- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ben yaptırdım arkadaşım. Öncelikle akupunktur tek başına kilo verdirmiyor. Tabiki sağlam bi diyet yapmanız gerekiyor. Akupunktur, diyeti yaparken ve devam ettirirken cok yardımcı oluyor. Açlık duygunuz azalıyor. Ama akupunkturu biraktiginizda dikkat etmezseniz eski kilonuza donersiniz. Ben aniden bırakmak durumunda kaldım. Eski kiloma döndüm maalesef... ve bence önemli olan yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek.. biraz klişe oldu ama
Arkadaşım yaptırmıştı. Ama diyet de verdi yapan kişi. Sabah erken kalkıp kahvaltısını yapması gerkiyordu bir çok şeyi çıkardı hayatında hamur İşi vs. 2.5 ay gibi bir sürede 7-8.kilo vermişti. Buna akupunktur mu sebep oldu yoksa yeme alışkanlığı değişti ondan mi? Bunu o da bilmiyor
Bende iri kemikliyim zayıfta olsam dal gibi görünemem mesela.
Bende zayıflamaya çalışıyorum ama çok dikkat etmek gerek.
Mesela spor yapıyor musunuz? Tatlı, hamurişi yiyor musunuz?
Hayatınızdan bu cıssları çıkartıp spor eklerseniz vermemeniz (sağlık sorununuz yoksa) mümkün değil.
Hemen kolaya kaçmayın herşeyin yan etkisi vardır.
Zumba yapın evde. Bende sıcaklardan çıkamıyorum evden. Çok kalori yaktırıyor.Acikca soylemek gerekirse bunlarin hepsini yiyorum
Kolaya kaciyorum ama spira gidemiyorum gitsem basim cok agriyor sekerim dusuyor bende bunu.dusundum
Zumba yapın evde. Bende sıcaklardan çıkamıyorum evden. Çok kalori yaktırıyor.
Tatlıyı hamurişini de kesin bakın nasıl veriyorsunuz kilo.
Mesela başlangıç olarak pirinç lapası kürünü uygulayın ödemlerinizi atın sonra dediklerimi uygulayın mutlaka sonuç alırsınız.
Ben özel bi tip merkezine seans başi 55 tl'ye gidiyordum. 2013 yılı ve her hafta seans vardı..Yaninda diyet olmadan.bir ise yaramadgini bende dusunuyorumbenim.sorunum.yeme hissini.azaltamamk rger o konuda yardimci oluyor ise zayiflarim:) insallah soz.nereye ve kaca gifiyordunuz
Denemedim yakınımdakiler denedi güzel sonuç verdiriyor vücuttaki ödemleri atıyor oruç tuttuğum için deneyemiyorum bayramdan sonra bende denicem. Netten yaz çıkıyor zaten. Pirinç lapası yap 2 gün, sonrasında tatlı ekmek olmadan beslen, kilo vermen durduğunda ayran detoksu yap eminim bu şekilde 2 ayda 8-10 kg arası gidecektir. Rica ederim :)Cok.tesekkur.ederim.guzel.yorumlariniz icin mutlaka.deneyecgim :) piric.kuru.ne oluyor.ve siz boylelikle.kilo.verdiniz mi ?
Ben yaptirmistim ama farkli bir tedavi icin.. iki seans gittim sonrada gitmedim.. siz zayiflamak icin gitmek istiyorsunuz bilemiyorum ... Bu tedaviyle birlikte spor yapmanizda lazim..
Denemedim yakınımdakiler denedi güzel sonuç verdiriyor vücuttaki ödemleri atıyor oruç tuttuğum için deneyemiyorum bayramdan sonra bende denicem. Netten yaz çıkıyor zaten. Pirinç lapası yap 2 gün, sonrasında tatlı ekmek olmadan beslen, kilo vermen durduğunda ayran detoksu yap eminim bu şekilde 2 ayda 8-10 kg arası gidecektir. Rica ederim :)
Ben özel bi tip merkezine seans başi 55 tl'ye gidiyordum. 2013 yılı ve her hafta seans vardı..
Ekleme: ayrıca 3 ayda 12 kilo vermiştim.
Aynen canım ne yazıyorsa onu uyguluyorsunHafi.canim ciddi.gidermiki o kadar ekmek.kullanillmiyo sadece pirinc lapasi degilmi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?