akil verin bana cok sinirliyim yanlis yapmak istemiyorum..

Bence sen gitmesine değilde seni dikkate almamasına çıldırıyorsun haklısın gitmezsede evde oturur asar yüzünü çocuk gibilero arkadaşlar yok mu arkadaşlar adamın hamile karısı cocugu var pis herifler cagirmayin işte ama şöyle bişey de var eger adam 12 yi gecirmiyorsa problem yok bazıları sabaha doğru evlerine gidiyor

Kizim cok yoruyor beni. Sabah calisiyor zaten yok evde. Butun gun babasini gormuyor huysuzlanip bana sariyor. Sabrim kalmiyor artik.
Tamam yoruyir da her gun mu gidiyor babasi da cnm. Haftada bir diyorsunuz gercekten gittigi yere ve arkadaslarini taniyorsaniz gitsin ama son haftalarimdayim biraz daha erken gelmesini isteyin.gitmesine engel olmaniz bence haksizlik olur.ha ortam kotuyse asil sorun o olmali gitmesu degil zira haftada bir cok degil ki

Ya bence izin vermek vermemek falan çok ayıp şeyler.Birbirinizin kölesi değilsiniz.Bence bu kadar büyütmeye gerek yok be yerinizde olsam tamam canım gez eğlen kafanı dağıt seninde hakkın ama hamile halimle çok yoruluyorum 2-3saat durup gelsen olur mu derim.Şunun şurasımda kaç hafta kaldı doğuracaksınız o zaman hiç çıkamayacak hem bebekle hemde diğer çocukla ilgilenemezsiniz.O zamana kadar kırmayın bence.
Tabi birde ben evli değilim o yüzden bu kadar rahat olabilrim bilmiyorum

Canım sen yanına kardeşin mi bilemem ama birisini ayarla ve eşin evden çıktığı an sende çaktırmadan çık ve takip et onu bakalım arkadaşlarıyla neler yapıyor eğer gerçekten masum sa yıne bir nebze çekilir ama değilse acı gerçekle karşılaşmaya hazırlıklı ol ayrıca bebeklere hiç bir yardım etmiyor olması çok ama çok kaba ve saygısız bir davranış sen önlemini al derim

kesinlikle haklısınız..
haftada bir o çocuğa baksın, siz gezin madem.

hem de hamilesiniz, 15 aylık çocuk çok hareketli olur, baş etmek hiç kolay değil. ben de olsam çok kızardım

süpersiniz hak etmiş eşiniz

Haftada bir gitmesi sorun değilde eve geç gelmesi sorun bence ... Benim eşimde haftada bi arkadaşlarıyla olmak ister .. Saat belirleriz en fazla 4 saat .. Dediğim saatte gelir ... Karşılıklı anlaşmalısınız

Sizi öyyyyle iyi anlıyorum ki. Ne dediysem boş. Anlamadı devam etti. Allaha havale ettim ben de.
Yalnız o yokken kimseyi jçkabul etmeyin. Ben aynı durumdayken evde tek duruyordum madem gidiyor bari rahat edemesin. Bi gün hatasını anlar da gec olur.

Neden aynisini siz de yapmiyorsunuz? Kizinizi verin eline. Istersen anneni cagir, yalniz kakma deyin ve siz de haftada bir annenize ya da arkadasiniza gidin. Belki o zaman anlar.

Gittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..
Guzel guzel anlattim takmadi sinirlendim bagirdim gitti yatti..
canım kızına etkinlik yaptır bence mentossrie eğitimleri var bu yaşlar için uygun olan evdeki malzemelerle etkinlik yap sıkma canını ,Allah yardımcın olsun bazı erkekler çok düşüncesiz maalesef.Ben bu saatte işteyim ve eşim evde ikizlerimize bakıyor ,bazı erkekler de dışarı kaçacak yer arıyor

Bana normal geldi hafta da bir defa, sonuc olarak gittigi yerde yakinmis aksi bir durumda bir alo deseniz hemen gelebilir belli ki, saat olarak uzun bir sure ama zamani aranizda hallederek bu sorunu cozebilirsiniz

tek izin günü mü tam anlayamadım neden salı? yani haftada bi gün dışarı çıkmasında bence bi sakınca yok. siz de çıkın.

Benim Eşim bu konuları okusunda öpsün başına koysun beni

Gitsin isz de cikamiyorsaniz birilerini cagirirsiniz o gun ne var haftada bir gun bu. Her saniyeyi size ayiramaz ki arkadaslariyla da stres atsin ne var yani bunda.

Cevap yazan herkese ayri ayri tesekkur ederim.. bu alintilama.isini pek bilmiyorum ins sikinti olmaz boyle.
Cok sukur orta yolu bulduk. Kavga da etmedim :-D saat 9 da cikti bende cocugu 10 da uyuttum. 12 de de gelecek zaten..

Ayri ayri yorumlarda yazdim ama konuyu toparlayamadim. Esim ogretmen ogleden sonralari evde. Bu surede hic sikmadim. Cani istedi gunduz cikti cani istedi aksam cikti. Tek sartim 12 oldumu evde olmasi... eslerin birbirlerinden ayri zaman gecirmesi gerektigini onayliyorum( her ne kadar benim oyle bir luksum olmasa da )) haftada bir gun cikip 6 gun yanimda degil zaten ama makul zamanlarda beni ve cocugumu ihmal etmeden, iyi niyetimi suistimal etmeden ciksim istiyorum
Bununun disinda beni rahatsiz eden butun gun evde olmayacak olmasi ve bu surede benim ne kadar yorulacagimi bildigi halde beni hic dusunmemis olmasi. Ayrica sadece ben degil kizimda babasina cok duskun butun gun onu gormezse cok huysuzlasir..
Uykusunu alinca akli basina geldi demek. Bende biraz sakinledim yorumlariniz da iyi geldi tekrar tsk ederim. Yemege gitmem 9 dan sonra bir ara takilir 12 de donerim dedi. Eee daha once yapmadigi sey degil zaten ben buna bisey demedim demem de...

Son düzenleme:
Bu arada dediginiz egitimlere baktim. Tsk ederim son derece faydali olacak bir kac etkinlik duzenlemeyi dusunuyorum :)))

Bebegi yarin annaanneye birakin hadi kafa degitmaya fasila gidelim diyin.haftada bir gun çocuksuz anne baba gunumuz olsun sali benimde ihtiyacim var diyin organizasyonu yapin.

Bebegi yarin annaanneye birakin hadi kafa degitmaya fasila gidelim diyin.haftada bir gun çocuksuz anne baba gunumuz olsun sali benimde ihtiyacim var diyin organizasyonu yapin.
Yazdiklariniz cok guzel. Ama su anne yanim bu kadar agir basmasa ciksam bile aklim kizimda olur. Hem artik son gunlerimdeyim hamileligim de zor geciyor agrilarim var. Yurumrkte zorlaniyorum ev daha rahat benim icin.

Bende aynen oyle dusunuyorum tebrik ederim. yorumumu da yazmistim sukur ki orta yolu bulmuslar boyle gaz vermeleri de anlamiyorum hemen bi etkiye tepki tavirlari hele de aile iciyse cok yanlis once bi durup dusunmek lazim yaa.ne oyle hemen astigim astik kestigim kestik tavirlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…