Tüp Bebek Merkezleri Akarada tüp bebek kliniği arıyom arkadaşlar acill yardım edin bana ne yapsam?????

çok çokkkk güzel bir hbr:) allah m bize de nasip etsın ins.. ben de hs ye gıtmek ıstıyrm bilgi verırımısn hemen baslıyorlar mı yanı aynı ay yapıyorlar ı tup bebgı bır de nekadara maal oldu sanırm hersey ozel orda ama ben bı fıyat almak ıstıyrm...cunku gata be hs arasında kaldım gata ya da ucretlı gıdecegm ama ben ozel de olsun rahat olsun ıstıyrm

Bir suredir kimseden ses çıkmadı lütfen tecrubelerimizi yazıp birbirimize yardımcı olalım, güzel olmaz mı, ne dersiniz? :)

neden 2. deneme için nisan ayını bekliyorsunuz ki? dondurulmuşlarla transfer edildiği zaman peşpeşe bile yapılabiliyormuş diye duydum ben ama ne kadar doğru bilmiyorum? bir de dondurulmuş bebişlerin çözdürülmesi ve transfer işlemi için ne kadar ücret ödeyeceksiniz? 2. denemede başka ekstra bir ücret çıkıyor mu?

Ben de Ankara'da tüp bebek yaptırmak için bir yer arıyorum ama bulamadım, kafam karman çorman oldu. Özel üniversite hastaneleriyle tüp bebek merkezleri arasında kaldım. ankara tüp bebek merkezi'nin iyi olduğunu duydum cuma günü gidip ön görüşme yapacağım fiyatları falan öğrenmek için. İlk muayene görüşmesi 45 dakika ve ücretsiz dediler. Bir de gürgan clinic'i çok beğeniyomuş herkes ama telefonda iki saat doktoru övüp durdular pek hoşlanmadım. Biraz fazla abartıyolar kendilerini bir soru sorana kadar 15 dakika kadının robotik sesini dinlemek zorunda kaldım. bir de doktorumuz yurtdışına gidecek randevumu iptal edeyim sonra geleyim falan derseniz kaçırırsınız diye de korkutmaya çalıştılar beni. 4500-7000 arası değişiyormuş gürgan clinic'te fiyatlar (ilaçlar herşey dahil), ama ilk muayene 300tl, yapılacak hormon ve sperm testleri de 600. bazı forumlarda da çok bekletildiğini ve 10dk görüşebildiğini ya da esas doktoru hiç göremediğini söyleyenler olmuş. şimdi çok övdünüz diye centrum clinic'le de bir görüşeceğim bakalım ne olacak :)

aslında doktorum bana bir adetini atlat gel dedi ama psikolojik olarak hazır hissettimiyorum kendimi birazda evhamlıyım ondan... 200 dolar ödemiştik dondurma işlemi için, 1000 dolar da çözdürme için ödeyeceğiz, başka ücret yokmuş, bir de doktorum sadece ilaç kullanacaksın, dedi, ilaçlar pahalı değil zaten iğneler pahalıydı

t
Merhaba dolunaycım ne haber nasılsın uzun zaman oldu giremedim yeni evime geldim istanbul memorial da tüp bebek yaptım şu an test günümü bekliyorum çoooook gerginim bakalım kib öptm.

t
Merhaba dolunaycım ne haber nasılsın uzun zaman oldu giremedim yeni evime geldim istanbul memorial da tüp bebek yaptım şu an test günümü bekliyorum çoooook gerginim bakalım kib öptm.

Nazyancim ay inşallah güzel haberini bekliyorum ne zaman test gunün? Rahat ol diyeceğim ama biliyorum elde değil. Bende İstanbul Ankara derken Ankara'ya karar verdim ailem orda daha rahat olurum bu Cumartesi Ankara ya geliyorum aynı gün centrum ile randevum var pazarteside satiroglu ile galiba benim aklıma satiroglu yatıyor bende haftaya başlamış olacağım hayırlısı inşallah hepimiz icin

t

Yeni eviniz de bebeklerinizle gule güle yasayın, öptüm

canım timur gürganı değerlendirmedinmi? ben centrum ile gürgan klinik arasında kalmıştım, centrumda yaptırıyorum tedavimi. hakkında hayırlısı olsun

canım timur gürganı değerlendirmedinmi? ben centrum ile gürgan klinik arasında kalmıştım, centrumda yaptırıyorum tedavimi. hakkında hayırlısı olsun

Aslında düşündüm ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı hiç doktoru göremiyorsun diğer gördüğün kişilerde pek iyi değil diye bahsedenler olmuş gerçi herkesin beklentisi ve memnun olduğu seyler farklı ama etkiledi beni yinede

doğru diyorsun canım aslında bende senin etkilendiğin şeylerden etkilenerek recai hocayı tercih ettim, çok şükür bu forum üzerinden recai hocayı tavsiye etmem üzerine giden 2 kişi şuanda hamile:) bizde onların arasına katılırız insallah. timur hocanın embriyologlarını çok övüyorlar, bide hoca farklı sistemler deniyormuş, oyüzden dedim. ama ben centrumdan da memnunum tabi

Kızlar bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

bende geçen ay ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım hiç memnun kalmadım oraya gittiğime çok piişmanım ben kubilay vicdan için gittim doktorun yüzünü 3 kere anca gördüm söyledikleri tek laf bizimki ekip işi ben söylenince transferimi kubilay vicdan yapmak zorunda kaldı ama oraya gittiğime çok çok pişmanım sana samsunu tavsiye ederim önümüzdeki ay bende samsuna gideceğim ondokuz mayıs üniversitesi çok başarılıymış etrafımda oraya giden kimi duyduysam hep pozitif sonuç almış.

Dolunaaaaaaaaay nerdesin?

Ay Nazyamcim yardım et ne olur geldim sonunda Ankara'ya Recai beyle görüştüm ama nasıl görüştüm anlamadım önce 1 saat rötarla geldi klimige çok çabuk aceleye görüştük muayene etti reserv az hemen tup bebek dediki bende zaten bekliyordum götürdüğüm dosyaya Levent bakmıştı sadece onun notlarına baktı estrofem verdi başka hasta muayene odasindayken bizi aldı ben içerdeyken birileri girdi çıktı çok karman çorman geldi bana hersey bügünde Satiroglu'nda gittim Ertan beyle görüştüm sakın sakın oturdu dosyayı inceledi notlar aldı ki cok hosuma gitti boyle yapmasi oda muayene edip rezerv az hemen tedavi dedi buranın düzeni temizliği doktorun ilgisi hoşuma gitti centrum tam tersi ama bir yandan da bu hoca bosu bosuna bu kadar un yapmadı diyorum bir türlü karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…