Tüp Bebek Merkezleri Akarada tüp bebek kliniği arıyom arkadaşlar acill yardım edin bana ne yapsam?????

Ankarada tüp bebek merkezi arayanlar ankara tüp bebek merkezini asla ve asla tavsiye etmiyorum tertleri sadece para olmuş ilk gittiğin gün aşırı ilgililer sonrası boş kubilay vicdan için gittim adamın yüzünü 3 yada 4 kere gördüm kan pıhtılaşması için tahlil istiyorum adamlar bu oluşmazsa yapıyoruz diyolar sanki para kazanmak çok kolaymış gibi ankara tüp bebek diyince 10 km uzak durun derim verdiğim parayıda asla helal etmiyorum buradaki doktoruma tedavim hakkında bilgi verdiğimde doktorum bile çok sinir oldu hamile kalamamış olmama çok şaşırdı çünkü benim şansım çok yüksekken kalitesiz doktorlar yüzünden bebeğimi kaybettim

Canım ne olur moralini bozma banada doktor rezerv az dedi fsh kötü amh kötü artı tıroit çıktı ama sonuç iyi canım ankara olmak zorundamı doktorun içine sinmesi çok önemli allah yardımcın olsun hangisi içine siniyorsa ona git.

canim biliyorsun bende ilk başta kesin ankara diyordum ama iyiki semra hocaya gitmişim sen istanbulu düşünmezmisin?

Nazyamcim senin hamilelik nasıl gidiyor, sevinçten için kıpır kipirdir eminim valla bende 9 ay ağzım kulaklarımda gezerim kesin :)

Canım iyiyim ama keseyi ve kalp atışını duymadan sevinmeye bile korkuyorum.ben birinci hamileliğimde 2ci ayda düşük yaptım korkum ondan.

Nazyamcim merhaba istanbul icin artik gec oldu zaman sınırlı olunca secim yapmak zorunda kaldım ve Centrum kliniği sectim iğnelere başladım bakalım yarın kontrolum var bir an çok heyecanlaniyorum sonra bir an bir endişe sarıyor herhalde normal böyle karışık duygular hissetmek ame genelde umutluyum inşallah sonuc güzel olacak

canım cok uzuldum rabbım en yakın zamanda bebısıne kavusturur ınsallah.ama gelgelelımkı ankara ve tup bebek merkezlerı dıyınce cok arastrma yapmak lazım adamlar resmen senı para olarak goruyo bende arıyorumm ama hıc bulamadım devlet hastanelerı yıne ıyı dermm..

o kadar doktora gıttım ılk gıdısım yaglı ballılarrr sole ara bızı bole ara ıhtıyaz olunca kımse telını acmıyo yanı herkes kopruyu gecene kadar ayıya dayı dıyolar.

saglık bakanlıgı bı el atsa su anakradakı tup bebek merkezlerıne cok ı olucakk

Canım iyiyim ama keseyi ve kalp atışını duymadan sevinmeye bile korkuyorum.ben birinci hamileliğimde 2ci ayda düşük yaptım korkum ondan.

Ah canım çok iyi anlıyorum seni ama icini rahat tut bak ne güzel hamile kaldın hiç seni korkutacak birşeyde olmadı çok şükür ne zaman keseyi görmeye gideceksin herhalde kalp atışları daha sonraki bir tarihtedir yada aynı zamanda görülüyormu?

canm centrum da doktorununnn ısmı nedır?ordada cok sıra beklıyomusun nasıl doktorundan memnunmusunn

canım timur gürganı değerlendirmedinmi? ben centrum ile gürgan klinik arasında kalmıştım, centrumda yaptırıyorum tedavimi. hakkında hayırlısı olsun

gurkan klınık tavsıye etmem arkadasm gıttı hatta 1500 lıra verdıler ve gerı donduler tımur beyler bı turlu tesrıf etmıyomusçye dıye bı kadın bakıyomus ultrosana ve cok hızlı bakıyomus e halıyle sıra cok sankı bedava yapıyolardıyo baya anlattı..vazgectım bende 7 tl falan gelıyomuuşş.ılk gorusme tımur gelıyomus sonra adamı bul bulabılırsen:))

mrb dolunay aynı durumdan muzdarıbız fsh 9 dan 14 cıtı ın son bıesteron ıle 6 ındı.tabı bı basarısız tup bebek sonucum var yenı yapıldı...bende merkez arıyorum yardmlarınızı beklıyorummm.amh 1.1 bu arada.tabı pıhtılasma sounumda var

kızlar topıgı bastan sona okudum ve nazyam dolunay rkadasların cok morel bozduklarını gordum..
yanı fsh yukseklıgı ılla hamıle kalamma sebebı dglkı .doktorlar benımde cok morelımı bozdu ama benım 5 yumurtamda dollendı ..ve ALLAH ISTEDIKLTEN SONRAA HERSEYY OLUR .BU KADAR CANINIZI SIKMAYIN 40 FSH ILE HAMILE KALANLAR GORDUM YASLARINIZI KC BU ARADA BENIMKI 28.HAMILE KALAMADIM AMA SONUCTA FSH ILE ILGILI BOLUMU ATTLATTIM..YUMURTALAR GELIŞTI

canm centrum da doktorununnn ısmı nedır?ordada cok sıra beklıyomusun nasıl doktorundan memnunmusunn

Cansucum merhaba, Centrum daki doktor Recai Pabuccu, cok iyi bir doktor kime sorduysam Recai beyi tavsiye etti, cok tecrubeli bir doktor, o yuzden de hastasi cok, klinik genelde kalabalik dolayisiyla bayagi bir bekleniyor, onu goze almak gerekiyor. Recai bey olmadigi zaman da Levent bey ilgileniyor o da cana yakin ilgili biri. Ben secerken cok kararsiz kaldim ama su anda icim rahat, umarim az da olda bir faydam olmustur.

Cansucum, biraz yuksek cikmis ama kesinlikle kotu degil 12 normal ust sinir yani senin ki azicik sinirin ustte, benim ki inip cikiyor yuksek deger 24, dusun ama ona ragmen dun doktor 4 folikul gordu ki belki bir umut bir tane gorurunur diyordum cunku o kadar karamsar bir tablo cizmislerdi ki (baska doktorlar, centrum degil), dun resmen icim rahatladi, bosu bosuna o kadar uzulmusum dedim. senin ne guzel 14, sansin cok yuksek. ben cok yer baktim hem ankarada hem istanbulda, genelde sorunlar erkeklerden yada kadindan ise pco, fsh sorunu olan cok degil gibi, o yuzden kim bu konuda daha iyi pek anlayamadim dogrusu, o yuzden genel olarak alaninda iyi olan doktorlara baktim. Pihtilasmaya dogrusunu soylemek gerekirse pek dikkat etmedim, istersen bir gorus Recai beyle, bir fikir edinmis olursun. benim diger cok begendim yer Satiroglu klinikti, kendisiyle gorusmedim, orda baska bir doktorla Ertan beyle gorustum, o da cok iyi. onceki yorumlarda tavsiye edilen baska doktorlarda var, gidip gorusmek en iyisi sanirim.

Cansucum merhaba, sirayla okudugum icin mesajlari bunu en sona gordum ve bir an ne diyecegimi bilemedim dogrusu. Benim ara ara karamsar oldugum zamanlar oldu dogru ve ben o an hissettiklerimi yazdim hic kimsenin moralini bozmak degildi amacim, benim o siralar cevremde bu tur sorunlar yasayan olmadigi icin doktorlar ne soylediyse inandim, yasimda sizler kadar genc olmadigi icin (37) panikledim, ne zaman burda yazilanlari okumaya basladim buraya geldim tup bebek isine giristik keyfim yerine gelmeye basladi. Ama soylemek isterim ki hic bir zaman amacim moral bozmak degildi.

Dolunaycimm ilk once ankaraya hosgeldin mi demeliyimm sanirum baska sehirden geldin..morel bozmak derken kendinizin morelinizi bozmayin demek istedim morel cok onemli. canimm..benimde cok morel bozdular yasina gore yuksek elini cabuk tut tupe basliyalim gibisindenn olacakla olecege care yokkk...

Dewletten faydalanmadinmi canim yoksa haklarini kullandinda ozelemi gectin.
Ben ilk tup denememi bu ay yaptim ve negatifi gordum..bence bu fsh yuksek olanlara en az iki konmali diye dusunuyorum..
Kac tuttu tup bebek tedavinizz

Dolunaycim biesteron kullandirdimi doktorun bana tup bebek oncesi bi ay kullandim en son 5e kafar dusurdulerr..sonucta birakinca yinee cikiyoda sanirim folikil sayidi artsin dite verdilerr

Dolunaycim biesteron kullandirdimi doktorun bana tup bebek oncesi bi ay kullandim en son 5e kafar dusurdulerr..sonucta birakinca yinee cikiyoda sanirim folikil sayidi artsin dite verdilerr

Cansucum ben yurtdışından geldiğim için özel yaptırıyorum. Benim zamanım sınırlı olduğu için onceden tedavi şansım olmadı sadece bir iki gunüm vardı oncesinde estrofem diye bir ilaç kullandım. Açıkcası FSH in dusurebilindigini bilmiyordum ne güzel böyle bir imkanının olması.

Tekrar ne zaman düşünüyorsun?

merhaba kızlar bendede aynı sorun var öncelikle bana göre fsh düşürmek en basit kısmı benimde bir ara yükseldi sonra arada bir akşamları hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içtim arada birde bazen günde 1 adet dhea ve 6 ya düşürdüm o ay 4. tedavimi minumum dozla havuz sistemi olarak başlayacaktıkki doktorum yüksek dozla normole dönmek istedi bende kabul etmedim doktorumuda bıraktım çünkü düşük dozun kalitesini bozmadığını düşünüyorum :)

ki o ay yani 2 ay öncesi ilaçsız kendiliğinden gelişen 2 adet yumurtam vardı hoş bir işe yaramadı ama vardı :)

kliniklere gelince sizlere bilgi amaçlı benim düşünceme göre tedavi gördüğüm yerleri yazayım

1.medicana bu işeri hiç bilmiyorduk hatta ilk o doktor bizi korkutmuştu transfer günü 4 hücreli kalitesi iyi olmayan 1 adet embriyomuz oluşmuştu transfer istememiştik ( doktorda çok acemiydi ve şimdi aile hekimliği yapıyormuş düşünün )

2. anatolia bülent tıraş 2 adet biri 8 diğeri 4 hücreli embriyo tek transfer sonuç negatif doktor iyi bir doktor ama klasik tedavi dışına çıkmıyor kişiye özel değildi bence

3. hrs tarık aksu hasta ile dost canlısı ne sorsan cevaplıyor bire bir kendisi ilgileniyor fakat oda bir anda oldu bittiye getiriyor hangi ay gidersem gideyim tedaviye hazır :) ordada 2 adet 8 hücreli 2 adet embriyo transfer negatif

sonrası ofis yapıldı rahimde perde varmış 3 tedavim boşuna yapılmış yani

sonrası gürkan kliniğe gittim saatlerce bekleme vs. onları geçtim hoca ona soru sorulmasında hiç hoşlanmıyor ki izinde vermiyor ayrıca çoğu kişi transferde opuda olmadığından şikayetçi orayıdı eledim

şimdide recai hoca ve hakan şatıroğlunu araştırıyorum olmadı bırakın yurt içini yurt dışını düşüneceğim :) hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah..... fsh sorun etmeyin hayıt tohumu aslan pençesi ve dhea ya bakar :)

ewet canim daha kaliteli ve yumurta sayisi artsin diye veriyolarr...iki ay dinlenin gelin dedilerr tabi bu arada 6tup kan aldilar niye tutunmadi diye on besgun sonra cikicak sonucc..boyle istee....canimm insallahhh bebisin tutunur suan yumurta buyutme asamasindasin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…