bu sana kalmış tamamen ben olsam hava kosulları musaıtse bulundugun yerde dısarda basbasa bır yemek yer, sonra eve gelır bır fılm acar yanına aperatıf bırseyler hazırlar , ıkı de mum yakar romantık romantık takılırdım8 aylik hamileyim ama daha yeni evliyim eşimle birlikte geçireceğimiz ilk yeni yıl olucak o hiç sevmez bu günlerde özel bişey yapmayı benimde pek halim yok zor hareket ediyorum ama ne bilim kararsız kaldım sizde bişeyler yapmalıyım yoksa sıradan mi geçsin yap diosanız napmam gerektiği konusunda da fikir Verirseniz sevinirim :)
8 aylik hamileyim ama daha yeni evliyim eşimle birlikte geçireceğimiz ilk yeni yıl olucak o hiç sevmez bu günlerde özel bişey yapmayı benimde pek halim yok zor hareket ediyorum ama ne bilim kararsız kaldım sizde bişeyler yapmalıyım yoksa sıradan mi geçsin yap diosanız napmam gerektiği konusunda da fikir Verirseniz sevinirim :)
Yanlış anlaşılmak istemem ama
Bi laf vardı
7 hiristiyan bi danaya ortak olmadan
Bende yeni yılı kutlamam diye.
Bu günü kutluyanlarıda anlamıyorum.
dimiBen güzel bir sofra hazırlıyorum eğer imkanın varsa dışarıdan sipariş verebilirsin sen de.Baş başa son yıl başınız .
canım karadenizlimisin merak ettimBizde gelenek haline geldi teyzelerimin çocukları eşleri vs birlikte oluruz her yıl. Kalabalık bir gece olur ve herse (keşkek) yapıyoruz Türk usulü yıl başı.Siz de birilerini davet edebilirsiniz ya da misafir olun daha kolay :))
Doğu Karadeniz :) Herse deriz biz o yemeğe. İnsanların keşkek dediğini arkadaşımın annesi sana keşkek yapıcam gel diye çağırdığı zaman öğrenmiştim. E bu hersee diye salak bi tepki verdiydimcanım karadenizlimisin merak ettim
Tatlım yılbaşı dini bir kutlama değil ki. Yeni yıl girişi diye eğlenceye bahane kutlanır dileyenlerce. Ben kutluyor muyum dersen benim için tatil fırsatından başka birşey değil ha birde olursa dostlarla görüşme fırsatı anlamı bu.Yanlış anlaşılmak istemem ama
Bi laf vardı
Benden daha iyi durumdasınDoğu Karadeniz :) Herse deriz biz o yemeğe. İnsanların keşkek dediğini arkadaşımın annesi sana keşkek yapıcam gel diye çağırdığı zaman öğrenmiştim. E bu hersee diye salak bi tepki verdiydim
Tatlım yılbaşı dini bir kutlama değil ki. Yeni yıl girişi diye eğlenceye bahane kutlanır dileyenlerce. Ben kutluyor muyum dersen benim için tatil fırsatından başka birşey değil ha birde olursa dostlarla görüşme fırsatı anlamı bu.
Noel hristiyanlara özgü bir kutlama. İsanın doguunu inançlarına göre kutluyorlar. Onun tarihide 25 ya da 28 aralık tam hatırlayamadım şu an. Fakat bizler tarih yakın diye bağdaştırmışız onların dini bayramı ile.
Bence boşa tepkilenme bu. Senin için demiyorum çok tanık oluyorum tepkilere o yüzden yazzmak istedim. Yoksa herkesinde seninde görüşüne saygım var elbette.
Bu yorumdan sonra 2016 yılı huzurlu bereketli hatırlı bir yıl olsun inş herkes için
Al sanada ayni fikir8 aylik hamileyim ama daha yeni evliyim eşimle birlikte geçireceğimiz ilk yeni yıl olucak o hiç sevmez bu günlerde özel bişey yapmayı benimde pek halim yok zor hareket ediyorum ama ne bilim kararsız kaldım sizde bişeyler yapmalıyım yoksa sıradan mi geçsin yap diosanız napmam gerektiği konusunda da fikir Verirseniz sevinirim :)
Yanlış anlaşılmak istemem ama
Bi laf vardı
25 Aralık.Yabancılarla çalıştığımdan mütevellit ''meri kırıismıs' kusmuştum geçen haftaTatlım yılbaşı dini bir kutlama değil ki. Yeni yıl girişi diye eğlenceye bahane kutlanır dileyenlerce. Ben kutluyor muyum dersen benim için tatil fırsatından başka birşey değil ha birde olursa dostlarla görüşme fırsatı anlamı bu.
Noel hristiyanlara özgü bir kutlama. İsanın doguunu inançlarına göre kutluyorlar. Onun tarihide 25 ya da 28 aralık tam hatırlayamadım şu an. Fakat bizler tarih yakın diye bağdaştırmışız onların dini bayramı ile.
Bence boşa tepkilenme bu. Senin için demiyorum çok tanık oluyorum tepkilere o yüzden yazzmak istedim. Yoksa herkesinde seninde görüşüne saygım var elbette.
Bu yorumdan sonra 2016 yılı huzurlu bereketli hatırlı bir yıl olsun inş herkes için
Aynen canım aynen hep özenti bunlar özene özene onlar gibi olduk malesef hiç bişey yapmıyoruz normal zamanlar ne yapıyosak onu yapıyoruz..Yanlış anlaşılmak istemem ama
Bi laf vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?