benimde tam tersi kayınpeder :)
acaba düşünüyorum bizde ogullarımız evlendiginde böle yaparmıyız diye :)
Bende kız kıza toplanmayı seviyorum
2 ablam anneme çok yakınlar, onlarda anneme gelşyor yeğenlerimi de görüyorum
Onca kızın arasında zaten eşim sıkılır
Alıştı artık bende kendime bi uğraş bulayım diyor, biraz oyalanıp akşama geliyor beni almaya
Aayy ne güzel oluyordur, benim kız kardeşimde yok ablamda çok isterdim..çok şanslısın Kader :)
En güzeli zaten pazarları birlikte oluyoruz, cumartesi ayrı olsun, iki tarafta kafasına göre olsun yani
Evet tek şanslı olduğum kısım buHatta 3 ablam var da o biraz uzak, ona genelde hep beraber toplanıp gidiyoruz fırsat buldukça
Büyük ablam hele annem gibidir, bende hakkı çoktur
Benim de kardeşim yok ben en küçüğüm
Yeğenlerimi kardeş yaptım kendimebüyük ablamın kızı zaten 16 yaşında
Evet, bir düğün dernek birşey yoksa
Normalde Cumartesileri herkes kendi büyüdüğü semtte, evde takılıyoruz
Pazar da dinlenme günü zaten
inşallah yapmayız gerçekten ben kvdelerın nereedyse genelinin psikolojık rahatsız olduğunu düşünüyorum
gelin nasıl annesıne gıdemezya bune saçma düşünce bıde kavga çıkarıyor
evladını seven hangı anne onu -n sediğiyle uğraşırki
gelinle uğraşacaklar yarışacaklar derken kendı öz evlatlarından oluyorlar haberlerı yok
bazen eşim kızıyo söylenıyo ozaman cnm yanıyo annnnenen öle deme diyorum bukadar
zor bır ınsan olduğu halde
benımki daha beter
eşimle kvdemın katına ındık oğlum oynasın dıye dedesıyle
inmeden öncede markete gıtçem demiştim
eşim benden pasta istedi malzemelerını almak için gidecektim
bıraz oturduk ben çıkıyorum deedım eşime gittim
gelirken göruş benı hemen eşime karın yalan söyluyor
çıkıyorum dedi ama markete gıtmiş
çıkıyorumu kendı evıme çıkıyorum
olarak anlamış bide sevınmış yakaladım dıye
bundan bıle kavga çıkar umuduyla sorun yaratmaya
çalışıyor allah aşkına bunu söyleyen bı ınsan
normal psikoljıde olabılırmi
hayır markete gıtsem bıle ne fenalığı olabılıki
Herkez bu mantıkla ilerlese sorun daha az olur ya neysee..
Allah muhabbetinizi bozmasın ablalarınla :)
aslında sabahın köründen akşama kadar orda mı durulsa, sabah kahvaltıda bi ineceksin dahada çıkmıcaksın evine, evinde bi iş yapılmıcak haliyle, ütü yemek temizlik herşeyi askıya alıcaksın eşin bişey dedimmide ya iki ayrı ev olduğunu kabul edersin ya da artık böyle diceksin
bu dünür kıskançlıkları ne garip ya..resmen annene gidecek olmanı kaldıramamış..zaten aynı apartmandasınız iki gün gitmesn ne olurmuş yani?
üstelik ondan mı izin alacaksın bir yere giderken,ne münasebet? çok merak ediyorum bazı k.valideler herşeye karışma hakkını nasıl buluyor kendinde?
Her konuda diyorum ve bıkmadan diyeceğim.İş eşte bitiyor.Anne kime ne zaman gidip gitmeyeceğimizi sana mı soracağız dese kayınvalideniz bir daha böyle davranamaz.
Ben düşük yaptığım ve kanamam hala devam ettiği için aynı mahallede oturduğumuz kayınvalideme 2 aydır gitmiyorum.Kayınvalidem 1 gün olsun sitem etmediği gibi eşim gittiği zamanlar gelinimde yesin diye eşim ne yediyse onlardan banada yollar.Ama kayınvalideme sitem etmemesi gerektiğini birazda eşim aşılar.Benim fazla hareket etmemem gerektiğini,kansız kaldığım için enerjimin az olduğunu falan söyler.Sağolsun kayınvalidemde anlayışlıdır,ağzını açıp tek laf söylemez.Kayınbabam felç,kayınvalidemde bu yüzden evden çıkamadığı için oda bana gelemez.Böyle geçinip gidiyoruz çok şükür:)
Allah cc herkese benim kayınvalidem gibi anlayışlı bir kayınvalide nasip etsin.
Ah Kadesam aynı binada yaşayınca her şey sorun oluyor.
Bizim görümce evlendi. K.validemler memlekette değilken, her hafta orda, olmadı kendileri gider kızına. Yıllardır böyle, kendi kızlarına gelince doğal bir durum. Ama geline gelince gidemez, ayıp neymiş öyle her hafta gidilir miymiş...
6 yıl çektim, hala da oradan taşındığım için oğlunu elinden almakla suçlanıyorum.
Çocuk olduktan sonra sorunlar daha da artıyor. Bu sefer gelin gelmedi, yanıma çıkmadılara, birde torunumu getirmedi ler ekleniyor.
Zihniyetleri naparsan yap değişmiyor...
Depresifim, k.validem der saygı duyarım,bazı şeylerini görmezden gelirim..bir çoğumuz öyleyiz zaten ama aileme gitmeme karışırsa işte orada dur derim..
hem aynı apartmanda yaşayacağız,hergün dipdibe olacağız hem de ben aileme gitmek isteyince olay çıkaracak..
bırak k.valideyi feriştahı gelse bu konuda ağzını açtırmam..ailem onlar ya,ağaç kovuğundan mı çıktık biz
Depresifim, k.validem der saygı duyarım,bazı şeylerini görmezden gelirim..bir çoğumuz öyleyiz zaten ama aileme gitmeme karışırsa işte orada dur derim..
hem aynı apartmanda yaşayacağız,hergün dipdibe olacağız hem de ben aileme gitmek isteyince olay çıkaracak..
bırak k.valideyi feriştahı gelse bu konuda ağzını açtırmam..ailem onlar ya,ağaç kovuğundan mı çıktık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?