Tüp Bebek Merkezleri Akarada tüp bebek kliniği arıyom arkadaşlar acill yardım edin bana ne yapsam?????

Picasso sana katiliyorummm aslan pencesi ve dhea biesteron bunlar ayni tur ilaclar yani fsh dusurme amacli...cnm keske bide ankarada ztb var oragitseydin.dewlet hastanesi ama kadin arastirma hastanedi ofis dedin seyi onlar tedaviye baslamadan yapiyolarr...ayrica bu iste bide zamani gelip gekmeme durumuda var zamani gelmediyse o bebegib kime gideraen git olmuyo..cok guzel aciklamalar yapmisinn tesekkurler gurkan klinik zaten bende hic dusunmedim cok diluymuss

Canım merhaba haklısın şu fsh yüzünden günlerce ağladım çünkü hiç bir bilgim yoktu ve doktor benim ödümü patlatmıştı ama canım fsh 17 amh 01 yaş 35 yumurta rezervi az çikolata kisti vardı ama şu an 5haftalık hamileyim rabbim herkese yaşatsın.

Canım tedavin hayırlı olsun inşalllah hamile haberini burdan alırım yer konusunda kafan rahat olsun umutlu olki tedavin olumlu olsun kib.

Canım doktor nisanın 10undan sonra dedi. bende bekliyom bakalım hakkımızda hayırlısı.

Kızlar bendede fsh yüksekti hayıt tohumu içtim ve düştü ama bilmiyordum tiroitim varmış onuda azdırdı haberiniz olsun.

Kızlar bendede fsh yüksekti hayıt tohumu içtim ve düştü ama bilmiyordum tiroitim varmış onuda azdırdı haberiniz olsun.

Nazyam hamilelinn hayirli olsunn canimm..inann cokk sewindimm sizleri tanimasamda mutlulunuzla mutlu oluyorumm...
Allahtan umit kesmeyince hersey... oluyo dimi..uzun protokol mu kisa protokolmu uygulandi ...

Nazyam hamilelinn hayirli olsunn canimm..inann cokk sewindimm sizleri tanimasamda mutlulunuzla mutlu oluyorumm...
Allahtan umit kesmeyince hersey... oluyo dimi..uzun protokol mu kisa protokolmu uygulandi ...

canım sağol inan bende burdan güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum kısa protokoldü canım.

Helal dairesi keyfe kafidir harama girmeye luzum yok bu yuzden fatih universitesi zehra candan hocaya git hioi hipo hastasiyim @Allaha sukur 7hafta 3gun hamileyim

dlunaaaaaaaaaay nerdesin çok merak ettim ne yaptın haber bekliyorum.

Nazyamcim nasılsın? Ben son zamanlarda pek girmiyorum kk'ne ben de seni düşünüyordum ve sen ve bebegin icin dua ediyordum sen önce davrandın :) nasıl gidiyor hamilelik, eminim hersey süper, bebeğinin kalp atışlarını dinleyecektin harika bir duygu olsa gerek, bayağı oldu biz görüşmeyeli kaçıncı haftaya girdin
Canım bizim tedavimiz istediğimiz gibi gitmedi maalesef, 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz doktorumuz pozitif konuştu düşüncelerini söyledi güvendiğimiz için biz de tekrar denemeye karar verdik

dolunaycımm napıyosunnn oncelıkle cok gecmıs olsun ınsallahh bu sefer kı tedavınde hersey yolunda gıder.bızde onumuzdekı ay baslıycaz ınsallah tabı kıst bıst fsh yuksek cıkmazsaa bılıyosun bızlar oyle kolay kolay baslayamıyoruzz tedavılere napalım buda sınavımız ama yılmak yok yola devamm moreller yuksek tutcaz sonra gelsn bebişlerrr

