akil verin bana cok sinirliyim yanlis yapmak istemiyorum..

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
37 haftalik hamileyim. 15 aylikt bebegim var.
Esim son zamanlarda tutturmus sali gunleri arkadaslari ile yemege gidiyorlar. Saat 15 gibi cikar gece 12 de eve doner. . 2 hafta gitti. Ilkinde bi daha gitmeyeceksin dedim. Surekli sonra konusuruz diye erteledi.Ikincide annesini kardesini misafir aldi nasilsa yanliz degilim diye kendi kacti yine bisey diyemedim gume gitti.
Simdi geldi yine gidecegim diyor. Cocukla bu kadar saat ugrasmak cok yoruyor beni ayrica boyle aliskanlik yapmasi da hic dogru gelmiyor bana. Bende gitmeyeceksin dedim tartistik.. ne kadar yoruldugumu anlattim. Birde kizim babasini ozluyor bu yuzden sikilip daha sariyor bana. Bunlari tek tek soyledim ama dinlemedi. Soz verdim gitmek zorundayim herkes geliyor vb vbvb laflar... simdi uyuyor uyaninca gidecekmis. Akilli bide kiz kardesini cagirmis. Gelecekte bende yalniz kalmayacakmisim.
Simdi kardesini arayip musait olmadigimizi soyleyecegim. Cunku o gelirse biliyorki onun yaninda sesimi etmem..
Gitmesine izin vermeyecegim ama cekip giderse ondan sonra tepkim nasil olur bilmiyorum.. simdiden gerginim ve sinirliyim..
Normalde sikmam istedigi yere gider cikar ama son gunlerimdeyim. Yarin bir gun ikinci bebek olacak bu yaptigi sorumsuzca geliyor bana bu yuzden istemiyorum.
KjIm cok yoruyor beni. Gunduz calisiyot zaten gun icinde de boyle gidince benim sabrim kalmiyor. Cocuk babasini ozleyip sikilip bana sariyor. Bende son gunlerimdeyim agrilarim var artik.. bu kadar saat cekemiyorum

Son düzenleme:
hamileliginizin son doneminde oldugunuzu ve onu yaninizda istediginizi soyleyince ne diyor?
acikcasi evden cok uzak degilse gittigi mekan ben haftada bir gitmesine izin verirdim

hamileliginizin son doneminde oldugunuzu ve onu yaninizda istediginizi soyleyince ne diyor?
acikcasi evden cok uzak degilse gittigi mekan ben haftada bir gitmesine izin verirdim
Gittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..
Guzel guzel anlattim takmadi sinirlendim bagirdim gitti yatti..

Bence hiç sorun çıkarmayın. Bırak gitsin haftada bir gün arkadaslariyla olsun. Kavga ortamı yaratmaktansa bırak gitsin
Kizim cok yoruyor beni. Sabah calisiyor zaten yok evde. Butun gun babasini gormuyor huysuzlanip bana sariyor. Sabrim kalmiyor artik.

Hafta da bir arkadaş toplantısına,hele keyif alınıyorsa siz de hayır diyemezdiniz bence...Neden bu kadar sorun yaptınız anlamadım,alışacak da olsa böyle de zıtlaşarak olacak,daha mı iyi?
Haftada bir gormuyor ki arkadaslarini. Esim ogretmen yarim gun calisiyor.istedigi zaman cikiyor zaten. Bazen aksamlari da cikiyor hic bisey demiyorum ama bu kadar sure evden uzak kalmasi beni ylniz birakmasi canimi sikiyor. Son ayimdayim cocuk yaramaz durmuyor bunlari bile bile cikmasi bencillim degil mi sizce?

Cani ne zaman isterse cikiyor zaten. Esim ogretmen yarim gun calisiyor arada aksam da cikiyor ama bunu boyle rutine baglamasi zoruma gidiyor. Butun gun cocukla yalniz kalmak yoruyor beni sabrim kalmiyor. Dese ki aksam 8 e kadar kalsa yemek yesek cocukla oynar enerjisini bosaltir. Zaten ben vocugu yatiririm kendi cikar arkadaslarinin yanina ama kabul etmiyor illa gunduzden gidecek

aslına bakarsan rutine bağlaması daha iyi, haftada bir salı günleri arkadaşlarıyla buluşacak, rutin buysa herkes bilir ona göre hareket eder ama bilmesi gereken senin de çocuklardan ayrı bir yarım gün geçirmeye arkadaşlarınla bir yerlere gitmeye ihtiyacın var, bence bunu sana sağlasın senin de böyle bir rutinin olsun, öyle olursa sorun olmaz gibi hatta senin için daha avantajlı bir durum olur

Yahu kadın 37 haftalık hamile. Eşi de otursun evinde. Çocuğun doğmasına da az kalmış. Biraz yardımcı olsun.

Ben sizi haklı buldum. Bir de gidip saatlerce gelmiyormuş. Bari ikna edin saat sınırı koyun, erken gelsin illa çıkacaksa.

Bence gitmemeli. Sakince durumu anlatın saat aralığını değiştirmeye çalışın.

Gittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..
Guzel guzel anlattim takmadi sinirlendim bagirdim gitti yatti..
Bu yüzden birilerini çağırıyor kızınız ile görümceniz veya kv ilgilenmiyor mu? Bana sanki bir kaçış yolu bulmuş oradan yürüyor gibi geldi. Şimdi sizin bu yazdıklarınız yeterli değil çünkü haftanın 6 günü var 1 günü yok onda da birileri yanınızda. O yüzden buradan size ekmek çıkmaz.
Ben size biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim haftanın bir günü gitsin kendine alan istiyor demek ki siz ipleri gererseniz elinizde patlar. Siz haksız değilsiniz haklısınız ama bu haklılık şu aşamada pek işinize yaramaz

Yok tabi ki bencil değilsiniz, belli ki sıkıldınız,çocuk da var daraldınız biraz ama, ben sakınca göremedim her akşam değil hafta da bir gün den bahsediyoruz,daha seyrekleştir sin ama tamamen gitmesine karşı çıkmayın bence..

tek izin günü mü tam anlayamadım neden salı? yani haftada bi gün dışarı çıkmasında bence bi sakınca yok. siz de çıkın.

Bence gozune battiysa ciddi anlamda skntı olusturuyordur. Hafta da birlik filan degildir konu. Belliki magduriyeti artmis karni burnunda bide bebegi var.herseyin yeri ve zamani var esinin ihtiyaci olabilirse bu bayaninda bazi seylere ihtiyaci var suan yasadiginin kacta kacini yasiyorki. Esine kolayligini saglasin esi de zaten cok sikayetci olmaz sanirim. Bu cocuk tek kisinin degil. Hamile bir kadin madursa bir erkegin disarda eglenmesi mantikli degil.ne desekki insallah skntilariniz gecer sizi anlar

Tepkiniz ne olur peki. Ben cok bagiran cagiran biri degilim ama cok sinirloyim. Kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum artik
Bizde öncesi de olmazdı zaten.
Gebe olsam da olmasam da bir yere gidilecekse beraber gidilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…