• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl akıldan üstündür.. Destek lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Myps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Myps

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
269
326
103
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama daha yeni üye olmak kısmet oldu:) arkadaşlar benim bir derdim var ve sizinle paylaşıp desteklerinizi almak istedim. 3,5 senelik bir ilişkim var ikimizde üniversite öğrencisiyiz ve artık okullarımız bitiyor.. erkek arkadaşım askere gitmeden önce söz yapmak istedik aile arasında.. Zaten erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük takmıştık fakat artık ilişkimiz meşrulaşsın ailelerimizde destek olsunlar istedik.. Benim ailem daha ben konuyu açmadan askere gitmeden kendi aramızda söz yapalım size artık zamanı geldi dedi.. Erkek arkadaşımla bende aynı fikirdeyiz fakat erkek arkadaşoöın ailesi askerliğini yap gel öyle gidip isteyelim diyor.. Arada kaldık ikimizde:( sizde doğru olan hangisi. Hangi aileyi dinlemeliyiz

Askerlik işini aradan çıkartıp daha kendinden emin gelsin ailesi, iş bulma süreci var daha nasıl olsa.
Sevgiliyken mi beklemek, nişanlıyken mi beklemek deseler sevgiliyken beklemeyi tercih ederim ben olsam.

Ben gerçekten birbirinizden eminseniz çok beklememe taraftariyim. Simdi söz, askerden önce nisan dönünce de dugun idealdir. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Biz mezuniyetten sonra söz, askerden geldikten sonra nişan sonra da düğün diye düşündük ama ailesi askere gitmeden istemiyor

Askerlik işini aradan çıkartıp daha kendinden emin gelsin ailesi, iş bulma süreci var daha nasıl olsa.
Sevgiliyken mi beklemek, nişanlıyken mi beklemek deseler sevgiliyken beklemeyi tercih ederim ben olsam.

Bizde bekledikce ertelenecek diye beklemel istemiyoruz çok fazla. Zaten herkes biliyor arkadaşlığımızı yüzüklerimizi ailelerimiz de biliyor sadece daha resmi bir şey olsun istiyoruz

ha askerden önce ha sonra ne farkı var ki gitmeden nişan gelince düğün miss gibi olur . cocuk ailesni ikna etsin . Şimdiden mutluluklar :)

Mezuniyete az kalmis zaten. Mezuniyetten hemen sonra gidip gelecekse sorun değil döndüğünde yaparsiniz merasimlerinizi. Bosuna kirmayin aileleri ha biraz once ha biraz sonra farketmez..
Biz mezuniyetten sonra söz, askerden geldikten sonra nişan sonra da düğün diye düşündük ama ailesi askere gitmeden istemiyor

Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama daha yeni üye olmak kısmet oldu:) arkadaşlar benim bir derdim var ve sizinle paylaşıp desteklerinizi almak istedim. 3,5 senelik bir ilişkim var ikimizde üniversite öğrencisiyiz ve artık okullarımız bitiyor.. erkek arkadaşım askere gitmeden önce söz yapmak istedik aile arasında.. Zaten erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük takmıştık fakat artık ilişkimiz meşrulaşsın ailelerimizde destek olsunlar istedik.. Benim ailem daha ben konuyu açmadan askere gitmeden kendi aramızda söz yapalım size artık zamanı geldi dedi.. Erkek arkadaşımla bende aynı fikirdeyiz fakat erkek arkadaşoöın ailesi askerliğini yap gel öyle gidip isteyelim diyor.. Arada kaldık ikimizde:KK43: sizde doğru olan hangisi. Hangi aileyi dinlemeliyiz
Canım aynı şeyi yaşadım ama biz ailesinin sözünü dinledik 15 ay bekledim bitmesine 10 gün kala beni terketti sevgilim ailesi annemle babam ayrı diye beni istememişler sonradan öğrendim o da ailesini tercih etti tabiki kız ailesi var sonuçta burda uygun olan sözdür diye düşünüyorum ben hakkında hayırlısı canım

Bizde bekledikce ertelenecek diye beklemel istemiyoruz çok fazla. Zaten herkes biliyor arkadaşlığımızı yüzüklerimizi ailelerimiz de biliyor sadece daha resmi bir şey olsun istiyoruz

Daha önce birbirinizden ayrı kaldınız mı? Kalmadıysanız vesile olur, askerlik sadece olgunlaşma yeri değil, sevgiliyi bir başka haliyle de tanıma yeri. Arkadaşlığınızı herkes biliyor ama nişanınızı kimse bilmiyor, resmi şey de nikahla olacak zaten, ailesi istemiyorsa da şimdiden sizin zorunuzla gelmek zorunda kalacaklarına, 5 ay sonra isteyerek gelsinler. Yoksa yapılcaksa; bir gün söz, ertesi gün nişan, sonraki gün nikah da yapılır, kaçmıyor bir yerlere bunlar.

Bence sözü askerden sonra yapın ama o askere gitmeden önce aileleri tanıştırmak icin bir yemek düzenleyebilirsiniz hem de kısmen resmiyet kazanmış olur

Daha önce birbirinizden ayrı kaldınız mı? Kalmadıysanız vesile olur, askerlik sadece olgunlaşma yeri değil, sevgiliyi bir başka haliyle de tanıma yeri. Arkadaşlığınızı herkes biliyor ama nişanınızı kimse bilmiyor, resmi şey de nikahla olacak zaten, ailesi istemiyorsa da şimdiden sizin zorunuzla gelmek zorunda kalacaklarına, 5 ay sonra isteyerek gelsinler yoksa yapılcaksa; bir gün söz, ertesi gün nişan, sonraki gün nikah da yapılır, kaçmıyor bir yerlere bunlar.

Tabii ki ayrı kaldık ama askerliğin çok farklı olduğunu ikimizde biliyoruz.. Ailesi aslına bakarsanız çok da karşı değil ama askere gittiğinde ikiniz içinde zor olacak kaldırabilecekmisiniz diye endişe ediyoruz diyorlar... Hayırlısı olur inşallah

Canım aynı şeyi yaşadım ama biz ailesinin sözünü dinledik 15 ay bekledim bitmesine 10 gün kala beni terketti sevgilim ailesi annemle babam ayrı diye beni istememişler sonradan öğrendim o da ailesini tercih etti tabiki kız ailesi var sonuçta burda uygun olan sözdür diye düşünüyorum ben hakkında hayırlısı canım

çok üzüldüm canım senin içinde hayırlısı böyle olmuş.

Mesela mezuniyet sonrası kahve icmeye birinizin evine gecilebilir. Tanısırlar kaynasırlar birazbiraz

Sadece ben evde kalıyorum mecbur benim evime gelecekler. Biz ailelerimiz tanıştıktan sonra anlaşamayıp bize de yansıtacaklar diye korkuyoruz o yüzden de fazla aileleri samimileştirmeden durumu ciddiyete bağlamak istiyoruz. Bakalım hayırlısı olur umarım

Sadece ben evde kalıyorum mecbur benim evime gelecekler. Biz ailelerimiz tanıştıktan sonra anlaşamayıp bize de yansıtacaklar diye korkuyoruz o yüzden de fazla aileleri samimileştirmeden durumu ciddiyete bağlamak istiyoruz. Bakalım hayırlısı olur umarım

doğru olan askerliğini yapıp geldikten sonra olması...

Back
X