• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım....

sonradan daha çok üzüleceğine yol yakınken kurtul...

Guzellik sadece yaslilikla bitmior bir erkek icin. Elde ettikten sonrada degeri kalmiorki. 10 sene evli kalin hersey minotnlassin baska guzellere bakacaktir ve seni artik smdiki gbi gormeyecektir o yuzden ayril gitsin hic ugrasma

Seninde durumun zormus. Ay bu dunyada duzgun erkek varmi ya. Kiziyorum boylelerini gorunce.
Biz bayanlar duygusaliz, sadece guzelligimiz icin biri yanimizda olmamali, ruhumuzuda sevmeli.
Gorunus olarak begenmedigi halde sadece ruhumuzu begendigi icinde olmamali. Bir denge olmali.
Sen iyi dusun, eger saka yapmadiysa, gercekse soyledigi salla gitsin.

Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!
Ne yapmalıyım ? :2:

Yol yakınken bırak derim. Güzellik geçicidir seninle güzel olduğun için birlikteyse senden daha güzel olduğunu düşündüğü birini bulursa ona gider. Yüreği yüreğine yakışan birini bul. :25:

Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!

Yüz güzelliğine doyulur da; huy güzelliğine doyulmaz...
Peki ya aynı şey onun başına gelirse?..
Hiç bunu düşünüyor mu...
Erkek; karşısındakini iyi bir fizik, mükemmel vücut hatları, kusursuz bir yüz için seviyorsa ;emin ol onun için bir et yığını olmaktan öteye gidemezsin... Sen ne kadar uğraşanda o senin kalbini görmüyor.
Güzel olduğun için seviyorsa, yarın daha güzelini görünce seni bırakırsa?.. Aldatırsa?..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Suan sizinle guzelliginiz icin gorusen insan yarin sizi bir baskasinin guzellligi icin terk edebilir. Beyefendi axikca soylemis guzellere zaafi var. Siz bu guzellikle onun gibi neler bulursunuz. Rabbim kiymetinizi bileceklerle karsilastirsin.

Aman korktuğunuz başınıza gelmesin yol yakınken.
Adam saklamamış sizinle olma sebebini, bu kadar da rahat.

Ayrılırken yeterince yakışıklı olmadığı, hatta biraz yaşlı olduğu gerekçelerini açıklayabilirsiniz siz de.

Teyzene çok üzüldüm öncelikle, öyle adam olmaz olsun...
Sana gelince iyi düşün. Sonunun teyzen gibi olmasını istemezsin sanırım.
Sırf karşıdaki güzel diye sevgili mi olunur. Güzellik kalıcı birşey değil...

Koyver gitsin seninle sadece güzelliğin için birlikte olan adamdan ne koca olur ne hayat arkadaşı :19:

Ayrılırken yeterince yakışıklı olmadığı, hatta biraz yaşlı olduğu gerekçelerini açıklayabilirsiniz siz de.
Teyzene çok üzüldüm. Yıllarını böyle bir erkek için harcadığını öğrenmek çok acı...
Lütfen sende iyi düşün ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece güzelsin diye seninle birlikte olan bir adam senden güzelini bulunca da seni bırakır. O nasıl bi ilişki anlayışı öyle. Allah hepimizi hergün nelerle sınıyor, bırak kanser olmayı falan kaza geçirebilirsin, yüzüne birşey dökülebilir. Bunlar insanların başına gelen şeyler. Madem sırf güzel diye bir kadınla birlikte olmak istiyor gitsin kendine plastik vitrin mankeni alsın düşüncesiz adam. Sakın onunla ciddi bir yola girme hatta yolun başındayken vur tekmeyi gitsin. Aklını başına al. Daha kimbilir kimler çıkacak önüne. Elbet seni sen olduğun için seven bir adam bulacaksın.

Bencede ayrılırken bu gerekçeleri açıklamalısın. ( az önceki mesaj yanlış oldu kusura bakmayın )

allah korusun suan bi kaza gecirseniz felc olsaniz demekki birakip gidicek.bu karekterler gercekmi ya? cidden insanmi acaba birlikte oldugunuz kisi bunu dusunsun bi...

aranızda 13 yaş var
evlenince senin gözün genclere kayarsa o zaman o napıcak acaba:51:
ve o senden daha önce yaşlanıcak bununda farkındasınız dimi:ssz:

Canım teyzeni düşün bence. Benim nişanlım da aslan burcu. Onlar için dis güzellik çok önemli. Benim nisanlim da hafif kilom var kaç kere zayıfla dedi. Hatta tartıştık bile bi dönem. Şimdi yüzün çok tatlı Bitanem yaslansan bile aynı kalır çok doğal diyo. Bende sinir oluyouum yaslaninca sen beni beğenmesin diyorum olur mu öyle sey sen yaslaninca ben böyle mi kalcam beni kim beğen sin diyo. Aslan burcu ışte dis görünüş için ölüyorlar

Düşünüyorum da, benim sevgilim değil güzelliğini yüzünü kaybetse ( yansa vs.) ben yine Vazgeçmem ondan.
Çokta yakisiklidir ilk basta da ne kadar yakisikli diye baslamistim.
Ama su an Allah korusun öyle birşey olsa ben ayrilmqyi aklimdsn geciremem.
Canım o benim .:16:

Hastalıkta sağlıkta yanımda olacak birini isterim . Ne yapayım sırf güzellik için benimle olanı ...

burda okuduklarim sayesinde nisanlimin ne kadar dogru insan oldugunu anliyorum. durust davranmis bence bu guzel siz bu cevabin.karsisinda bence hayatinizdan cikarin teyzenizin durumuna dusmemek icin

Back
X