Tamam yoruyir da her gun mu gidiyor babasi da cnm. Haftada bir diyorsunuz gercekten gittigi yere ve arkadaslarini taniyorsaniz gitsin ama son haftalarimdayim biraz daha erken gelmesini isteyin.gitmesine engel olmaniz bence haksizlik olur.ha ortam kotuyse asil sorun o olmali gitmesu degil zira haftada bir cok degil kiKizim cok yoruyor beni. Sabah calisiyor zaten yok evde. Butun gun babasini gormuyor huysuzlanip bana sariyor. Sabrim kalmiyor artik.
Canım sen yanına kardeşin mi bilemem ama birisini ayarla ve eşin evden çıktığı an sende çaktırmadan çık ve takip et onu bakalım arkadaşlarıyla neler yapıyor eğer gerçekten masum sa yıne bir nebze çekilir ama değilse acı gerçekle karşılaşmaya hazırlıklı ol ayrıca bebeklere hiç bir yardım etmiyor olması çok ama çok kaba ve saygısız bir davranış sen önlemini al derim37 haftalik hamileyim. 15 aylikt bebegim var.
Esim son zamanlarda tutturmus sali gunleri arkadaslari ile yemege gidiyorlar. Saat 15 gibi cikar gece 12 de eve doner. . 2 hafta gitti. Ilkinde bi daha gitmeyeceksin dedim. Surekli sonra konusuruz diye erteledi.Ikincide annesini kardesini misafir aldi nasilsa yanliz degilim diye kendi kacti yine bisey diyemedim gume gitti.
Simdi geldi yine gidecegim diyor. Cocukla bu kadar saat ugrasmak cok yoruyor beni ayrica boyle aliskanlik yapmasi da hic dogru gelmiyor bana. Bende gitmeyeceksin dedim tartistik.. ne kadar yoruldugumu anlattim. Birde kizim babasini ozluyor bu yuzden sikilip daha sariyor bana. Bunlari tek tek soyledim ama dinlemedi. Soz verdim gitmek zorundayim herkes geliyor vb vbvb laflar... simdi uyuyor uyaninca gidecekmis. Akilli bide kiz kardesini cagirmis. Gelecekte bende yalniz kalmayacakmisim.
Simdi kardesini arayip musait olmadigimizi soyleyecegim. Cunku o gelirse biliyorki onun yaninda sesimi etmem..
Gitmesine izin vermeyecegim ama cekip giderse ondan sonra tepkim nasil olur bilmiyorum.. simdiden gerginim ve sinirliyim..
Normalde sikmam istedigi yere gider cikar ama son gunlerimdeyim. Yarin bir gun ikinci bebek olacak bu yaptigi sorumsuzca geliyor bana bu yuzden istemiyorum.
KjIm cok yoruyor beni. Gunduz calisiyot zaten gun icinde de boyle gidince benim sabrim kalmiyor. Cocuk babasini ozleyip sikilip bana sariyor. Bende son gunlerimdeyim agrilarim var artik.. bu kadar saat cekemiyorum
süpersiniz hak etmiş eşinizTam aynisini esim ilk hamileligimde bana yapmisti.duzenli olarak haftada bazen iki aksam cikardi.ve aynen bana ya ablani cagir yada annem gelsin yalniz olma derdi.
Bir sure sabrettim.hatta bebek dogdu bu yine basladi.Bir aksam ciktiginda bebegim cok agladi bende bitmistim artik.telefon acip ya simdi eve gelirsin yada bundan sonra hic gelme dedim.
Geldi tabi mecburen.
Sonra yine denedi cikmayi..denedi diyorum dikkat.cunku o hazirlanmaya vakit bulamadan ben giyindim suslendim bebegi kucagina verdim ben cikiyorum dedim.Bundan sonra boyle sen cikarsan bende cikicagim.Haftada bir sen,haftada bir ben dedim..haha harika oldu.Vazgecti en sonunda..)
canım kızına etkinlik yaptır bence mentossrie eğitimleri var bu yaşlar için uygun olan evdeki malzemelerle etkinlik yap sıkma canını ,Allah yardımcın olsun bazı erkekler çok düşüncesiz maalesef.Ben bu saatte işteyim ve eşim evde ikizlerimize bakıyor ,bazı erkekler de dışarı kaçacak yer arıyorGittigi yer yakin gercekten arkadaslati ile gidiyor onu da biliyorum ama kizim cok yoruyor beni. Zaten sabah calisiyor. Boyle cekip gidince de cocuk cok ozluyor onu. Huysuzluk ediyor..
Guzel guzel anlattim takmadi sinirlendim bagirdim gitti yatti..
