• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım....

Konuma cevap veren tüm hatunlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
Şahıs özür dilemeye çalışırken al o özürünü daha güzel bir kıza ver ama bunları yaparken de uzun uzun aynaya bak dedim.
Sanırım şok olmuştu ki o anda son vuruşu yaptım ve....
Egon aptallığın ve sana mutlu hayatlar dilerim diyerek (ki bir aslan erkeği ne hissetti siz düşünün eee ben de akrebim anacım !!! :)))
ayrıldım...
Şimdi cok daha iyiyim... İyi ki vardınız , iyi ki cevaplarınızla yanımda oldunuz hepinizeee: :54: :54: :54: :54: :54:

Simdi belki ara ara için sızlar, belki boslukta hisseders8n ama emin ol onun seni guzelligin kalmadi diye terketmesinden daha az üzülursun. Bence bunu dusun ve mutluluga don yüzünü. Insallah hakkinda hayirli olan olmustur canim

Son düzenleme:
Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!
Ne yapmalıyım ? :2:

işler iyice ciddişelşip bir süre sonra seni terketmeden sen onu terk et benden 13 yaş büyüksün gözüme çirkin görünmeye başladın de

Konuma cevap veren tüm hatunlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
Şahıs özür dilemeye çalışırken al o özürünü daha güzel bir kıza ver ama bunları yaparken de uzun uzun aynaya bak dedim.
Sanırım şok olmuştu ki o anda son vuruşu yaptım ve....
Egon aptallığın ve sana mutlu hayatlar dilerim diyerek (ki bir aslan erkeği ne hissetti siz düşünün eee ben de akrebim anacım !!! :)))
ayrıldım...
Şimdi cok daha iyiyim... İyi ki vardınız , iyi ki cevaplarınızla yanımda oldunuz hepinizeee: :54: :54: :54: :54: :54:

:60: Süper bir konuşma olmuş canım,helal olsun.

Ayrildiniz mi. Insallah hersey senin icin guzel olur bundan sonra. Nasil hissettigini
cok iyi anliyorum. Biz bayanlar duygusal oluyoruz. Birseylerle mesgul omaya calis, gelecegini dusun
Dua edicam sana insallah daha iyisi cikar diye.

Ayrildiniz mi. Insallah hersey senin icin guzel olur bundan sonra. Nasil hissettigini
cok iyi anliyorum. Biz bayanlar duygusal oluyoruz. Birseylerle mesgul omaya calis, gelecegini dusun
Dua edicam sana insallah daha iyisi cikar diye.

Evet canım. ayrıldık.. canım benim sağ ol duaların için

Son düzenleme:
Back
X