Akıl akıldan üstündür.

Ben lincliyorum çünkü burada uzun uzun yazdıkları şeyler kendi zekaları ölçüsünde karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan türden.
Hiçbiri de burnundan kıl aldırmıyor üstlelik. Metres denmesi de güçlerine gidiyor.
Kibar kibar cevap yazmadım,yazmam o yüzden. Metres sevmiyorum. 😌
Kim seviyor ki 😂😂

Bazı kadınlar gerçekten iyi niyetliymiş. Bu kadınların kandırıldığını, duyguları ile falan oynandığını sanıyorlarmış ciddi ciddi.
Fazla iyi niyet bünyeye zarar ama.
Bunun diğer türlüsü de erkeği baştan çıkarankötü kadınlar saçmalığı.

Baştan kandırilsa evli olduğu gizlense bile öğrendiği anda ayrılabilirler ama "çok aşık" oldukları için yapamıyor hepsi ne hikmetse. İradesiz, kandırılmış zavallı kadınlar 😌

Sizler böyle yazınca ona dedim götüreceği varsa götürmeyecek boşanmayası varsa bosanacak o hakkı gözeten hemen linç eden sizler sivri dilinizle daha da işi değiştirdiniz peki burda sizin hakkınız geçemeyecekmi?
İçimde vardı demiyorda sizin yüzünüzden diyor :D ahhahaha Allah akıl fikir versin ve utanma duygusu versin.

Ya bi duygu sömürüsü yapma Allah aşkına. O adam o kadını boşamayacak. Adam boşanmak istese de karısı sırf sen metres olarak kal diye bile nikahını vermese hakkıdır. Ben boşan gel dedim diye suçlu mu oldum demişsin. Evet, suçlusun! Kafan almadı ama demen gereken şey şuydu:

“İster sürdür evliliğini, ister boşan. Ama bunun sebebi ben olmayacağım. Sen karınla ilgili ne yapmak istersen onu yap. Ama sakın bunu bana güvenerek yapma. Ben asla yuva yıkan kadın olmayacağım. Evli olan ve bunu benden saklayan adamla işim olmaz. Herkes kendi yoluna.”

Ama bunu diyecek karakter sende olmadığı gibi, burda seni eleştiren insanlara şirretlik yapacak kadar da aymaz bir insansın. Biraz mantık! Burdaki insanlar seni tanımaz, bilmez. Sizin sayenizde şöyle oldu, böyle oldu diyorsun. Yok sayenizde adam boşanacak, yok karısını işe götürmeyecek bilmem ne… Hayır da bize inat bir şeyleri yapsan ne, yapmasan ne? Bize göre bir şey yok ki. Konu açmışsın, yorum yaptık, fikrimizi söyledik. Gerisi senin sorunun. Metres olsan bize ne, evlensen bize ne? Hepimiz pir-ü pak değiliz. Ama bu senin iğrenç bir durum içinde olduğun gerçeğini değiştirmiyor. İlla saldıracak birilerini arıyorsan hem karısına hem sana mavi boncuk dağıtıp arkanızdan nanik yapan şerefsiz “sevgiline” saldır.

Saldırmadıgımı nerden biliyorsun diğer olayları bilerek görerek yaşamış gibi buraya yazıyorsun ama sdirmadigimı inatla sürdürüyorsun ikimizde de aynı açık var demekki?:)

Saldırmadıgımı nerden biliyorsun diğer olayları bilerek görerek yaşamış gibi buraya yazıyorsun ama sdirmadigimı inatla sürdürüyorsun ikimizde de aynı açık var demekki?:)
Yazılan o mesaj çok güzelde sizde onu anlayacak kapasite yok. Gülücük, gülücük. He he he.

E yok ama ya. Yani aldatan adamdadır suçun büyük yüzdesi. Aldatmaya aracı olan kadında sadece kişilik problemi vardır. O kadın olmaz başka kadın olur. Yakutalis olmaz kehribarsu olur 🙄
Aslında adam karısını işe bırakmasa
Kaynana da gelini yerine oğlunun metresinin tarafını tutsa
Tüm sorun çözülecek ama işte.

Kaynana bozmuş işi..

Sen yazmasan rahatlamazdım inan ki çok iyisin Türk Dil kurumu üyesi sen rahatladı isen Türkiye rahatladı:)

Back
X