Bu yüzden birilerini çağırıyor kızınız ile görümceniz veya kv ilgilenmiyor mu? Bana sanki bir kaçış yolu bulmuş oradan yürüyor gibi geldi. Şimdi sizin bu yazdıklarınız yeterli değil çünkü haftanın 6 günü var 1 günü yok onda da birileri yanınızda. O yüzden buradan size ekmek çıkmaz.
Ben size biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim haftanın bir günü gitsin kendine alan istiyor demek ki siz ipleri gererseniz elinizde patlar. Siz haksız değilsiniz haklısınız ama bu haklılık şu aşamada pek işinize yaramaz
tek izin günü mü tam anlayamadım neden salı? yani haftada bi gün dışarı çıkmasında bence bi sakınca yok. siz de çıkın.
Birileriyle gorusmeyi rutine bindirmek beni çok sinir eder. Kendimde yapmam. Hamile degilim, cocugumda yok ama esimin bu tarz aliskanliklar edinmesine izin vermem. Yapicam diyorsa bende kendi arkadaslarimla dahada sık şekilde takilmaya baslardim. Katlanamaz zaten
Ama siz cocuklu ve dogurmak uzeresiniz, esinizle gezin desem olmaz, arkadslarinizla cikin desem olmaz. Soylenmekten daha etkili olan şey eyleme gecmek ama bu mumkun gorunmuyor.
Cocuk dogup dahada eve kapandiginizda esiniz iyice evden kopmaz umarim. Söylenerek pes ettirirseniz ne ala.
Bence hıc takılmayın gitsin. Benım esımde her hafta 1 kere halı sahaya gıdıyor onun dısında 3 gun de spora ve ayda 2-3 kere de ıs ıcın yurt dısı seyahatınde ama asla gıtme demem cunku gıdıp geldıgıdınde cok daha mutlu oluyor, bırakın gıtsın gelsın hıc huzursuzluk cıkarmayın hayat kısa sız de o yokken madem kız kardesı gelıyor cocugu ona bırakın odanıza gecın kıtanını okuyun ınternette dızı ızleyın hamılelıkte son gunlerınız olmasa sız de arkadaslarınızla gorusun derdım
hamile bir kadına gaz verenler var izin verme gitmesin falan diye. bi kere kocası gidecekse gidecek zaten, izin vermemeniz ancak tartışmanıza sebep olur. haklısınız evet hamileliğinizin son zamanları ama eşiniz de arkadaşlarıyla gezebilir. öyle ya da böyle sizin yalnız kalmamanız için eve birilerini çağırıyormuş. sabahlara kadar eve gelmese ya da nerede olduğunu bilmeseniz daha mı iyi olur?? siz baskı kurmaya çalıştıkça o da bişileri sizden saklamaya başlar. zaten öğretmenmiş. normalde öğleden sonraları işte deil demek ki.. karşılıklı biraz özveri. siz de ikinci çocuğu doğurduktan sonra ara ara en azından birini babaya verip ya da idare edebilirse ikisini birden babaya bırakıp dışarda nefes alabilirsiniz. bence son haftalarınızı kocanıza kızarak kavga ederek stresli bir şekilde geçirmeyin.
Siz kendinizi yirtsaniz da o gidecek. Bunu siz de biliyorsunuz. Ben de esimle bu konuda cok mucadele ettim cunku.
Sakinliginizi korumaya calisarak tamam git ama 9 da gel deseniz ya da madem gec geleceksin buraz gec katil aralarina bu arada kizimizin gonlunu yap biraz deseniz.
Benim kocam da hemen kendi gidecegi gune bana bi program ayarlar ya bi yere birakir ya da birini cagirirdi. Sonra da bak ama yalniz kalmiyorsun ki derdi.
Baska bir cozum de kizinizi babasiyla kv ye gonderseniz. Hem siz de bir aksam kendi basiniza kalip ruhunuzu dinlendirmis olursunuz. Hem de kiziniz orda oldugu icin esiniz erken donmek zorunda kalir.
Ne yaparsaniz yapin ama bagirip cagirmayin cunku bu onu daha cok sizden ve evinden uzaklastiracaktir.
gittiği yeri biliyorsam ve içim rahatsa haftada bir gün ve erken dönmesi kaydıyla ses etmezdim sanırım. sizi anlıyorum hem hamilelik hem de ufak bir çocuğunuz var ama belki o da haftada bir gün bikaç saat böyle bir kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyordur.
