Akıl akıldan üstündür.

Belli ki adamın parası çok. Sizi baya aşık etmiş paralar kendine
Adamın karısı bakıcılık yapıyormuş ya ne parası olacak parası olsa karısına bakıcılık yaptırır mı, konu sahibi çok açsa bilemicemmm(hem sevgiye hem yemeğe🥺)

Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
sen metressin metressss metressinnnnn.umarım anlamışsındırrrrrr

Ne kadar öyleydi böyleydi deseniz de "metres" olduğunuz gerçeği değişmiyor.

Yok eşi umut beslemesinmiş, bu metreslerin birlikte oldukları adamların eşlerini düşünüyor gibi yapmaları çok mide bulandırıcı.
hepsi aynı bahaneye sığınırlar yok evlilik kağıt üstündeymiş yok isteyerek evlenmemiş yok yataklar bile ayrıymış bla bla.ama hepsinin de adı dümdükk metrestirrrr istedikleri kadar evirip çevirsinler :KK53:

Tamm ayrıldı karısından sizinle evlendi.. Peki yıktığınız yuvaa üzerine yuva kuracakmısınız. Karısını sizinle aldatan dizide aldatır ayrıca ne biliyorsun adamda belki sorun çocuk için kadını yaftalamak ne kadar kolay

Edilen her yoruma alınmıyorum buraya yazmam sebebi bir danışacak büyüğüm olmadığı için emin olun ki linç yediklerim sizlere kızmıyorum ben sadece neyde nerde hata yapıyorum? Ayrıca metres değilim evet ben yurtdışında olduğum için kişinin evli olup olmadığını bilemedim bildiğim anda bana söylediklerinden sonra madem ayrılcaksin boşan gel dedim oda ciddiyetimi anla diye davasını açtı evini değiştirdi bu konuya 13 senede 6 aylık ben değil başka birsuru sebepler getirmiş evet benim madem seviyorsun bensiz olamazsın boşan dememse hatamı yaptim ? Bosanmadan olmaz demem mi suç? Evli kal ama devam edelim mi deseydim bunu buraya ben yazdım iyi ve kötü yorum yapanlara çok teşekkür ederim iyiyi yanlışını anlamama yardımcı oluyorsunuz.
Böyle bir konu için cidden danışılacak bir büyük olması gerekli mi? Az buçuk aklı olanın bile idrak edeceği bir durum değil mi sizce ortadaki? Bakın dışardan gözükeni tane tane yazıyorum

Bir adamı tanımış ondan hoşlanmış veya sevmişsiniz her ne ise buraya kadar normal anormal olan kısım evli olduğunuzu öğrendiğiniz anda beyin süzgecinizden olayları geçirip bu adam evlilik temelleri sarsılmış, eşi ile ilişkisi bozulmuş olsa bile daha boşanmadan sorumluluklarını tam bitirmeden hooop başka aşklara yelken açıyorsa ki bunu da dürüst değil hile hurda ile, yarın bir gün benle olan ilişkisine ne kadar sadık olabilir ki zaten balık baştan kokmuş ilk etapta dürüst davranmamış deyip şahısa hadi gülüm yoluna benim de insani değerlerim var ben böyle bir çirkinliğin içinde duramam yerine ayrıl da gel demişsiniz.

Sonrada neymiş anası gelinle bir olmuş, kadın yeterki evli kalalım ne istersen yap demiş, yok adam resmi nikahlı eşini işe bırakıyormuş bunlar mı sorun? Bunlar onların çarpık hayatlarını ilgilendirir sizi değil, sizi asıl ilgilendiren kısım mevzunun en başı bu at yarışı değil adama ayrıl da gel nidaları atacak. Rica ederim bakın güzel güzel yazıyorum bir onurunuz bir duruşunuz olsun erkek nesli tükenmedi artık sevişmiyorlar yatakları ayrı diye adam melek olmuyor. Size yalan söyleyerek yola çıkmış biri yarın sizi de yolda bulduğuna değişir öylece kalırsınız yazık günah. Bu kadarını idrak edecek kapasiteniz vardır eminim sadece işinize gelmemiştir ama gelsin aşktan ölecek haliniz yok kimse ölmez. Hayatınızı zorla cehenneme çevirme ısrarı yerine bu saçma konumdan kendinizi kurtarın.

