Akıl akıldan üstündür.

Aynen cehennemlik suç işliyorsun sanane milletin evliliğinden utanmadan hala konuşuyorsun ya bari de ki haklısınız hata yapıyorum. Yok adam boşanacakmış bekle boşanır
adama boşan da gel demiş .vayy ne güzel yapmışsın diye de alkış bekliyor.bir daha beni ne ara ne sor demiş sanki.

adama boşan da gel demiş .vayy ne güzel yapmışsın diye de alkış bekliyor.bir daha beni ne ara ne sor demiş sanki.

Utanmıyor da ya hala boşan gel dedim diyor ama adamdan sevgilim diye bahsediyor. Vallahi utanma kalmadı kimsede hayret yani. Allah hepimizi böyle utanma duygusu olmayan insandan korusun ne diyim

Evli olduğunu ama bittiğini beni halen çok sevdiğini vazgecmeyegini ölse bile !! Her telden heryerden arayıp ölüp bittiğini söylediğinde ben madem boşancan boşan gel diyincemi suçlu oldum herkes bana yüklenmiş doğru olan boşan gel dememdi ben istediğim için değil onun dilinden düşürmediği için şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim.
Ama boşanmamis her sabah alıp işe götürüyor karısını. Bak burası önemli adamın bir karısı var. Bu durumda ne olduğunun cevabını sana bırakıyorum.

Sen de kendini birşey sanıp karını işe bırakma diyorsun.

Çocukları yok diye evliliğinin yarım olduğunu sanacak kadar da cahilsin üstelik.

Aynen cehennemlik suç işliyorsun sanane milletin evliliğinden utanmadan hala konuşuyorsun ya bari de ki haklısınız hata yapıyorum. Yok adam boşanacakmış bekle boşanır
Bana söz vermedi evlenirken bosanirken benden etkileniyorsa oda onun ayıbı ben illa onla olacak diye yanıp tutusmuyorum davasını açmış bu adam
Ama boşanmamış ve sen utanmadan sevgilim diyorsun adama. Karısını işe bırakmasını kıskanıyorsun. Sen adama boşan gel diyip iletişimi kesmemişsin sen adama boşa karını demişsin sadece. Ay hala utanmadan ben boşa dedim diyorsun ya. Bekar adamların suyu mu çıktı? Yok mu bekar bulamıyor musun? Kendine nasıl yakıştıryorsun metresliği?
Akrabası olunca bırakıp getiriyor o hanımı sadece açmışsın davayı artık götürme ki umut beslemesin dedim ben belki derdimi anlatamadım evet yaptığı çabayı görünce konuşmaya devam ettim ediyordum üzüldüm böyle duruma bu sözlere maruz kalmaya ama olsun herkes hatasının ceremesini çekermiş sizler sadece kadına yüklenerek kadının suçlu olduğunu yazmışsınız erkekler çokta masum ya neyse aman dileyene rabbi yetermiş kuldan medet umarak yanlış bende

Evli olduğunu ama bittiğini beni halen çok sevdiğini vazgecmeyegini ölse bile !! Her telden heryerden arayıp ölüp bittiğini söylediğinde ben madem boşancan boşan gel diyincemi suçlu oldum herkes bana yüklenmiş doğru olan boşan gel dememdi ben istediğim için değil onun dilinden düşürmediği için şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim.
Kendinizi kandırıyorsunuzzzzz..Boşan dedim…eee sonuç boşandı mı? Peki adam hala boşanmadıysa neden iletişimdesiniz..pardonnn çokk seviyo sizi, ölüyo bitiyo, her yerden ulaşıyo size..En çokta buna gülüyorum ben, her yerden ulaşıyo arıyo mesaj atıyo😂 Ben birinin bana ulaşamamasını istesem mesela asla ulaşamaz..

İyi de ablacım adam bosanmamasına ragmen iletisimi sürdürmen niye?

Bana söz vermedi evlenirken bosanirken benden etkileniyorsa oda onun ayıbı ben illa onla olacak diye yanıp tutusmuyorum davasını açmış bu adam

Akrabası olunca bırakıp getiriyor o hanımı sadece açmışsın davayı artık götürme ki umut beslemesin dedim ben belki derdimi anlatamadım evet yaptığı çabayı görünce konuşmaya devam ettim ediyordum üzüldüm böyle duruma bu sözlere maruz kalmaya ama olsun herkes hatasının ceremesini çekermiş sizler sadece kadına yüklenerek kadının suçlu olduğunu yazmışsınız erkekler çokta masum ya neyse aman dileyene rabbi yetermiş kuldan medet umarak yanlış bende
Evet evet Rabbinde evli erkeğe sevgilim de, boşanmasıni dört gözle bekle diyordu.

konuyu açan sensin o yüzden senin hatanı söyledi ben ve diğer üyeler.adam zaten yüzde yüz suçlu ama sen de yüzde yüz suçlusun yüzde 99 değil.dini yorumları konuya karıştırmayın ayrıca sitede yasaktır.

Boşansaymış madem, dava açabiliyor tek başına çekişmeli de olsa, bi yerden başlamak lazım di mi ama? Adam salak mı pardon, neden boşansın? Evde karısı dışarda sen, bir eli yağda bir eli balda. Neden boşansın? Avut kendini.

Kendinizi kandırıyorsunuzzzzz..Boşan dedim…eee sonuç boşandı mı? Peki adam hala boşanmadıysa neden iletişimdesiniz..pardonnn çokk seviyo sizi, ölüyo bitiyo, her yerden ulaşıyo size..En çokta buna gülüyorum ben, her yerden ulaşıyo arıyo mesaj atıyo😂 Ben birinin bana ulaşamamasını istesem

Kendinizi kandırıyorsunuzzzzz..Boşan dedim…eee sonuç boşandı mı? Peki adam hala boşanmadıysa neden iletişimdesiniz..pardonnn çokk seviyo sizi, ölüyo bitiyo, her yerden ulaşıyo size..En çokta buna gülüyorum ben, her yerden ulaşıyo arıyo mesaj atıyo😂 Ben birinin bana ulaşamamasını istesem mesela asla ulaşamaz..hakime gidince tamam hemen bozuyor

Boşansaymış madem, dava açabiliyor tek başına çekişmeli de olsa, bi yerden başlamak lazım di mi ama? Adam salak mı pardon, neden boşansın? Evde karısı dışarda sen, bir eli yağda bir eli balda. Neden boşansın? Avut kendini.
boşanma davası açmış sözde.konu sahibi de bunu bekliyor kedi gibi.adam karısını işe bırakmayacak umut vermeyecekmiş ona bak sen bakkkk.kayınvalidesi nasıl severmiş adamın eşini bak sen bakkkk.bir de din iman edebiyatı yapıyor bizlere.daha insana saygısı yok hemcinsine saygısı yok

Aaa Allah senin gibisinden korusun herkesi. Ne demek bana söz vermedi, yok adamı suçlamıyormuşuz. Ya adam zaten adam değil ki. Adam sonuna kadar suçlu, haksız ve ahlaksız. Benim dediğim sen de aynı onun gibisin. Sadakat sözü veren evet adam peki sen göz göre göre hemcinsini mutsuz ediyorsun hiç mi utanmıyorsun ya gerçekten?

boşanma davası açmış sözde.konu sahibi de bunu bekliyor kedi gibi.adam karısını işe bırakmayacak umut vermeyecekmiş ona bak sen bakkkk.kayınvalidesi nasıl severmiş adamın eşini bak sen bakkkk.bir de din iman edebiyatı yapıyor bizlere.daha insana saygısı yok hemcinsine saygısı yok
E devlet kapısında görmüş mü, boşanma davası açtığı karısını işe bırakan adamın her dediğine nasıl inanılıyor böyle hayret ediyorum.

Tabi ki kendimi kandırıyorum yada kandirmiyorum boşanma hemen olmuyor bu kadar herseyi bilen sizler bunuda bilirsiniz sizler zaten tertemiz pür-u pak insanlarsınız ya biriktirdiğiniz nefreti boşanma diyip iliski sürdüren metreslere yazın ben boşan seviyorsan gel dedim gelirse alırım Sizede yazarım ha aksi olursa hepinizden özür dilerim:)

Tabi ki kendimi kandırıyorum yada kandirmiyorum boşanma hemen olmuyor bu kadar herseyi bilen sizler bunuda bilirsiniz sizler zaten tertemiz pür-u pak insanlarsınız ya biriktirdiğiniz nefreti boşanma diyip iliski sürdüren metreslere yazın ben boşan seviyorsan gel dedim gelirse alırım Sizede yazarım ha aksi olursa hepinizden özür dilerim:)
Rezilsiniz

Boşanmayacak biliyorsun değil mi?

tövbe bismillahhh hala adama boşan da gel beni seviyorsan dedim diyor.boşanma ilişkimiz sürsün demek ayıp günahmış ama boşan da gel seni bekliyorum demek değilmiş.allahım bir yaşıma daha girdimm aklıma mukayyet ol

Adam boşanacağı kadını işe götürüp getiriyor. Resmen boşansa da götürüp getirecek. Haberin olsun. :)

Back
X