ben HŞ Kliniikte Hakan hocayla tüp bebek tedavimi sürdürdüm. 3 gün önce pozitif sonucu aldım.Tüm ekibe teşekkür ederim. Ben çok zor bir hastaydım. FSH 22 AMH 0,14 ile pozitif sonucu aldım. Hiç ümidim yoktu neredeyse. Allah ortak kadari yaşadığım herkese güç kuvvet sabır versin. En kısa zamanda mucizelerinize ulaşmanız dileğiyle...
canım sonucum negatif çıktıama dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Doktorum içimi rahatlattı, seni burdan çocuğunla göndercem dedi. Eşim çok pinpirikli bir insandır, o bile recai hocaya sonsuz güveniyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Alllahım kucağımızı boş bırakmasın
neden 2. deneme için nisan ayını bekliyorsunuz ki? dondurulmuşlarla transfer edildiği zaman peşpeşe bile yapılabiliyormuş diye duydum ben ama ne kadar doğru bilmiyorum? bir de dondurulmuş bebişlerin çözdürülmesi ve transfer işlemi için ne kadar ücret ödeyeceksiniz? 2. denemede başka ekstra bir ücret çıkıyor mu?
tNazyancim yeni mı teşhis oldun tiroidi kontrol altına almak o kadar zor değil, sadece biraz ilaçların etkisini göstermesini beklemen gerekiyor ki o da uzun sürmüyor. İstanbul da hangi klinikte yaptırmayı düşünüyorsun? Me zaman başlayacaksın? İnsallah hersey istediğin gibi olacak, moralini yüksek tut :)
t
Merhaba dolunaycım ne haber nasılsın uzun zaman oldu giremedim yeni evime geldim istanbul memorial da tüp bebek yaptım şu an test günümü bekliyorum çoooook gerginim bakalım kib öptm.
t
Merhaba dolunaycım ne haber nasılsın uzun zaman oldu giremedim yeni evime geldim istanbul memorial da tüp bebek yaptım şu an test günümü bekliyorum çoooook gerginim bakalım kib öptm.
Nazyancim ay inşallah güzel haberini bekliyorum ne zaman test gunün? Rahat ol diyeceğim ama biliyorum elde değil. Bende İstanbul Ankara derken Ankara'ya karar verdim ailem orda daha rahat olurum bu Cumartesi Ankara ya geliyorum aynı gün centrum ile randevum var pazarteside satiroglu ile galiba benim aklıma satiroglu yatıyor bende haftaya başlamış olacağım hayırlısı inşallah hepimiz icin
canım timur gürganı değerlendirmedinmi? ben centrum ile gürgan klinik arasında kalmıştım, centrumda yaptırıyorum tedavimi. hakkında hayırlısı olsun
Aslında düşündüm ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı hiç doktoru göremiyorsun diğer gördüğün kişilerde pek iyi değil diye bahsedenler olmuş gerçi herkesin beklentisi ve memnun olduğu seyler farklı ama etkiledi beni yinede
Kızlar bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
Ayyyy Nazyam nasıl sevindim bilemezsin çok tebrik ederim çok güzel haber süper :)
Ayyyy Nazyam nasıl sevindim bilemezsin çok tebrik ederim çok güzel haber süper :)
bende ilk bebeğimi özel ankara tüp bebek merkezine yaptırmışdım.memnun kaldım.şuan ikinciyi yaptıracağız araştırıyorum.yine aynı yeri düşünüyorum.samsunda yaşıyorum buradada yapan yerler var aslunda kararsızım.şu an fiyatlardanda hiç haberim senin yaptırdığın yer ne kadar
Dolunaaaaaaaaay nerdesin?
ha bide en kısa zamanda sendende bi pozitif bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?