuyorum ama yorum yazmamistim. kilo verme hizina kafayi takma derim ben cünkü insan bünyesi bazen durduruyor kilo verimini ve sonra birden gidiyor kilo vermiyorum sanirken,reglin yeni gectiyse eger bunun sebebi de olabilir cünkü ben regliden sonra da agir geliyorum genellikle. 1 haftada falan anca toparliyor vucut kendini. ama gördügüm üzere 1 kilo vermissin gayet iyi yani. ben 74 ten hatta 78 den 60 indim 60 da tikandim kaldim temmuzdan beri 59.5 61 arasi gidip geliyorum. düsün yani :) ama spor yaptigin icin kilo vermesen de vucutun incelektir emin ol. he bide bazen spor bittikten sonra etkisini gösterir. 1 dönem 3 ay spor salonuna gitmistim ve 3 ayda toplam 2.5 kilo vermistim düsün ne kadar az :) ama sporu biraktim ve o biraktigim ay 4 kilo verdim kendi kendime :) üzülme yani vucuduna iyi sinyaller yolla. ayy cok uzun yazmisim![]()
Yorumun için çok teşekkür ederimİnşallah dediğin gibi olurr, evime gidene kadar hedefim 65 ti 20 günüm kaldı olmayacak diye tedirginleştim biraz strese girdim. Burada da pek takip eden olmadığı için beni karamsarlığa düştüm motivasyonum azaldı gibi. Birde kalıcı kiloların gitmesi daha yavaş oluyor diye okumuştum doğrumudur
söyle söyleyeyim ben kendimi bildim bileli ilk defa en zayif halimdeyim hep 68 e inip inip 78 lere geri cikmistim. en zayif oldugun halin kac kiloydu son 3 5 yildir onu hatirlaman lazim önce :) yani vucut ondan asagisini kabul etmiyor bazen ve yavaslatiyor kilo verimini ama bende cok sorun olmusmuydu hatirlamiyorum. ama mesela benimde direnc kilom 59.5 bu kiloya iniyorum sonra sadece 1 gün yemek yiyim fazla hoop 61 kilo oluyorum ve normalde o yemek yedik bagirsak agirligidir diyoruz ya öyle olmuyo 1 gecede aldigim 1.5 kiloyu 1 haftada veriyorum :)