kızlar mrb.akıl sağlığımı yitiriyorum artık... konu yine aynı...iş.
Dayanamıyorum artık katlanamıyorum bu strese.saçlarım beyazladı, psikolojim pert.kovulsam göbek atıp oynarım.
Vefa borcum var.patronumun bana çok iyiliği dokundu.maaşım Bile olandan daha fazla yatar çoğu ay,iyi çalıştığım için teşvik maiyetinde.primler ek ödemeler bayram ikramiyeleri vs vs.
Ama olmuyor.akıl sağlığımdan oluyorum burada çalışırken.stresinden uykularım kaçıyor, akşamları da haftasonları da hep işi düşünüyorum günü mü gecemi berbat ediyorum.
İşten çıkmaya karar verdim ama 1.bunu nasıl söylerim patronlarıma?
2.diğer çalışma arkadaşım o kadar zor durumda kalır ki, 2 kişi bile işleri yetiştiremiyorken tek başına akşam 10 lara kadar kalsa anca bitirir... yazık değil mi kadına.
Bugün bir yerden aradılar görüşmeye. İzin alıp gitme durumum Bile yok. O kadar yoğunuz ki.gidemeyeceğim muhtemelen. Gittim diyelim ?? Bi de üstüne kabul edildim diyelim.Bana en aşağı 2 ay müsamaha göstermeleri Lazım.
Gösterir mi el şirketi?Tamam kabul edildin hadi 2 ay sonra başla der mi?Demez.
O zaman gitmenin de bir anlamı Yok diyorum.
Neden 2 ay; yıllık izin zamanları geliyor. çalışma arkadaşım da olmayacak tek başıma idare etmem gerekecek.başı boş bırakıp nasıl çıkarım?
İstanbul da yaşıyorum.işten ayrılrsam burada geçinemem çünkü birikimim Yok.tası tarağı toplayıp anneciğimin yanına küçük bir şehre dönmem gerekecek.
üstüne üstlük evlilik yaşım geldi de geçiyor, birikim yapmak için düğün yapmak için para Laz'ım..
Kızlar mantığım işten ayrılmamamı söylüyor, aç kalacaksın yoksa diyor.Gerçekci düşün diyor.Stresle başa çıkma yöntemlerini öğren işine sıkıca sarıl diyor.
Kalbim hiç sonunu düşünme, bas istifayı diyor da işin ucunda aç açıkta kalmak var..
Ne olur yol gösterin.