bigün bi gelin bu tip kayınvalideler yüzünden delirecek ve kv'yi iyi bi güzel dövecek ibreti alem için haberlerde falan çıkacak o olacak ha, yerinde olsam lohusalığa vurur ağlarım ayılır bayılırım madem iyi insan olmak bunlara yaramıyo eşimide ayartır uzak bi yere taşınırım edepsize bak yaa
Aman dikkat edin hanımlar, bugün haberlerde bir kaynananın gelinini bıçaklayarak öldüğünü söylediler. Kaynana psikolojisi almış başını gitmiş, insanlar çığrından çıktılar Allah akıl fikir versin.
Merhaba arkadaşlar 14 şubat 2013 te dünyalar tatlısı bir oğlum oldu.O kadar mutluyum ki anlatamam ama gelin görün ki 3 gün önce kıyametler koptu..
Eşimle kendi anneme sabah kahvaltısına davet edildik.Eşimde hem senin için iyi olur bütün gün evde tek duruyosun dedi.Neyse sabah oldu eşim kendi annesinin evine gitti.(alt katımda oturuyor).Baktım kv öyle bağırıyoki anlatamam böyle bağırmak çağırmak yok..
Eşim geldi ne oldu dedim bişey yok dediÇok ısrar edince döküldü.Niye aşağı inmiyosun dedi.Daha 2 gün önce ordaydım bunu sende biliyosun dedim.Dün annem seni yemeğe çağırmış eee dedim niye gitmedin.Oğlum uyuyodu nasıl bırakıp gidiyim dedim.Eşim sustu.Ne oldu dedim niye böyle sorular soruyosun dedim.
kvdem yok niye annesine gidiyo çocuğun 40'ı çıkmamış.Aşağa inmeyen annesinemi gitcek gibi kelimeler kullandı.Çoook moralim bozuldu ve kırıldım.Ve artı lohusallık bir dert bu kv bi dert ne yapcam bilmiyorum 2 gündür ne evime gelip nasılsın iyimisin gibi soruyor nede merak ediyor.
Açıkcası annemin evine gitmemde bu kadar dert etmesi beni çoook sinir etti.
burdan devlete seslenıyorum
lütfen oğlunu evlendıren annelere
ücretsiz psikolojık destek versın
yoksa bu gidişle evli çift kalmıycak
ülkede aile düzenı bozulacak
bu nedıryaa bu kvdelerin derdı anlamadım bunlar kvde olunca nası bı psikolojıyse dırek her olayı kötüye çevirmeye çalışıyorlar
benım kvdemde dahıl 10 yıllık evliyim eşimle her gezmeye gıttığımde kavga çıkarıyo hiç bıkmadı tabı bende bu lafları duyduğum halde gezmekten bıkmadım onlara göre yaşarsak ölelim daha ıyı
Ben davet edildikçe ziyaretlerine eşimle giderim, kayınvalidemlerin
Ama onun dışında cumartesileri 13:00 te çıkıyorum diye anneme uğrarım
Eşim de ya annesine gider orda mahalleden arkadaşlarıyla buluşur ( o biraz daha geç çıkıyor işten )
Sonra gelir hem bizimkileri bi görür hemde beni alır, ben kendim dönerim diyorum yine de geliyo mesela
Onlarda da var biraz böyle şeylerde ben önemsemiyorum
Bunca yıl bi yerden bi yere giderken biri mi beni almaya geliyodu sanki
Aynen bende cumartesileri genelde anneme geçerim, eşimde benden geç çıkıyor, akşamada gelir beni alır.
Ve bende mahellene git arkadaşlarını gör ordanda annene uğra derim, ben annemle yanlız vakit geçirip dedikodu yapmaktan hoşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?