Son düzenleme:
Zaten mutlu değilmiş, zaten karısını sevmiyor, zaten evlilikleri bitme noktasına gelmiş..Bir taneniz de demiyor ki madem öyle niye bitmemiş bu evlilik😂Hoşunuza gidiyor çünkü bu hayat, karısını sevmiyor sizi seviyor, ayrılsanız unutamaz da şimdi o herif sizi, vazgeçilmezsiniz ya😂 Sizde biliyorsunuz içten içe, evde karısının dizinin dininden ayrılmaz bu adamlar..

Ama ben yuva yikmiyorumkiiii zaten boşanacaklardi diye kandır canım kendini yukarıda Allah var

Bitin artık bee evli erkek avcıları...

Sen kimsin ya bi söyle hele kimsin
Kimsin de bir karı kocanın mahremini konu edebiliyorsun, ne hakla ne sıfatla
Ayrı yaşıyorlar MIŞ sanane
Çocukları olmuyor MUŞ sanane
Adam karısını işe bırakıyormuş sanane
Evlilik hayatları yok MUŞ sanane
Gelin kaynana ana kız gibilerse sanane

Bu karı-kocayla aynı evde mi yaşıyorsun da evlilik hayatları yok diyorsun
Gece karı-kocanın ortasında mı yatıyorsunda birliktelik yok sanıyorsun
Adamdan sperm kadından yumurta alıp tahlil mi ettin de çocukları olmuyor diyorsun

Sen kimsin ki bir kocanın karısını işe bırakmasına engel olacaksın
Sen kimsin ki bir kadının kocasına karını boşa diyeceksin

Eve giren bok sineği neyse sende osun, çat! diye yapıştırırlar şaplağı başkasının özeline girersen
Herif adi şerefsizin teki bulmuş kendi gibi birini işte
İğreniyorum senin gibilerden insan bile değilsiniz benim nezdimde, hayvanlar bile bir başka koloninin sınırlarına saygı gösteriyor be, hayvan kadar olamıyorsunuz

Aşk filan deme çarpılır kalırsın

Metres demiş arkadaşlar da bu çok kibar geldi bana ya senin adın başka birşey

Evli adamın koynuna girme, evli adama karını boşa deme, namussuzluk yapma, ahlaksızlık yapma diye bir büyüğünmü söylemesi lazım dangalak dangalak laflar ediyor bir de, ortalık yerde mabadını açma, gidip komşunu öldürme, araba çalma filan diye de bir büyüğünmü söylüyor, aptal mıyız lan biz
Ahlaklı olmak için metres olmamak için birininmi söylemesi lazım salak mısın sen, salak olsan git karını boşa demeyi akıl edemezdin dimi

İnşaallah rezil kepaze olur ortada bok sineği gibi kalırsınız ikinizde

Adamdan sperm kadından yumurta alıp tahlil mi ettin de çocukları olmuyor diyorsun

Eve giren bok sineği neyse sende osun, çat! diye yapıştırırlar şaplağı başkasının özeline girersen
İğreniyorum senin gibilerden insan bile değilsiniz benim nezdimde, hayvanlar bile bir başka koloninin sınırlarına saygı gösteriyor be, hayvan kadar olamıyorsunuz

Evli adamın koynuna girme, evli adama karını boşa deme, namussuzluk yapma, ahlaksızlık yapma diye bir büyüğünmü söylemesi lazım dangalak dangalak laflar ediyor bir de, ortalık yerde mabadını açma, gidip komşunu öldürme, araba çalma filan diye de bir büyüğünmü söylüyor, aptal mıyız lan biz
Ahlaklı olmak için metres olmamak için birininmi söylemesi lazım salak mısın sen, salak olsan git karını boşa demeyi akıl edemezdin dimi

Ağzınıza sağlık bravo

Ohhh içimin yağları eridi. Böyle kepaze insana az bile.

Back
X