- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Dogru hekimi bulursaniz faydali.
Kilo verememe sebebinize gore tedavi uygular.
Ben kilo alma dikkat eksikligi alerji gibi sebeplerle 3 seansaa gittim. Sonrasinda farkli sebeplerden biraktim ama kesinlikle faydali bir yöntem dogru hekimle..
doktor sizlere muhakkak diyet verecektir, ancak uyguladığı tedavi sizin acikmanizi engelleyecektir ve erimeye baslayacaksiniz. 160 kilo olan komsumuz seksen kiloya düştü. Kendisinin hormon bozuklugu vardi. Tedaviyle birlikte gelisti yani bubsurec..
eger bir rahtsizliginizbyoksa kilo verebilirsiniz konrtollu beslenme ile..
ben kilo için değil sırt ağrılarım için yaptırmıştım faydasını da gördüm
Iri kemik diye bisey yoktur canim. Okuyunca bi gulme geldi. Yetiskin insanlarin kemik kilosu 6-7kilodur.
Cok bi kilon yok. Bogazini tutarak verebilirsin.
Ne kadar verdin.kuzucumgeçen yıl. özelde yaptırdım
tek seanstı yanlış hatırlamıyosam 120Ne kadar verdin.kuzucum
Insulin.direncim var canim surekli sekerim duruyor ve bu tatli istegimi artiriyorsonuc husran elunde catallaa tatli yiycen bi kizce :) farkli nedenler icinde tapildigini ilk kez duydum cajim
Cok oldumu canim gideli ozelmiydiFiyatta soyleyeyim muayene 90 seanslar 80idi.
Sizde.kilomu alamiyorsunuz ben vereyimInsulin direncini düşürmek icin özel diyetler varm oatates pirinc seker heosijden uzak durarak dengeli beslenmeyi sağlayabilirsiniz. Benim kilo almam icinde seker yemeknyasakti mesela.. kan sekerim cok hizli düşüs yasadigi icin.
Cok oldumu canim gideli ozelmiydi
Bu sene basindaki fiyati idim ben 60 liraya gidiyordum onceki zamanlarda. Evet özel muayenehanesi vardi.
Bu tip tedaviler sahtekarliga cok acik. O yüzden dogru doktoru bulmalisiniz.
Sinuzitlerim ve uyku sorunlarimdan dolayi gitmistim ben.. :)Baska ne icin.gidiliyirki canim :)
Hangi sehirdesiniz burda 100den basliyor bi devlette var.oda 50tl seansi
İşe yaradı mı peki?Sinuzitlerim ve uyku sorunlarimdan dolayi gitmistim ben.. :)
Etkisini gordugumu soyleyemem cunku sirf iki seans yaptim bir dahada gitmedim.. ama seanstan sonra baya rahatliyorsun..İşe yaradı mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?