- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
esim bakiyodu kusmeden oncede biliyorlardi alacagimizi.
ben de bunu düşünüyorum ona gore hersey normalBarışıp evine gelmeye çalışıyor işte durum bu esin ne düşünüyor bu konuda
ben de bunu düşünüyorum ona gore hersey normal
barismayacagim kizlar cok terbiyesizlik yapti.isterse altin yollasin hic onemi yokBarışmak için yol arıyor eşinin de alıp eve koyması tam olmuş ohhh ne güzel sana söz hakkı kalmamış
babasi aradi size bi hediye yolluyoruz begenirsiniz dedi arkasindan bu geldi.onun da cok haberi yok gibi.Barismak istiyordur. Once bir karsiniza alip konussaniz mi acaba? Esiniz kabul etmis cunku. Bence yine de son durumda haberi vardir esinizin sandalye gelecek diye.
E aramis soylemis iste babasi. Esiniz de kabul etmis. Ya sizi kaale almiyor ya da onemsemeyeceginizi dusunuyorbabasi
babasi aradi size bi hediye yolluyoruz begenirsiniz dedi arkasindan bu geldi.onun da cok haberi yok gibi.
bi de diyoki annenin hediyesi.geri mi yollayim napiyim sizcebabasi
babasi aradi size bi hediye yolluyoruz begenirsiniz dedi arkasindan bu geldi.onun da cok haberi yok gibi.
At o zaman balkondan aşağı yolladiklarinı ..bide küs olmasan bile sana sormadan senin evine nasıl eşya alıyor ?barismayacagim kizlar cok terbiyesizlik yapti.isterse altin yollasin hic onemi yok
bence de ben de anlamadim.hayir bi de kusum co ksacmalikAt o zaman balkondan aşağı yolladiklarinı ..bide küs olmasan bile sana sormadan senin evine nasıl eşya alıyor ?
bana soramaz cunku telefon numarami falan degistirdim olaylar co kbuyuk cunku.Ruh hastası mı bilmem ama kadın sana hiç danışmandan almış yollamış emri vaki yapmış bence kullan ama yine de konuşma
Okudum eski konunu da senin kocanda iş Yokbana soramaz cunku telefon numarami falan degistirdim olaylar co kbuyuk cunku.
bencede o zaten agzini acip iki kelime etse bunlar olmayacakti.Okudum eski konunu da senin kocanda iş Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?