Akıl danışmaya geldim

Evetttt ıyı plan. Bazılarını kalp yap ve kalp olandan ver)))

Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşma bende öyle mesafeliyimdjr sorun da orda yaşıyorum sanırım :)

Asılır bankadasyadan, post: 42734307, member: 408121"]Merhaba kızlar , kisaca konuya geleyim ben fazla vaktinizi almayayim bir bankanın genel Müdürlüğünde çalışıyorum. Katimda beğendiğim bi cocuk var aslında oturma Yerlerimiz çok yakın ancak ters oturuyoruz. Aynı bölümde calismadigimiz için ortak hiç birseyimizde yok bilmiyorum. Sadece isim soyismini biliyorum. Ona nasıl ulaşacağıma dair hiç fikrim yok. Dedim belki sizlerin aklınıza bişey gelir bana fikir verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim :)[/QUOTE]
Asilirsan bankada adin cikar kendini ortamana sokmaya calis ciddi ortamdir isinden bile olursun terslerse

Asilirsan bankada adin cikar kendini ortamana sokmaya calis ciddi ortamdir isinden bile olursun terslerse[/QUOTE]
Evet taciz boyutuna gelmemeli tabiki :) ki bunu ben yapmam zaten

Kocaman erkek sürüsü ile çıkıyor. Aklıma söyle bişey geldi. Hafta sonu mesaiye geliyorlar. Onları dinlesemde öyle mi gitsem.
iyide o erkek suruuysle berbaer çikip herkes çil yavrusu gibi dagiliyormu
yemegide beraber yiyolardir

hem nasil is insan is arkadasina selam vermezmii hiç, butun gun goruyorsun
valla avrupadakiler ellerinden gelse havadaki kusa selam vercekler :)

Evet yemeği birlikte yiyorlardir.yani ne yesek muhabbeti yaptıklarına Göre. Ben eskiden şubede çalışıyordum aile gibiydi. Ama burasi o kadar farklı. ki çok yakın otursak da Birimler farklı olunca kimse selam vermiyor tanımıyorda. Yoksa ben gayet selam vermeye hazirim. Ama onlar öyle yapınca bende demiyorum

Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşma bende öyle mesafeliyimdjr sorun da orda yaşıyorum sanırım :)

Hiç aklıma kalp gelmemişti :) tamamdır :)

Cıkss. Bence nesnelerden medet umma. Sözler ve tavırlar en büyük girişimdir.
Evet kurabiyenin bir 'teşekkürler, ellerine sağlık' gibi anlık muhabbeti olur ama daha ilerisi olmaz.
'Sana kek yaptım' diye şarkı söylemezsen tutmaz bak.

Sen gel şu çocuğu sosyal ortama davet. Kabul edince girip resimlerine bakacak nasılsa.

yani hafta sonu gittigi yere gitsen yalniz olmayacak
nasil adam bu yaws face kullanmiyor
sevgilisimi yasakladiki :)))

$aka $akaaa valla bu devirde face sevmeeyn kullnamayan bi adam bulmu$un sakin kaçirma :) insalalh baskaisna tapulu deildir :)
bi an once ataga geç de birisi varsada is ilerlemeden vazgeçersin
boyle devam edersen sen kendi kendine platonik imkansiz ask yasiycan :)

SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE!!!

QUOTE="asyadan, post: 42735497, member: 408121"]Ahh ne güzel anlattiniz öyle :) bi kere konuşsak devamını getiririm de ah o ilk konuşma bende öyle mesafeliyimdjr sorun da orda yaşıyorum sanırım :)

Cıkss. Bence nesnelerden medet umma. Sözler ve tavırlar en büyük girişimdir.
Evet kurabiyenin bir 'teşekkürler, ellerine sağlık' gibi anlık muhabbeti olur ama daha ilerisi olmaz.
'Sana kek yaptım' diye şarkı söylemezsen tutmaz bak.

Sen gel şu çocuğu sosyal ortama davet. Kabul edince girip resimlerine bakacak nasılsa. [/QUOTE]
Baktım face falan yok. Hem olsa da hiç konuşmadan mi ekleyeçegim benimle konusursa belki ona sana kek yaptım şarkısını da söylerim ekledikten sonra da sey derim kardes ben seninle konusmadim gel burdan arkadaş olalım :)

What sap resmi olarak sadece kendi var. İşte bi diyorum ki sevgilisi olsa oraya koyardi. Bi diyorum senin sevgilim olunca hep sevgilinin resmini mi koyuyordun sacmalama. Ay bu gidişle yarın köşeye cekicem

What sap resmi olarak sadece kendi var. İşte bi diyorum ki sevgilisi olsa oraya koyardi. Bi diyorum senin sevgilim olunca hep sevgilinin resmini mi koyuyordun sacmalama. Ay bu gidişle yarın köşeye cekicem
hahahhah
kose ?

Face de davet gönderilen herkes tanışık mı canım? Eminim koskoca kurumsal firmada sosyal hesabı olmayan bir tek budur.

Masasına her gün isimsiz notlar bırak. Gizemi çözmeye çalışsın. Kimin el yazısı diye araştırsın. Sen de oradan yürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…