Herkese iyi akşamlar. Fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ne ayrılabildiğim ne barışabildiğim bir erkek arkadaşım var. Bütün sülale tanıştı, sevdi. Efendi, düzgün karakterli, saygılı, sevgili bir insan. Mükemmel değil tabi ki olumsuz özellikleri de var fakat her insan kadar.
Tam 8 ay önce ilişkimiz bitti, çok büyük bir kavga edip ayrıldık. Sorunlarımız birbirimize olan güvenimizi kaybetmiş olmamız, kıyafet konusunda beni uyarması, beni yeteri kadar ciddi bulmaması idi. Evlilikti niyetimiz. Bu yönde ilerliyorduk. Benim hatam şu oldu ki maddi problemleri varken kendine erkeklik meselesi yapmasın diye hep suçu üstüme alarak ben hazır değilim, şimdi olmazlardı. Zaten üniversite sondum, henüz bitti okulum.
Ayrılıktan sonra ara ara telefonda mesajlaşmalarımız oldu. Senenin başında da bir araya gelmeye çabaladık ama o kadar kırmışım ki davranışlarımla unutup devam edemiyor. Özür dilediğimde "Ben seni uyardım, böyle olmayacaktı." diyor. Zamanı geri getiremem ki, huylarımı düzelttim, seviyorum da, onun da sevdiğini biliyorum. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemiyorum. İki gün sonra görüşmeye karar verdik, ne demeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum.