Daha hala evlenicem mi diyosun? Hobi olarak boşanmayı seviyorsun diye yorumladım kusura bakma da insan biraz yoğurdu üfleyerek yerHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Nikahta hayır diyebilir yada en basiti iptal edebilirsin mesela? Sevgiliyken döven adam evlenince öldürür kafayı mı yediniz sizHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Benim babamla aram cok iyi degil annem vefat etti babamda 3 cocuklu paragoz bir kadinla evlenmek istiyor ondan mecbur gibiyim sanirim cikis yolu ariyorum bir yandan daEvlenmeye mecbursunuz anlaşılan…
Siz bile bile yine boşanmaya koşuyorsunuz haa bu sefer de dersiniz ki çevre ayıplar ben boşanamam mecbur buna katlanayimHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Daha büyük sorun derken sizi öldürmesinden mi bahsediyorsunuz?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Kızınız büyük zaten çalısin kendi kendinize yetinin illa bir babaya bir kocaya mi muhtacsinzBenim babamla aram cok iyi degil annem vefat etti babamda 3 cocuklu paragoz bir kadinla evlenmek istiyor ondan mecbur gibiyim sanirim cikis yolu ariyorum bir yandan da
Yuh artık yuh, hala beraber misiniz adamla?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
şiddet uygulayan biriyle kızını aynı evemi sokacaksın ?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?