Ay Nazyamcim yardım et ne olur geldim sonunda Ankara'ya Recai beyle görüştüm ama nasıl görüştüm anlamadım önce 1 saat rötarla geldi klimige çok çabuk aceleye görüştük muayene etti reserv az hemen tup bebek dediki bende zaten bekliyordum götürdüğüm dosyaya Levent bakmıştı sadece onun notlarına baktı estrofem verdi başka hasta muayene odasindayken bizi aldı ben içerdeyken birileri girdi çıktı çok karman çorman geldi bana hersey bügünde Satiroglu'nda gittim Ertan beyle görüştüm sakın sakın oturdu dosyayı inceledi notlar aldı ki cok hosuma gitti boyle yapmasi oda muayene edip rezerv az hemen tedavi dedi buranın düzeni temizliği doktorun ilgisi hoşuma gitti centrum tam tersi ama bir yandan da bu hoca bosu bosuna bu kadar un yapmadı diyorum bir türlü karar veremiyorum
Canım ne olur moralini bozma banada doktor rezerv az dedi fsh kötü amh kötü artı tıroit çıktı ama sonuç iyi canım ankara olmak zorundamı doktorun içine sinmesi çok önemli allah yardımcın olsun hangisi içine siniyorsa ona git.
Nazyamcim senin hamilelik nasıl gidiyor, sevinçten için kıpır kipirdir eminim valla bende 9 ay ağzım kulaklarımda gezerim kesin :)
Canım ne olur moralini bozma banada doktor rezerv az dedi fsh kötü amh kötü artı tıroit çıktı ama sonuç iyi canım ankara olmak zorundamı doktorun içine sinmesi çok önemli allah yardımcın olsun hangisi içine siniyorsa ona git.
Ankarada tüp bebek merkezi arayanlar ankara tüp bebek merkezini asla ve asla tavsiye etmiyorum tertleri sadece para olmuş ilk gittiğin gün aşırı ilgililer sonrası boş kubilay vicdan için gittim adamın yüzünü 3 yada 4 kere gördüm kan pıhtılaşması için tahlil istiyorum adamlar bu oluşmazsa yapıyoruz diyolar sanki para kazanmak çok kolaymış gibi ankara tüp bebek diyince 10 km uzak durun derim verdiğim parayıda asla helal etmiyorum buradaki doktoruma tedavim hakkında bilgi verdiğimde doktorum bile çok sinir oldu hamile kalamamış olmama çok şaşırdı çünkü benim şansım çok yüksekken kalitesiz doktorlar yüzünden bebeğimi kaybettim
Canım iyiyim ama keseyi ve kalp atışını duymadan sevinmeye bile korkuyorum.ben birinci hamileliğimde 2ci ayda düşük yaptım korkum ondan.
Nazyamcim merhaba istanbul icin artik gec oldu zaman sınırlı olunca secim yapmak zorunda kaldım ve Centrum kliniği sectim iğnelere başladım bakalım yarın kontrolum var bir an çok heyecanlaniyorum sonra bir an bir endişe sarıyor herhalde normal böyle karışık duygular hissetmek ame genelde umutluyum inşallah sonuc güzel olacak
canım timur gürganı değerlendirmedinmi? ben centrum ile gürgan klinik arasında kalmıştım, centrumda yaptırıyorum tedavimi. hakkında hayırlısı olsun
canm centrum da doktorununnn ısmı nedır?ordada cok sıra beklıyomusun nasıl doktorundan memnunmusunn
mrb dolunay aynı durumdan muzdarıbız fsh 9 dan 14 cıtı ın son bıesteron ıle 6 ındı.tabı bı basarısız tup bebek sonucum var yenı yapıldı...bende merkez arıyorum yardmlarınızı beklıyorummm.amh 1.1 bu arada.tabı pıhtılasma sounumda var
kızlar topıgı bastan sona okudum ve nazyam dolunay rkadasların cok morel bozduklarını gordum..
yanı fsh yukseklıgı ılla hamıle kalamma sebebı dglkı .doktorlar benımde cok morelımı bozdu ama benım 5 yumurtamda dollendı ..ve ALLAH ISTEDIKLTEN SONRAA HERSEYY OLUR .BU KADAR CANINIZI SIKMAYIN 40 FSH ILE HAMILE KALANLAR GORDUM YASLARINIZI KC BU ARADA BENIMKI 28.HAMILE KALAMADIM AMA SONUCTA FSH ILE ILGILI BOLUMU ATTLATTIM..YUMURTALAR GELIŞTI
Cansucum merhaba, sirayla okudugum icin mesajlari bunu en sona gordum ve bir an ne diyecegimi bilemedim dogrusu. Benim ara ara karamsar oldugum zamanlar oldu dogru ve ben o an hissettiklerimi yazdim hic kimsenin moralini bozmak degildi amacim, benim o siralar cevremde bu tur sorunlar yasayan olmadigi icin doktorlar ne soylediyse inandim, yasimda sizler kadar genc olmadigi icin (37) panikledim, ne zaman burda yazilanlari okumaya basladim buraya geldim tup bebek isine giristik keyfim yerine gelmeye basladi. Ama soylemek isterim ki hic bir zaman amacim moral bozmak degildi.
Cansucum, biraz yuksek cikmis ama kesinlikle kotu degil 12 normal ust sinir yani senin ki azicik sinirin ustte, benim ki inip cikiyor yuksek deger 24, dusun ama ona ragmen dun doktor 4 folikul gordu ki belki bir umut bir tane gorurunur diyordum cunku o kadar karamsar bir tablo cizmislerdi ki (baska doktorlar, centrum degil), dun resmen icim rahatladi, bosu bosuna o kadar uzulmusum dedim. senin ne guzel 14, sansin cok yuksek. ben cok yer baktim hem ankarada hem istanbulda, genelde sorunlar erkeklerden yada kadindan ise pco, fsh sorunu olan cok degil gibi, o yuzden kim bu konuda daha iyi pek anlayamadim dogrusu, o yuzden genel olarak alaninda iyi olan doktorlara baktim. Pihtilasmaya dogrusunu soylemek gerekirse pek dikkat etmedim, istersen bir gorus Recai beyle, bir fikir edinmis olursun. benim diger cok begendim yer Satiroglu klinikti, kendisiyle gorusmedim, orda baska bir doktorla Ertan beyle gorustum, o da cok iyi. onceki yorumlarda tavsiye edilen baska doktorlarda var, gidip gorusmek en iyisi sanirim.
Dolunaycim biesteron kullandirdimi doktorun bana tup bebek oncesi bi ay kullandim en son 5e kafar dusurdulerr..sonucta birakinca yinee cikiyoda sanirim folikil sayidi artsin dite verdilerr
ewet canim daha kaliteli ve yumurta sayisi artsin diye veriyolarr...iki ay dinlenin gelin dedilerr tabi bu arada 6tup kan aldilar niye tutunmadi diye on besgun sonra cikicak sonucc..boyle istee....canimm insallahhh bebisin tutunur suan yumurta buyutme asamasindasin dimiCansucum ben yurtdışından geldiğim için özel yaptırıyorum. Benim zamanım sınırlı olduğu için onceden tedavi şansım olmadı sadece bir iki gunüm vardı oncesinde estrofem diye bir ilaç kullandım. Açıkcası FSH in dusurebilindigini bilmiyordum ne güzel böyle bir imkanının olması.
Tekrar ne zaman düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?