merhaba kızlar , bende geçen hafta akay tüp bebeğe gittim. handan hanım diye bir bayan beni aradı davet etti, açıkçası çekinerek gittim çünkü artık hr gittiğim doktordan farklı cevap alamıyordum, doğru düzgün araştırma yapılmadan direk tüp bebek denildi. o yüzden tedbirli ve cevaplarımı hazırlayarak gittim sıra bendeydi artık her sorusuna bi cevabım olacaktı. DR ilhami bey sandığımdan daha farklı çıktı. kendimi çok farklı ve trahat hissettim , ilhami bey tüm tahlillerimi baştan istedi, duruma göre aşılama bile olabilir dedi, kızlar huzurlu ve iyi tedavi alabileceğimi düşündüğüm bir yer buldum, an an sizinle her şeyi paylaşacağım :))

slm arkadşlar bende hrs hastanesine gidiyorum dr.um muazzez öztürk kendisinden çok memnunum tavsiye ederim. 6. tüp bebek denemesinde de ona gidicegim

gzml mrb suan ne durumdasın.bende baskent hastanesı gogsen onalana gıdıyorum..ALLAHH SABIR VERSIN BIZLEREE

ınsallahh bu seferr tutarr aygun pekı basladınmı tup bebegee

hayır başlamadım daha 3 4 ay sonra düşünüyorum. ben 5 aşılama 5 tüp bebek denedim pozitifi hiç görmedim.sorun bilinmiyor daha önceleri centruma ve maya ya gitmiştim ama şu anki drumdan umutluyum 5.ciyi o yaptı olmadı 6.da gebelik aşısı uygulayacak mış rabim herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın...Dr.umu tavsiye etmemdeki amaç olmadı tekrar deneyelim demedi bana tıp ilerliyor yeni tedaviler var kişiye özel yeni aşılar var embiryonun rahme tutunması için her tüp bebek denememde birini uygulayacak.olumlu konuştu için

Merhaba arkadaşım benim amh da 0,1 ama fsh 14 çıktı bu ay. 3 ay önce 11.3 fsh ile kendiliğimden hamile kaldım bu ikinci gebeliğimdi ve kan pıhtılaşması varmıs meğer birde bende kaybettim bebeğimi. Şimdi tüp bebek yaptırmak için araştırıyorum. bu süre zarfında karşılaştıklarını benimle paylaşır mısın? Durumumuz aynı çünkü. yaşım 30. 4-6 yumurta arası oluyor genelde yumurtalarım şimdiye kadar öyle gördüm. ama korkuyorum amh beni çok korkutuyor. Bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin.

selam kızlar...bende ilk denememi centrumda,ikinciyi hayırlısıysa başkentte hulusi hocaya yaptırıcaz.recai hocada iyidir ama bizim iş sanki aceleye geldi orda 2 sağlıklı emb tutunmadı.ohss oldum.sanırım onun etkisi oldu.şimdi hulusi hocanın çokkk methini duyduk oraya ilk gittiğimizde tamam budur dedim ki.ist.da ulun hocayı da görmüştüm.ama tamam ank.gidiyoruz dedim.:)inş bu kararım olumlu sonuçlanır.
başkentte yaptıranlar acaba erkek inf. ( bizde hareket sorunu var ve morfoloji sınırda.) nasıl??
imsi yöntemi var mı yok diyolar.
tek çekincem o aslındaa.
bilen yazsın lütfennnnnnnnnnnnnn

gzml mrb suan ne durumdasın.bende baskent hastanesı gogsen onalana gıdıyorum..ALLAHH SABIR VERSIN BIZLEREE

mrb cansu , bu arada ismim deniz, dün çatlatma iğnemi anlattılar , perşembe toplanacak kısmetse ama içimde bir his var ki bu sefer olacak, çünkü gerek İlhami bey gerek personel olsun farklı bağ oluşturduk aramızda ve sanırım 2014 ün annelerinden biri de ben olucam inanılmaz umutluyum ve heyecanlıyım. canım göğsen hocaya bende gitmiştim iyi bir doktor ama beni tatmin etmedi, bi içtenlik göremedim ama umarım sen iyi haberler veriirsin bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…