Evetttt ıyı plan. Bazılarını kalp yap ve kalp olandan ver)))Evet haklısınız ama ben bu birime yeni geldim. Evli olmadığını biliyorum ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum. Hiç konuşmamisken o Merhaba bazen zor olabiliyor. Aklıma şey geldi. Ben bizim ekibe kurabiye yapsam o da zaten bana yakın oturuyor ya ikram mi etsem hani ondan sonra gülümsemek belki daha rahat olur
Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşmaGeçecek. Geçmeli. Bir şey yapmalısın. Denemeden bilemezsin.
Benim için de çok büyük bir adımdı bir insana hoşlandığımı belli etmek. Uzun süre eşim yaklaşamadı bana. Çok sert duruyodun diyor. Genel olarak mesafeliyim zaten.
Evlenmek üzere olduğumu duyan herkes şok oldu. Hatta o zamanlar tecrübesizlik ve saflıkla iş atar gibi 'seni rüyamda gördüm' diye anlattım. Ki gerçekti de.
Sonra face de ve şirkette fırsat buldukça bir kaç dakika muhabbetle flört halleri. Sonrası malum.
İnsallah Oda olur canim,hem de tez zamnda.eger duygularindan eminsen fazla bekleme derim sana ben nacizaneasyadan, post: 42735428, member: 408121"]Sağlık olurken bide aşk olsun istiyorum
Hiç aklıma kalp gelmemişti :) tamamdır :)Evetttt ıyı plan. Bazılarını kalp yap ve kalp olandan ver)))
Asilirsan bankada adin cikar kendini ortamana sokmaya calis ciddi ortamdir isinden bile olursun terslerse[/QUOTE]Asılır bankadasyadan, post: 42734307, member: 408121"]Merhaba kızlar , kisaca konuya geleyim ben fazla vaktinizi almayayimbir bankanın genel Müdürlüğünde çalışıyorum. Katimda beğendiğim bi cocuk var aslında oturma Yerlerimiz çok yakın ancak ters oturuyoruz. Aynı bölümde calismadigimiz için ortak hiç birseyimizde yok bilmiyorum. Sadece isim soyismini biliyorum. Ona nasıl ulaşacağıma dair hiç fikrim yok. Dedim belki sizlerin aklınıza bişey gelir bana fikir verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Bu öneriyi dusunecegim :))E tabi, klasik.
Buyuklerimizin bi bildigi vardir
İşte o da benim böyle sirincik hallerimi görse daha ne isterim ki :))kahkaha attim sen çok yasa emi
o zaman ikisnide onlaare ver :)))
oh piti piiti karameli sepeti çekdim sizin masa çikdi de :))
Onun biriminden bir kizla hemen arkadaş ol onlara konuşuruz onu sorma bahanesiyleasyadan .!.:Bu öneriyi dusunecegim :))
iyide o erkek suruuysle berbaer çikip herkes çil yavrusu gibi dagiliyormuKocaman erkek sürüsü ile çıkıyor. Aklıma söyle bişey geldi. Hafta sonu mesaiye geliyorlar. Onları dinlesemde öyle mi gitsem.
Evet yemeği birlikte yiyorlardir.yani ne yesek muhabbeti yaptıklarına Göre. Ben eskiden şubede çalışıyordum aile gibiydi. Ama burasi o kadar farklı. ki çok yakın otursak da Birimler farklı olunca kimse selam vermiyor tanımıyorda. Yoksa ben gayet selam vermeye hazirim. Ama onlar öyle yapınca bende demiyorumiyide o erkek suruuysle berbaer çikip herkes çil yavrusu gibi dagiliyormu
yemegide beraber yiyolardir
hem nasil is insan is arkadasina selam vermezmii hiç, butun gun goruyorsun
valla avrupadakiler ellerinden gelse havadaki kusa selam vercekler :)
Nasıl? ?yanına git ve sana nasıl ulaşacağıma dair bir fikri yok de
Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşmabende öyle mesafeliyimdjr sorun da orda yaşıyorum sanırım :)
Hiç aklıma kalp gelmemişti :) tamamdır :)
yani hafta sonu gittigi yere gitsen yalniz olmayacakEvet yemeği birlikte yiyorlardir.yani ne yesek muhabbeti yaptıklarına Göre. Ben eskiden şubede çalışıyordum aile gibiydi. Ama burasi o kadar farklı. ki çok yakın otursak da Birimler farklı olunca kimse selam vermiyor tanımıyorda. Yoksa ben gayet selam vermeye hazirim. Ama onlar öyle yapınca bende demiyorum
SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE!!!Merhaba kızlar , kisaca konuya geleyim ben fazla vaktinizi almayayimbir bankanın genel Müdürlüğünde çalışıyorum. Katimda beğendiğim bi cocuk var aslında oturma Yerlerimiz çok yakın ancak ters oturuyoruz. Aynı bölümde calismadigimiz için ortak hiç birseyimizde yok bilmiyorum. Sadece isim soyismini biliyorum. Ona nasıl ulaşacağıma dair hiç fikrim yok. Dedim belki sizlerin aklınıza bişey gelir bana fikir verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim :)
QUOTE="asyadan, post: 42735497, member: 408121"]Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşmabende öyle mesafeliyimdjr sorun da orda yaşıyorum sanırım :)
yani hafta sonu gittigi yere gitsen yalniz olmayacak
nasil adam bu yaws face kullanmiyor
sevgilisimi yasakladiki :)))
$aka $akaaa valla bu devirde face sevmeeyn kullnamayan bi adam bulmu$un sakin kaçirma :) insalalh baskaisna tapulu deildir :)
bi an once ataga geç de birisi varsada is ilerlemeden vazgeçersin
boyle devam edersen sen kendi kendine platonik imkansiz ask yasiycan :)
hahahhahWhat sap resmi olarak sadece kendi var. İşte bi diyorum ki sevgilisi olsa oraya koyardi. Bi diyorum senin sevgilim olunca hep sevgilinin resmini mi koyuyordun sacmalama. Ay bu gidişle yarın köşeye cekicem
Baktım face falan yok. Hem olsa da hiç konuşmadan mi ekleyeçegimbenimle konusursa belki ona sana kek yaptım şarkısını da söylerim ekledikten sonra da sey derim kardes ben seninle konusmadim gel burdan arkadaş olalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?