Akıl İşi Değil .. Ne Yapcam Bilmiyorum

İçerde müstehakını bulur nasılsa, o zaman da sırıtır bol bol.

Yahu bu kayınvalide denilen şahıslar neden hep aynı kalıptan çıkmış gibiler bir türlü anlayamıyorum. Evlenmeden öce çocukları kıymetsiz olur evlendikten sonra oğulları bitanecikleri olur bi sevgi gösterileri aman aman. Flört dönemindeyken oğulları umurlarında olmaz,nişan olunca tırnaklarını hafif çıkartılar ama evlenince o tırnaklar Bülent Ersoyun takma tırnaklarından daha beter olur:) Sanki bir çocuk onlarda var biz sokakta büyümüşüz gibi. Kardeşim bizimde annemiz babamız var onlara gitmek en büyük hakkımız her türlü konuda maddi manevi yanımızda olurlarken siz anca fitnelik fesatlık yapsanız. Birde hiçbirşey yapmadan çok şey yapmışlar gibi kendilerini göstermezlermi işte ona sinirim hiç dayanmıyor. Ama bizim eşlerimizde de var hata annelerinin ne halt olduklarını bildikleri halde hep bizim alttan almamızı bekliyorlar niyeyse. Mesela ben kayınvaldemlerden başka bir ilde yaşıyorum ama kadının telefonu bile eşimle tartışmamıza yetiyor o derece yani. Konu sahibi arkadaşım sen ailenle daha sıkı fıkı oldukça onlara gidip geldikçe onlarda size geldikçe emin ol kayınvaliden çıldırır. Benimki mesela deli oluyor çünkü aileme yakın oturuyoruz o uzakta ve ha deyince gelemiyor ya annemlere ne zaman gitsek ya da onlar bize gelse çıldırıyor. Sende bu taktiği dene seni sinir edeni sende böyle sinir et.

lohusa olan ameliyattan çıkan sensin. çok merak ediyorsa çıksın yukarı allah ıslah etsin. çoçuk gibi kendilerini küçük düşürüyorlar aslında.. bu dünyanın öteside var. sabret kendini ezdirme çok komik durumdalar aslında tabi eşler bunıu farkedebilirse ne mutlu..

Size ne diyecegim benim k.validem dunyanin en iyi k.validesidir. 6 yillik evliyim 5 sene baska bir semtte oturduk oglum dogunca onlara yakina tasindik ama pismann olmak uzereyim her pazar kahvaliya beklerler is cikisi k.pederim ugramami yada aramami bekler bisi pisirirker gelin derler yada onlar gelir. Kisaca yakin oturmak ne olursa olsun iyi degil bunaltici dipdibe olmak bana gore degilmis. Bir problem yasamadik cok sukur cokda severim hepsini ama olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…