• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım....

Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!
Ne yapmalıyım ? :2:

canım adam açıkca seni güzelliğin için beğendiğini ifade etmiş.....enişten zihniyetinde bir adam....yol ver gitsin yoksa çok üzülürsün.....kadınız sonuçta ne kadar kendine bakarsan bak....hamileliği var doğumu var....sana vücudun için hayran olan değil.....ruhuna yüreğine hayran adam lazım ki bedenin değil sadece ruhun da huzurun da güzel olsun.......:34::34::34::34::34:

Sen yaşlanmanı bekleyeceğini mi sanıyorsun . Üzgünüm ama cok kör olmuş gözlerin. yaşlanamana kadar geçecek süre zarfında nice güzel bulur ve aşık olur.

Ne dangoz herifmis be.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!

adam dürüst en azından....bence çoğu erkek böyle düşünür ama olacaklardan çekindiği için söyleyemez ...elin kolun kopsada ben sana bakarım derler ....bence adamın dibi ....şanslısın

Canım teyzeni düşün bence. Benim nişanlım da aslan burcu. Onlar için dis güzellik çok önemli. Benim nisanlim da hafif kilom var kaç kere zayıfla dedi. Hatta tartıştık bile bi dönem. Şimdi yüzün çok tatlı Bitanem yaslansan bile aynı kalır çok doğal diyo. Bende sinir oluyouum yaslaninca sen beni beğenmesin diyorum olur mu öyle sey sen yaslaninca ben böyle mi kalcam beni kim beğen sin diyo. Aslan burcu ışte dis görünüş için ölüyorlar

Bende aslan burcuyum ama şükürler olsun ki hiç bi erkek arkadaşımın dış görünüşüne bakmadım, bence bu kişiden kişiye değişir çevremde çok aslan var tanıdığım erkek onlarda böyle değildi canım

erkek arkadaşın dürüst bir kazmaymış
enişten de bir gün t.ş.k kanseri olursa görür ettiklerini

hiç kaza bela hastalık olmasa bile senden daha güzeli çıksa karşısına anında terkeder seni benden demesi bir de evlilik çoluk çocuk oldu mu arkasına bakmadan başkasına gider benden söylemesi:20:

Bu zaten pek uygun bir ilişki gibi görünmüyor.Söylediklerini bahane edip postalayabilirsin.Zaten yeni sayılır,bırak geldiği gibi gitsin.

Ama tüm hayatını buna odaklaman yanlış olur.Kimi var ki asla bırakmam der,bırakır.Kimi de bırakabilecek görünür ama bırakmaz.
Lafta değil özde nasıl düşündüğü önemli.Bunu da sormakla anlaman maalesef mümkün değil.

Ayrıca herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yok.
Annesi aldatılan aldatmaya takılıyor,babası alkolik olan alkole bilmem neye.Herkes bir soruna odaklı,seninki de bu olmuş.

dürüstmüş aferin ...de

dürüst olması ilişkinize bakış açısının sığlığını değiştirmez....

ben olsambu saatten sonra ilişkime çok güvenemezdim...dünyanın en güzel kadını değilim, olmama da olanak yok, kimsenin yok....

Yüz güzelliğine doyulur da; huy güzelliğine doyulmaz...
Peki ya aynı şey onun başına gelirse?..
Hiç bunu düşünüyor mu...
Erkek; karşısındakini iyi bir fizik, mükemmel vücut hatları, kusursuz bir yüz için seviyorsa ;emin ol onun için bir et yığını olmaktan öteye gidemezsin... Sen ne kadar uğraşanda o senin kalbini görmüyor.
Güzel olduğun için seviyorsa, yarın daha güzelini görünce seni bırakırsa?.. Aldatırsa?..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynı düşüncedeyiz canım... onun basına gelse ben yanında olurum... yani olurdum ama su saatten sonra cok cok soğudum hatunlar

canım adam açıkca seni güzelliğin için beğendiğini ifade etmiş.....enişten zihniyetinde bir adam....yol ver gitsin yoksa çok üzülürsün.....kadınız sonuçta ne kadar kendine bakarsan bak....hamileliği var doğumu var....sana vücudun için hayran olan değil.....ruhuna yüreğine hayran adam lazım ki bedenin değil sadece ruhun da huzurun da güzel olsun.......:34::34::34::34::34:

çok doğru soyluyorsun canım :54:

Canım teyzeni düşün bence. Benim nişanlım da aslan burcu. Onlar için dis güzellik çok önemli. Benim nisanlim da hafif kilom var kaç kere zayıfla dedi. Hatta tartıştık bile bi dönem. Şimdi yüzün çok tatlı Bitanem yaslansan bile aynı kalır çok doğal diyo. Bende sinir oluyouum yaslaninca sen beni beğenmesin diyorum olur mu öyle sey sen yaslaninca ben böyle mi kalcam beni kim beğen sin diyo. Aslan burcu ışte dis görünüş için ölüyorlar

eniştem de aslandı ve teyzem kanser olunca böyle kadın mı olur deyip gitti... :S

burda okuduklarim sayesinde nisanlimin ne kadar dogru insan oldugunu anliyorum. durust davranmis bence bu guzel siz bu cevabin.karsisinda bence hayatinizdan cikarin teyzenizin durumuna dusmemek icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin adına cok sevindim güzelim Allah tamamına erdirsinnnn :nazar:

Sadece güzelsin diye seninle birlikte olan bir adam senden güzelini bulunca da seni bırakır. O nasıl bi ilişki anlayışı öyle. Allah hepimizi hergün nelerle sınıyor, bırak kanser olmayı falan kaza geçirebilirsin, yüzüne birşey dökülebilir. Bunlar insanların başına gelen şeyler. Madem sırf güzel diye bir kadınla birlikte olmak istiyor gitsin kendine plastik vitrin mankeni alsın düşüncesiz adam. Sakın onunla ciddi bir yola girme hatta yolun başındayken vur tekmeyi gitsin. Aklını başına al. Daha kimbilir kimler çıkacak önüne. Elbet seni sen olduğun için seven bir adam bulacaksın.

vitrin mankeni fikrine ba yıl dım ... :D haklısın bence

Ne yapmalıyım derken hangi gün bırakmalıyım demek istiyorsun değil mi canım? Bence en geç yarın sabaha kadar poposuna tekmeyi basmış ol...

Son düzenleme:
Back
X