• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akapuntur a başlıyorummm

mandebula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
467
384
73
herkese selamlar. hamilelikte aldığım kilolar gitmedi.10 kilo bana kaldı. diyet yapmayı beceremedım. ac kalamıyorum. miğrenim tutuyor kan sekerim düşüyor. sinirli oluyorum. en iyisi akapuntur dedım. yarın gidip bi görüşecem doktorla. inşallah zayıflarım. bana şans dileyin. 68 kiloyum. eminim yakında 55 kiloyum diye yazarım size. :))

( 5 ocak: 67.8
7 şubat: 62.0
26 şubat 60.8
5 mart 60.4 )

Son düzenleme:
dün gidip yaptrdım. acırmı acaba diye korkuyordum ama acımadı. diyet listesi verdi bakalım ne olacakk

bugun 3. gün 1 kilo gitti tartuda
merhaba,nasıl bir liste verdi.ben de akapunktura gittim bana belirli bir liste vermedi.bugün 3. haftayı doldurdum.5.250 gr verdim.karbonhidrat diyeti verdi.yani besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük 50 puanı aşmayacak şekilde bir proğram verdi.size nasıl bir diyet listesi verdi?

merhaba,nasıl bir liste verdi.ben de akapunktura gittim bana belirli bir liste vermedi.bugün 3. haftayı doldurdum.5.250 gr verdim.karbonhidrat diyeti verdi.yani besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük 50 puanı aşmayacak şekilde bir proğram verdi.size nasıl bir diyet listesi verdi?
klaASİK bi diyet verdi. iki dilim ekmek bi kase çorba yoğurt 5 kaşık sebze yemeği. yarım kilo daha verdim. :KK45:

68 kiloyla başlayan yolculuğum sana sesleneniyorum. 66,4 naberr.... bugunki menüm
kahvaltı. : iki dilim kepek ekmek 1 yumurta haşlama 2 zeytin
ara öğün: iki kuru kayısı
öğle akşam: bi kase tarhana çorba 3 köfte yoğrt salata 2 dilim ekmek
ara öğün : süt
bunun dışına çıkmam zorlamayın kandırmayın beni:KK53: pazartesi seansım var o kadar para verdim diye açım arkadaş. tüm parayı doktora verince yiyecek ekmek kalmadı bende zayıfladım .(60 tl)

bugün sadece 100 gr vermişim:KK43::KK43: spor yapmayınca yürüyüş yapmayınca olmuyo demekki. ne kadar aç durursan dur. hareketli insanlar ne kadar yerse yesın bakıyoruz zayıflar. ben bi kanepeden diğerine oflayarak geçiyorummm:p sabah kahvaltı: 1 dilim light ekmek 2 zeytin birazda patatesli yumurta.
ara öğün : 1 tane bisküvi
öğlen 1 kase corba bi dilim light ekmek
şimdi arkadaşımla buluşacam inşallah kontrolumü kaybedip saldırmam. offf oofff.
akşamda çorba ve köfte yiyecem. eger bugünde zayıflayamazsam mutlaka yarın zayıflarım hahahaha

herkese günaydın. gene 66.3 geldim:( bugün sebze haslaması yiyecem bakalım. pazartesi 65 gelsem süper olurdu. birazdan kahvaltı edecem. bi dilim light ekmek bi dilim peynir iki zetyın ara öğündede iki kayısı. bol bol su

günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk

kızlar siz yazınca faark ettim yanlış yazmışım kusura bakmayın. 65.1 im. ama allah söyletti derler ya belki 1 ay sonra 55 yazarım ha ne dersiniz

CANIM NE KADAR HIZLI VERMİŞSİN .DİYETİNİ YAZAR MISIN?GERÇEKTEN MERAK ETTİM.

Bence 65.1 yazacaktı ama yanlış oldu mu acaba şaşırdım ben de...
Pazardan cumaya 11 kilo mümkün değil. Kilo fazlası çok olsa neyse de...

BENDEÖYLEDÜŞÜNDÜM.BEN 1 AYDA ,GERÇEKTEN DİYET YAPARAK 5.850 GR VERDİM.
kızlar siz yazınca faark ettim yanlış yazmışım kusura bakmayın. 65.1 im. ama allah söyletti derler ya belki 1 ay sonra 55 yazarım ha ne dersiniz

Bende akapunktura gitmehi düşünüyorum ya. Kararsizim biraz ama o yspistirdiklari seylerle gezmek nasil bisey birileri gordugunde bu ne die soruyorlarmi

Bende akapunktura gitmehi düşünüyorum ya. Kararsizim biraz ama o yspistirdiklari seylerle gezmek nasil bisey birileri gordugunde bu ne die soruyorlarmi
yok canımm ya iki haftadır gidiyorum 3 kişi fark etti kulağımdakileri. öyle çok sırıtmıyo. bide saçları açık bırakıp küpe takarsan belli bile olmuyo.

Back
X