merhaba kızlar bendede aynı sorun var öncelikle bana göre fsh düşürmek en basit kısmı benimde bir ara yükseldi sonra arada bir akşamları hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içtim arada birde bazen günde 1 adet dhea ve 6 ya düşürdüm o ay 4. tedavimi minumum dozla havuz sistemi olarak başlayacaktıkki doktorum yüksek dozla normole dönmek istedi bende kabul etmedim doktorumuda bıraktım çünkü düşük dozun kalitesini bozmadığını düşünüyorum :)
ki o ay yani 2 ay öncesi ilaçsız kendiliğinden gelişen 2 adet yumurtam vardı hoş bir işe yaramadı ama vardı :)
kliniklere gelince sizlere bilgi amaçlı benim düşünceme göre tedavi gördüğüm yerleri yazayım
1.medicana bu işeri hiç bilmiyorduk hatta ilk o doktor bizi korkutmuştu transfer günü 4 hücreli kalitesi iyi olmayan 1 adet embriyomuz oluşmuştu transfer istememiştik ( doktorda çok acemiydi ve şimdi aile hekimliği yapıyormuş düşünün )
2. anatolia bülent tıraş 2 adet biri 8 diğeri 4 hücreli embriyo tek transfer sonuç negatif doktor iyi bir doktor ama klasik tedavi dışına çıkmıyor kişiye özel değildi bence
3. hrs tarık aksu hasta ile dost canlısı ne sorsan cevaplıyor bire bir kendisi ilgileniyor fakat oda bir anda oldu bittiye getiriyor hangi ay gidersem gideyim tedaviye hazır :) ordada 2 adet 8 hücreli 2 adet embriyo transfer negatif
sonrası ofis yapıldı rahimde perde varmış 3 tedavim boşuna yapılmış yani
sonrası gürkan kliniğe gittim saatlerce bekleme vs. onları geçtim hoca ona soru sorulmasında hiç hoşlanmıyor ki izinde vermiyor ayrıca çoğu kişi transferde opuda olmadığından şikayetçi orayıdı eledim
şimdide recai hoca ve hakan şatıroğlunu araştırıyorum olmadı bırakın yurt içini yurt dışını düşüneceğim :) hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah..... fsh sorun etmeyin hayıt tohumu aslan pençesi ve dhea ya bakar :)
kızlar topıgı bastan sona okudum ve nazyam dolunay rkadasların cok morel bozduklarını gordum..
yanı fsh yukseklıgı ılla hamıle kalamma sebebı dglkı .doktorlar benımde cok morelımı bozdu ama benım 5 yumurtamda dollendı ..ve ALLAH ISTEDIKLTEN SONRAA HERSEYY OLUR .BU KADAR CANINIZI SIKMAYIN 40 FSH ILE HAMILE KALANLAR GORDUM YASLARINIZI KC BU ARADA BENIMKI 28.HAMILE KALAMADIM AMA SONUCTA FSH ILE ILGILI BOLUMU ATTLATTIM..YUMURTALAR GELIŞTI
Nazyamcim merhaba istanbul icin artik gec oldu zaman sınırlı olunca secim yapmak zorunda kaldım ve Centrum kliniği sectim iğnelere başladım bakalım yarın kontrolum var bir an çok heyecanlaniyorum sonra bir an bir endişe sarıyor herhalde normal böyle karışık duygular hissetmek ame genelde umutluyum inşallah sonuc güzel olacak
Ah canım çok iyi anlıyorum seni ama icini rahat tut bak ne güzel hamile kaldın hiç seni korkutacak birşeyde olmadı çok şükür ne zaman keseyi görmeye gideceksin herhalde kalp atışları daha sonraki bir tarihtedir yada aynı zamanda görülüyormu?
Kızlar bendede fsh yüksekti hayıt tohumu içtim ve düştü ama bilmiyordum tiroitim varmış onuda azdırdı haberiniz olsun.
Nazyam hamilelinn hayirli olsunn canimm..inann cokk sewindimm sizleri tanimasamda mutlulunuzla mutlu oluyorumm...
Allahtan umit kesmeyince hersey... oluyo dimi..uzun protokol mu kisa protokolmu uygulandi ...
dlunaaaaaaaaaay nerdesin çok merak ettim ne yaptın haber bekliyorum.
Nazyamcim nasılsın? Ben son zamanlarda pek girmiyorum kk'ne ben de seni düşünüyordum ve sen ve bebegin icin dua ediyordum sen önce davrandın :) nasıl gidiyor hamilelik, eminim hersey süper, bebeğinin kalp atışlarını dinleyecektin harika bir duygu olsa gerek, bayağı oldu biz görüşmeyeli kaçıncı haftaya girdin
Canım bizim tedavimiz istediğimiz gibi gitmedi maalesef, 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz doktorumuz pozitif konuştu düşüncelerini söyledi güvendiğimiz için biz de tekrar denemeye karar verdik
merhaba kızlar , bende geçen hafta akay tüp bebeğe gittim. handan hanım diye bir bayan beni aradı davet etti, açıkçası çekinerek gittim çünkü artık hr gittiğim doktordan farklı cevap alamıyordum, doğru düzgün araştırma yapılmadan direk tüp bebek denildi. o yüzden tedbirli ve cevaplarımı hazırlayarak gittim sıra bendeydi artık her sorusuna bi cevabım olacaktı. DR ilhami bey sandığımdan daha farklı çıktı. kendimi çok farklı ve trahat hissettim , ilhami bey tüm tahlillerimi baştan istedi, duruma göre aşılama bile olabilir dedi, kızlar huzurlu ve iyi tedavi alabileceğimi düşündüğüm bir yer buldum, an an sizinle her şeyi paylaşacağım :))
slm arkadşlar bende hrs hastanesine gidiyorum dr.um muazzez öztürk kendisinden çok memnunum tavsiye ederim. 6. Tüp bebek denemesinde de ona gidicegim
ınsallahh bu seferr tutarr aygun pekı basladınmı tup bebegee
ben HŞ Kliniikte Hakan hocayla tüp bebek tedavimi sürdürdüm. 3 gün önce pozitif sonucu aldım.Tüm ekibe teşekkür ederim. Ben çok zor bir hastaydım. FSH 22 AMH 0,14 ile pozitif sonucu aldım. Hiç ümidim yoktu neredeyse. Allah ortak kadari yaşadığım herkese güç kuvvet sabır versin. En kısa zamanda mucizelerinize ulaşmanız dileğiyle...
gzml mrb suan ne durumdasın.bende baskent hastanesı gogsen onalana gıdıyorum..ALLAHH SABIR VERSIN BIZLEREE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?