Bizde aileler uzak yoksa bizde öyle yapardık kesin :)Tombala bulun bi yerden tombalasiz olmaz.
Bu yilbasini annemlerde gecirecegiz de beyimin ozel istegiBelki fikir olur dedim.
Guzel bir sofra basbasa romantik bir film yeter de artar bile. Hamile halinizde uzun uzun hazirlik yapmayin.
Galiba bende öyle yapıcam :)Ben esim seviyor diye firinda tavuk yapicam cay cekirdek tv oyle sende oyle yao bence fazla ugrasma
Mantıklı :)isteyen kutlar istemeyen kutlamaz kimse kimseyi anlamak zorunda değil :) herkes özgür bu konuda... konuya gelirsek kendinizi fazla yormadan güzel bir yemek yiyin meyve kuruyemiş içecek falan televizyonda da güzel programlar izleyin müzikli falan öyle olabilir :)
8 aylik hamileyim ama daha yeni evliyim eşimle birlikte geçireceğimiz ilk yeni yıl olucak o hiç sevmez bu günlerde özel bişey yapmayı benimde pek halim yok zor hareket ediyorum ama ne bilim kararsız kaldım sizde bişeyler yapmalıyım yoksa sıradan mi geçsin yap diosanız napmam gerektiği konusunda da fikir Verirseniz sevinirim :)
bizimde ilk yeni yılımız eşim yapma bişey diyor bende aynen senin gibi zorlanıyorum zaten :)
Yapcaz artık ufak bişeyler ya şimdi yapsan bi türlü yapmasan öbür türlü :)bizimde ilk yeni yılımız eşim yapma bişey diyor bende aynen senin gibi zorlanıyorum zaten :)
Yapcaz artık ufak bişeyler ya şimdi yapsan bi türlü yapmasan öbür türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?