Akıl danışmaya geldim

Gerçekten böyle bişey yapsam mi. Bugün mesaiye kaldım ben o gitti aklımdan geçti biliyor musun :) ne yazsam ki

Gerçekten böyle bişey yapsam mi. Bugün mesaiye kaldım ben o gitti aklımdan geçti biliyor musun :) ne yazsam ki

Upss. fikir verdim ama benim için uç bir örnek oldu. O kadar çılgın değilim ki ben.
Ne bileyim o gün giydiğine atıfta bulun mesela.
Onu farkedip farketmeyeceğine dair ipucu ver.
Cinsellik içerir mi bilemedim şimdi.

Yok yok cinsellik yok :) ben bi oyun olsun gibi düşündüm :) sadece kısa kelimelerden oluşsun:) meşale gülümse gibi

Günaydın kızlar. Bugün serbest kıyafet olmuş ama benim aklım nerdeyse artık klasik klasik geldim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ondan dolayi Günaydın falan demedim gülümsemedim de zaten o benden önce gelmiş oturmuştu yerine. Ayy saat 12 olsa da bu rezilligim bitse de gitsem

Benim dayımda bankada müdür. Ve genç bekarlardan. Allah var gideride var yani. Anlattığına göre çayçı ablalar teyzeler dayımın ağzından laf almaya çalışıp bazı kızları övüyorlarmış Dayıma bakılırsa birkaçı işe de yarıyor. Ama adam çapkın işte ne yaparsın. Bu arada dayımla yaş farkımız çok az. Biraz daha evlenmezse ben evlenicem ondan önce xD

Ahh bu ya çok Terbiyeli öyle bakmıyor etrafına ya sevgilisi var. Telefonuna bakıyorum elinde mi diye doğru dürust eline de almıyor. Bilmiyorum gerçekten. Burda çaycı abla falan yok self servis anlayacağın

Kızlar tekrardan Merhaba. Mesaideyim şimdi ve o yok not bırakSam mi ama o benden önce geliyor göremem tepkisini. Bide bugün hep eli teefonda ve mutsuzduu. Akıl istiyorum sizden

Kızlar tekrardan Merhaba. Mesaideyim şimdi ve o yok not bırakSam mi ama o benden önce geliyor göremem tepkisini. Bide bugün hep eli teefonda ve mutsuzduu. Akıl istiyorum sizden

Bırak. Net.
'Bugün pek iyi görünmüyordun' yazabilirsin.

bende bir dönem bir bankanın genel müdürlüğünde çalıştım..mail ile dönen geyikler veya iş mailleri olur,birbirine atılır ya hani..mail at bence ve yanlışlıkla olmuş izlenimini ver,tabi yazacağın şey iyi bir sebep olmalı veya direk hoşlandığına dair mail at açıkça yaz..

Şöyle yazsam nasıl olur. Bence sana gulmek daha çok yakışıyor. Ama ben ondan sonra geliyorum tepkisini görmeyecegim ki

Olsun sen yine de bırak. Şimdilik dikkatini çekersin. Zamanla mutlaka denk geleceksin tepkisini görmek için.

Şirket içi mailler server da yedeklenebilir. O iş yaş.

Stajyer iken platonik ilk ve tek aşık olduğum çocuk geldi aklıma. Böyle ne yapsam ne etsem konuşmak için derken asansöre arkadaşı ile binmiş bende bir Günaydın derim derken nasıl tereddütle bindiysem asansöre otomatik kapı çaaat diye vurdu kafama sonra o sarsıntıyla kafa diğer tarafa küüt diye çarptı. Asansöre bindim iyimisin falan diye sordu mahçup ça gülümsedim. Asansör 4. Kata çıktı ama ben -4 e iniyordum o ara. Bidaha çocuğu görünce bile yolumu değiştirdim. İşte benim hazin platonik aşk rezilliğim

Olsun sen yine de bırak. Şimdilik dikkatini çekersin. Zamanla mutlaka denk geleceksin tepkisini görmek için.

Canim seni dinledim.ve yazdım masasında dosyasinin altına koydum kenarindan gözüküyor. ^^Bence sana gülmek daha çok yakısiyor ^^ yazdım. Telefon numarasini buldum e bankada çalışınca zor olmuyor.elinde telefon olunca bakıyorum whatsabina aktif değil ama mesaji kullanıyor. Ayağa kalkınca çaktırmadan bakmaya çalışıyorum :) her gün böyle bırakayım diyeceğim ama bugün bile birisi görmesin diye ugrastim ki nasıl devam etsem :)

O zaman eminim çok utanmissinizdir ama suan ben çok güldum

O zaman eminim çok utanmissinizdir ama suan ben çok güldum
Tabi canım utanmak nedemek. Yerin dibine geçtim. Ama geçen aynı yerde staj yaptığım arkadaşla konusu açıldı unutmuşum aslında ama ordan burdan derken hatırladım. Yani bildiğin yerlere yattık gülmekten :)))

Oooo hadi bakalım hayırlısı
Medeni cesaretinden ötürü kutluyorum.

Kalabalık ortamda zor olur gerçekten. Fırsat yaratman gerekiyor. Masanın yanından geçerken koy gitsin kim ne anlayacak.

Her gün yazmak için stres yapma yahu. İlk bir kaç notu öyle bırak sonra haftada 2 3 de olur bence.

Denk geldiğiniz zamanlarda okursa tepkisini yaz mutlaka merak ederim.

Ayy benim basima gelmesin. Ben kaliciyim ama bi kere sohbet etsek devamı gelir eminim ama işte mesele o ilk sohbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…