Akıl istiyorummmm

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
8 aylik hamileyim ama daha yeni evliyim eşimle birlikte geçireceğimiz ilk yeni yıl olucak o hiç sevmez bu günlerde özel bişey yapmayı benimde pek halim yok zor hareket ediyorum ama ne bilim kararsız kaldım sizde bişeyler yapmalıyım yoksa sıradan mi geçsin yap diosanız napmam gerektiği konusunda da fikir Verirseniz sevinirim :)

Evin içinde mumlarla sıcak bir ortam hazırlayıp tv seyredebilirsiniz. Biz de kutlamayız hic.

Tombala bulun bi yerden tombalasiz olmaz.

Bu yilbasini annemlerde gecirecegiz de beyimin ozel istegi Belki fikir olur dedim.

Guzel bir sofra basbasa romantik bir film yeter de artar bile. Hamile halinizde uzun uzun hazirlik yapmayin.

Ben esim seviyor diye firinda tavuk yapicam cay cekirdek tv oyle sende oyle yao bence fazla ugrasma

Sıradan bir gün gibi geçirin

Tombala bulun bi yerden tombalasiz olmaz.

Bu yilbasini annemlerde gecirecegiz de beyimin ozel istegi Belki fikir olur dedim.

Guzel bir sofra basbasa romantik bir film yeter de artar bile. Hamile halinizde uzun uzun hazirlik yapmayin.
Bizde aileler uzak yoksa bizde öyle yapardık kesin :)

Zaten kutlayan çok olunca, sanki kutlamazsam birşeyler eksik olur ,anormal olur gibi düşünenler oluyor.Bence kutlamayın,diğer günler ne yapıyorsanız onu yapın.

isteyen kutlar istemeyen kutlamaz kimse kimseyi anlamak zorunda değil :) herkes özgür bu konuda... konuya gelirsek kendinizi fazla yormadan güzel bir yemek yiyin meyve kuruyemiş içecek falan televizyonda da güzel programlar izleyin müzikli falan öyle olabilir :)

Mantıklı :)

ben yeni yıla girerken önce dua ediyorum..sonra ya ailemle yada arkadaşlarımla birlikte geçiriyorum..sırf yeni yıl diye değil ertesi gün tatil ya saatin çok önemi yok ya yani aynı cuma - cumartesi akşamı gibi geçiriyoruz...
sende eşine güzel bir sofra hazırla..sonra meyve çerez falan...

yeni bir yıla girmenin verdiği sevinçle iyi dileklerle ve iyi niyetlerle bişeyler yapabilirsiniz
evde güzel bir yemek yapın, içinizi açıcak birkaç süs de koyabilirisiniz evinize

bizimde ilk yeni yılımız eşim yapma bişey diyor bende aynen senin gibi zorlanıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…