Akıl İşi Değil .. Ne Yapcam Bilmiyorum

Aman dikkat edin hanımlar, bugün haberlerde bir kaynananın gelinini bıçaklayarak öldüğünü söylediler. Kaynana psikolojisi almış başını gitmiş, insanlar çığrından çıktılar Allah akıl fikir versin.

ahahaha aynen yaa bıgun kayınvalıdelr gelınlere cınnet gecırtecekler aynen katılıyorum yorumuna bu arada

o biraz zor şahsen ben o durumda alırım paçasını aşşağıya
o haberdeki kaynananın kahkaha atan resimini gördüm gelinini 3 yaşındaki bebeğin gözü önünde öldürmüş yakalanmış çok mutluydu

bırak aynı apartmanı aynı şehirde bile oturmak hata ya hepsi benzer bunların hepsi oğlunu paylaşamıyor madem paylaşamıyorsun dizinin dibinde otur tevlendirme...

yazılanları okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum kızlar
sağolsun kv hiç birşeyime karışmaz misafir gibi gelir benide misafir gibi görür
saygıda kusur etmeyiz birbirimize çok şükür

halbuki böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlare başka birşey değil , sen sakın bildiğinden şaşma istediğin zaman git , oğluna şikayet ederek seni yönlendiremeyeceğini bilsin hanfendi ,

benim kv değil ama eşim yapar aynı şeyi bende diyorum sen hergün görüyosun ben sık gidince mi sorun oluyor , ne kadar saçma yaa gelin aldık ailemize aldık benim kimsenin ailesine ihtiyacım yok saçma sapan eski düşünceler işte sinir oluyorum , hoş eşimi de mursamıyorum o konuda kendi ailem konusunda kimse bana akıl veremez

Bence rutin de birlikte ziyarete gidildiyse
Arada da herkes kendi ailesine gitmeli

Kim nerede mutluysa orada daha çok kalmak ister, ben kendi ailemle o da kendi ailesiyle daha fazla vakit geçirebilmek adına
Akşam çıkışta buluşup evimize gitmemiz kafi..

biz düğünden sonra otele gittik 2 gün otelde kaldık Ankaradaki son günümüzde ise eşim kendi ailesinde ben kendi ailemde kaldım,akabinde Batmana geldik, komşular çok yadırgamış ne işi var yeni gelinin annesinde diye, annemin moralini bozmuşlar, dedim kim ne diyosa sen bana yolla yüreği mangal olan gelsin yüzüme söylesin
kendi ailemdede olsam eşimin ailesindede olsam eşimden iş aş bekleyen yok ki, her durumda kadın koşturuyo yok çay yok servis yok bulaşık, annem benimle koşturuyo ama kayınvalidemde gelin yapar mantığı var bişey yapsada aklınca benim yanlış yaptığımı düzeltiyo

burdan devlete seslenıyorum

lütfen oğlunu evlendıren annelere

ücretsiz psikolojık destek versın

yoksa bu gidişle evli çift kalmıycak

ülkede aile düzenı bozulacak

bu nedıryaa bu kvdelerin derdı anlamadım bunlar kvde olunca nası bı psikolojıyse dırek her olayı kötüye çevirmeye çalışıyorlar

benım kvdemde dahıl 10 yıllık evliyim eşimle her gezmeye gıttığımde kavga çıkarıyo hiç bıkmadı tabı bende bu lafları duyduğum halde gezmekten bıkmadım onlara göre yaşarsak ölelim daha ıyı

Ben davet edildikçe ziyaretlerine eşimle giderim, kayınvalidemlerin
Ama onun dışında cumartesileri 13:00 te çıkıyorum diye anneme uğrarım
Eşim de ya annesine gider orda mahalleden arkadaşlarıyla buluşur ( o biraz daha geç çıkıyor işten )
Sonra gelir hem bizimkileri bi görür hemde beni alır, ben kendim dönerim diyorum yine de geliyo mesela

Onlarda da var biraz böyle şeylerde ben önemsemiyorum
Bunca yıl bi yerden bi yere giderken biri mi beni almaya geliyodu sanki

bu kadınlar oğullarını evlendirirken neden onların evliliğine ipotek koymuş gibi düşünürler ki? bir de kendileri çok çektiklerinden yakınırlar...
aynı apartmanda dahi olsan kapın ayrı. kapı ardından kendi kendini yesin boşver sen bildiğini yap. gitme canın istemiyorsa, senin hayatın değil mi? takma kafana da senin kayınvaliden gibi çok örnek var.bunları yaşayan tek sen değilsin.

En nefret ettiğim kayınvalide tipi.

Annene gitmene karışma cesaretini nereden buluyor acaba?

Bu ne saçma hareket, bu ne mantıksız davranış.

O ev senin, o çocuk senin, Allaha şükür aklın fikrinde var, ne zaman nereye gitmen gerekiyor bunun kararını kendin verebilirsin.

Yüz verme, altan alma derim, şimdi buna karışan ileride nelere karışmaz.

Son düzenleme:
Ya bunların hepsi nasıl bu kadar birbirine benzer yaa cadaloz hepsi benimkide öyle bu akşam anneme gideceğim o üst katımda yaklaşık bi aydır konuşmuyorum ve evine çıkmıyorum eşimde gitmiyo ama bugun anneme gittğimi görünce eşimide görürse konuşup konuşup duracak aramızı açmasından korkuyorum....

Tipik aynılar yok efendim bi yere giderken ona niye söylemiyormuşum sanki kocam o tınlamıyorum söylemiyorum bile kudurup duruyo....

bende olsam çok sinirlenirdim. Nedir bu hakimiyet kurma çabası aklım almıyor, dizdize oturun oğlunla işte daha ne istiyorsun :44:

benimde tam tersi kayınpeder :)
acaba düşünüyorum bizde ogullarımız evlendiginde böle yaparmıyız diye :)

bu kayınvalidelerin hepsi aynı fabrikadan mı çıkıyor nedir arkadaş. uzak olmakta fayda var. benim iki tane kv var. onlardan uzakta musmutlu yaşıyoruz elhamdulillah.
bazen üzülüyorum anneler için gelinler hani doldurur adam annesine gelmez gitmez bir bayramdan bayrama iç güveyi gibi olur ya.
ama bazı anneler hak ediyo ya.

oğulları da bulunmaz hint kumaşıydı zaten
alsın oğluyla kendi evlensin
bu kadar meraklıysa..

terbiyesiz...

Aynen bende cumartesileri genelde anneme geçerim, eşimde benden geç çıkıyor, akşamada gelir beni alır.
Ve bende mahellene git arkadaşlarını gör ordanda annene uğra derim, ben annemle yanlız vakit geçirip dedikodu yapmaktan hoşlanıyorum

Bende kız kıza toplanmayı seviyorum
2 ablam anneme çok yakınlar, onlarda anneme gelşyor yeğenlerimi de görüyorum
Onca kızın arasında zaten eşim sıkılır
Alıştı artık bende kendime bi uğraş bulayım diyor, biraz oyalanıp akşama geliyor beni almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…