Gittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..hamileliginizin son doneminde oldugunuzu ve onu yaninizda istediginizi soyleyince ne diyor?
acikcasi evden cok uzak degilse gittigi mekan ben haftada bir gitmesine izin verirdim
Kizim cok yoruyor beni. Sabah calisiyor zaten yok evde. Butun gun babasini gormuyor huysuzlanip bana sariyor. Sabrim kalmiyor artik.Bence hiç sorun çıkarmayın. Bırak gitsin haftada bir gün arkadaslariyla olsun. Kavga ortamı yaratmaktansa bırak gitsin
Tepkiniz ne olur peki. Ben cok bagiran cagiran biri degilim ama cok sinirloyim. Kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum artikBen bu konularda çok sertim.
Mümkün değil razı olmam,sağlık dışında.
Haftada bir gormuyor ki arkadaslarini. Esim ogretmen yarim gun calisiyor.istedigi zaman cikiyor zaten. Bazen aksamlari da cikiyor hic bisey demiyorum ama bu kadar sure evden uzak kalmasi beni ylniz birakmasi canimi sikiyor. Son ayimdayim cocuk yaramaz durmuyor bunlari bile bile cikmasi bencillim degil mi sizce?Hafta da bir arkadaş toplantısına,hele keyif alınıyorsa siz de hayır diyemezdiniz bence...Neden bu kadar sorun yaptınız anlamadım,alışacak da olsa böyle de zıtlaşarak olacak,daha mı iyi?
Cani ne zaman isterse cikiyor zaten. Esim ogretmen yarim gun calisiyor arada aksam da cikiyor ama bunu boyle rutine baglamasi zoruma gidiyor. Butun gun cocukla yalniz kalmak yoruyor beni sabrim kalmiyor. Dese ki aksam 8 e kadar kalsa yemek yesek cocukla oynar enerjisini bosaltir. Zaten ben vocugu yatiririm kendi cikar arkadaslarinin yanina ama kabul etmiyor illa gunduzden gidecekEşinin de kafa dağıtmaya ihtiyacı var.Dışarı çıkma sıklığı çok geliyorsa bunu değiştirmesini isteyebilirsin.Her hafta değilde iki haftada bir çık diyebilirsin mesela.Ama tamamen kestirip atma gidemezsin deme.Bırak arada gitsin arkadaşlarıyla.
Cani ne zaman isterse cikiyor zaten. Esim ogretmen yarim gun calisiyor arada aksam da cikiyor ama bunu boyle rutine baglamasi zoruma gidiyor. Butun gun cocukla yalniz kalmak yoruyor beni sabrim kalmiyor. Dese ki aksam 8 e kadar kalsa yemek yesek cocukla oynar enerjisini bosaltir. Zaten ben vocugu yatiririm kendi cikar arkadaslarinin yanina ama kabul etmiyor illa gunduzden gidecek
Bu yüzden birilerini çağırıyor kızınız ile görümceniz veya kv ilgilenmiyor mu? Bana sanki bir kaçış yolu bulmuş oradan yürüyor gibi geldi. Şimdi sizin bu yazdıklarınız yeterli değil çünkü haftanın 6 günü var 1 günü yok onda da birileri yanınızda. O yüzden buradan size ekmek çıkmaz.Gittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..
Guzel guzel anlattim takmadi sinirlendim bagirdim gitti yatti..
Yok tabi ki bencil değilsiniz, belli ki sıkıldınız,çocuk da var daraldınız biraz ama, ben sakınca göremedim her akşam değil hafta da bir gün den bahsediyoruz,daha seyrekleştir sin ama tamamen gitmesine karşı çıkmayın bence..Haftada bir gormuyor ki arkadaslarini. Esim ogretmen yarim gun calisiyor.istedigi zaman cikiyor zaten. Bazen aksamlari da cikiyor hic bisey demiyorum ama bu kadar sure evden uzak kalmasi beni ylniz birakmasi canimi sikiyor. Son ayimdayim cocuk yaramaz durmuyor bunlari bile bile cikmasi bencillim degil mi sizce?
Bizde öncesi de olmazdı zaten.Tepkiniz ne olur peki. Ben cok bagiran cagiran biri degilim ama cok sinirloyim. Kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?