Akil istiyorum

Sakın sakın evlenme hem kızına hem sana yazık.
Aslında senin şuan çok daha seçici olman gerekirken, neden böyle bir adam ?
 
Evet bunlari bende biliyorum ama alacagim para ile kres parasi ev kirasi vs gecinmem mumkun degil malesef istemeden de olsa birine mecbur kaliyor insan babamin kendi evi ama oda 3 tane kucuk cocugu olan bir kadinla evlenmek istiyor
Kızınızı bu adamla aynı eve sokunca ne olacak? Bi kendi döver bi kızı döver. Kızı kıskanır iki koldan dayakla büyür kızınız. Gerçekten berbat bi annelik örneği. Bakamayacaksanız verin yurda kızınızı devlet baksın, en azından can güvenliği olur. 4 yaşında babası ortada yok annesi desen koca peşine düşmüş aklı yok yazık günah ya.
Hiç mi vicdanınız yok. Kaldırın bi tarafınızı çalışın, babanın evinde kira vermezsin çocuk zaten okul çocuğu devlet okuluna gider, para ı biriktirir koyarsın kızınla bi hayat kurarsın, diyecem ama yok dayakcı saplantılı koca lazım illa
 
Asla evlenme inan şuan ki durumunu mumla ararsın hemen bitir hiç düşünme. Bende bir iki kez gördüm şiddet aslında orada bitmeliydi manüpüle edildim ve de çevreyi düşündüm maalesef tabi,yetmedi düğün günü olay çıkardı nikahım birkaç gün önceden kıyılmıştı ama vazgeçtim şimdi bi an önce bitsin diye bekliyorum boşu boşuna kendime neler yaşattım hiç gerek yokken, yapma o yüzden.
 
Daha evlenmeden şiddet gösteren bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz cidden.Belliki zor durumdasınız ama çaresi bu değil.Yarin öbür gün iki kız birbiriyle kavga ettiklerinde yada kiskançlik yaptıklarında ne olacak düsündünüzmü?yarın öbür gün bu kız babasına sizin kotu davrandığınızi söylerse ne olacak?Nereden tutsanız elinizde kalıyor.Yarin öbür gün bu adamdan da hamile kalırsanız 2 çocukla hiç bir yere sığinamazsiniz.
 
Bu adamla evlenirsen çok büyük bir hata yaparsın. Daha şimdiden seninle sağlıklı şekilde konuşamıyor, seni anlamıyor ve üzerine şiddet uyguluyor. Çocuğuna saplantılı şekilde bağlı olması sağlıklı bir şey değil, seninle ilgilenmemesi bir yana, sen konuşmaya çalışınca bile seni suçlayıp baskı kuruyor. Bu ileride seni tamamen yalnız bırakır, değersiz hissettirir. Lütfen bir kez daha düşün, senin de bir kızın var. Onun huzuru, senin mutlu ve güvende olman her şeyden önemli. Bu adamda sevgi, saygı, denen bişi yok dengesizin biri yol yakınken kaç.
 
Hem size şiddet uygulamış, hem de çocuğu annesinden uzak tutmaya çalışan biri. Kızıyla kızınız çocuk kavgasına tutuşsa ki bu yaşları itibariyle kaçınılmaz,kızınız bile dayak yiyebilir.Çok yanlış yoldasınız.Kendinizi de kızınızı da ateşe atıyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…