Eşinizde insan yav çalışan bir insanın haftada bir gün kafa dağıtmasında ne var? Neden durduk yere kavga çıkaracaksınız ki bunun için. Evlendi diye 1 gün dışarı çıkamayacak mı? Eğer çalışmıyorsanız sizi dinlemeyecek çıkacaktır. Diğer günler size yardımcı oluyorsa yeterince ilgileniyorsa bırakın sık boğaz etmeyin adamı.
Benim Eşim bu konuları okusunda öpsün başına koysun beni
bence haftada 1 çiftler bireysel olarak arkadaşlarıyla vakit geçirmeli, bana çok normal geldi sinirlenecek bir şey göremedim, tek sorun doğumunuza çok az kalması ama onda da yanınıza birini bırakıyorsa sıkıntı yok bana göre,
Eşiniz de sürekli evde bunalıyor olabilir, hergün değil sonuçta haftada birgün idare edebilirsiniz, kötü alışkanlık falan yoksa arkadaşları arasında içki kumar gibi. Son günleriniz olduğu için ilgiye ihtiyacınız olabilir, hormonlar da değişiyor hamilelikte ama sık boğaz edip de kavga etmektense bence birgün için izin verin, diğer günler daha çok ilgilensin çocukla. Hem siz de o gün için arkadaşlarınızla veya komşularınızla görüşebilirsiniz veya yemek yapmaz dışardan söylersiniz, oturup tv de istediğiniz şeyi izlersiniz, sürekli beraber olmak da yorucu oluyor.
Gitsin isz de cikamiyorsaniz birilerini cagirirsiniz o gun ne var haftada bir gun bu. Her saniyeyi size ayiramaz ki arkadaslariyla da stres atsin ne var yani bunda.
Tamam yoruyir da her gun mu gidiyor babasi da cnm. Haftada bir diyorsunuz gercekten gittigi yere ve arkadaslarini taniyorsaniz gitsin ama son haftalarimdayim biraz daha erken gelmesini isteyin.gitmesine engel olmaniz bence haksizlik olur.ha ortam kotuyse asil sorun o olmali gitmesu degil zira haftada bir cok degil ki
Ya bence izin vermek vermemek falan çok ayıp şeyler.Birbirinizin kölesi değilsiniz.Bence bu kadar büyütmeye gerek yok be yerinizde olsam tamam canım gez eğlen kafanı dağıt seninde hakkın ama hamile halimle çok yoruluyorum 2-3saat durup gelsen olur mu derim.Şunun şurasımda kaç hafta kaldı doğuracaksınız o zaman hiç çıkamayacak hem bebekle hemde diğer çocukla ilgilenemezsiniz.O zamana kadar kırmayın bence.
Tabi birde ben evli değilim o yüzden bu kadar rahat olabilrim bilmiyorum
Bu arada dediginiz egitimlere baktim. Tsk ederim son derece faydali olacak bir kac etkinlik duzenlemeyi dusunuyorum :)))canım kızına etkinlik yaptır bence mentossrie eğitimleri var bu yaşlar için uygun olan evdeki malzemelerle etkinlik yap sıkma canını ,Allah yardımcın olsun bazı erkekler çok düşüncesiz maalesef.Ben bu saatte işteyim ve eşim evde ikizlerimize bakıyor ,bazı erkekler de dışarı kaçacak yer arıyor
Yazdiklariniz cok guzel. Ama su anne yanim bu kadar agir basmasa ciksam bile aklim kizimda olur. Hem artik son gunlerimdeyim hamileligim de zor geciyor agrilarim var. Yurumrkte zorlaniyorum ev daha rahat benim icin.Bebegi yarin annaanneye birakin hadi kafa degitmaya fasila gidelim diyin.haftada bir gun çocuksuz anne baba gunumuz olsun sali benimde ihtiyacim var diyin organizasyonu yapin.
Bende aynen oyle dusunuyorum tebrik ederim. yorumumu da yazmistim sukur ki orta yolu bulmuslar boyle gaz vermeleri de anlamiyorum hemen bi etkiye tepki tavirlari hele de aile iciyse cok yanlis once bi durup dusunmek lazim yaa.ne oyle hemen astigim astik kestigim kestik tavirlari.Ya bence izin vermek vermemek falan çok ayıp şeyler.Birbirinizin kölesi değilsiniz.Bence bu kadar büyütmeye gerek yok be yerinizde olsam tamam canım gez eğlen kafanı dağıt seninde hakkın ama hamile halimle çok yoruluyorum 2-3saat durup gelsen olur mu derim.Şunun şurasımda kaç hafta kaldı doğuracaksınız o zaman hiç çıkamayacak hem bebekle hemde diğer çocukla ilgilenemezsiniz.O zamana kadar kırmayın bence.
Tabi birde ben evli değilim o yüzden bu kadar rahat olabilrim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?