Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akdeniz üni. mi yoksa Kocaeli üni. mi (uluslararası ilişkiler) ? :(
kocaeli tamamen ingilizce mi ve ankaraya geçiş yapabilir miyim öyle bi imkanım var mı . okuyan arkadaşların memnunlar mı kendimi geliştirebilceğim ortam var mı orada bunu sormak istiyorum kocaeliyle ilgili :)
Bölüm Hakkında bi bilgim yok ama genel olarak iibf nin kaliteli olduğunu biliyorum. Geçme notu 65 hocanin insiyatifine gore düşüyor bzen . Yani geçiş yapmak istiyosan ortalaman yüksek olmalı . Kendini gelistirecegin ortam elbette var. Bi de şunu unutma eğer ozel sektör dusunmuyosan hangi unide hangi iibfde okursan oku mecbur kpss ye giriceksin canm umarım senin için hayırlısı olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bak evet tekrardan hazirlanmak sana suan zor geliyor eminim ama ben okudum ve suan tekrar baska bir bolum okuyorum cunku gercekten is imkanin yok benim yaptigim daha buyuk bir zaman kaybi benim hatami sen yapma kesinlikle 1 sene daha hazirlan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kocaeli uni. Okuyorum iibf gakultesi ingilizce benden demesi gecme notuda akdeniz gibi bizim 65 bide bi rektor var ki akillara zarar ama istanbulda yasiyosan en iyi tercih kocaeli uni. :)
Kocaeli uni. Okuyorum iibf gakultesi ingilizce benden demesi gecme notuda akdeniz gibi bizim 65 bide bi rektor var ki akillara zarar ama istanbulda yasiyosan en iyi tercih kocaeli uni. :)
ingilizce değil diye biliyorum ben :/ bi de yani nasıl akıllara zarar anlamadım. kocaeli iibf ye gelirsem kendimi geliştirme imkanım var mı peki bunu merak ediyorum işsiz kalmam yani dimi
ingilizce değil diye biliyorum ben :/ bi de yani nasıl akıllara zarar anlamadım. kocaeli iibf ye gelirsem kendimi geliştirme imkanım var mı peki bunu merak ediyorum işsiz kalmam yani dimi
Iibf fakultesi ingilizce zorunlu hazirlik var gecersen ne ala :) kendini gelistirmen sana kalmis ama imkanlar kat be kat mevcut istanbula yakin olmasindan dolayi seminerler filan genelde bizim kampuste olur bolca :) uli okuyan arkadaslarim var oldukcada memnunlar.
Iibf fakultesi ingilizce zorunlu hazirlik var gecersen ne ala :) kendini gelistirmen sana kalmis ama imkanlar kat be kat mevcut istanbula yakin olmasindan dolayi seminerler filan genelde bizim kampuste olur bolca :) uli okuyan arkadaslarim var oldukcada memnunlar.
umarım ya bende bunun için kocaelini tercih etmek istiyorum kararr verdim ama benim istediğim esasen özel bir şirkett uluslararası ticaret yapan bir şirkette falan calısmak bunu gerçekleştirebilir miyim
Neden olmasin ki hocalarimiz cok iyilerdir icine sinsin diye facebookta kocaeli uni 2014 girisliler diye sayfa acmislar bak oradan sor merak ettiklerini
Ben Akdeniz Üniversitesinde iktisat okuyorum. Birde Açıköğretim fakültesinde uluslararası ilişkiler bölümünde okuyorum 2. Üniversite olarak. İngilizcemide b2 seviyesine getirdim daha da iyi olması için uğraşıyorum. Bu sene son sınıf oldum :) ben okulumu ve bölümümü çok seviyorum. Mezun olunca illaki sıkıntı yaşayacağım iş konusunda ama bir daha sınava girsem bir kez daha iktisat bölümünü tercih ederim. Bu alanda eğitim almak benim hayalimdi :) Bu alanda kendimi geliştirmeyide çok seviyorum. Gönül isterdiki Ankara siyasalda okuyayım ama malesef kazanamamıştım Yani ne olursa olsun sevdiğin bölümü okuman çok önemli :) hayalinde bu varsa okumalısın aksi taktirde iibf sana eziyet olur:) ve hala tercihlerin arasındaysa Akdeniz Üniversitesini sana şiddetle tavsiye ediyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi