Merhabalar size bişey danışmak istiyorum 9 aylık evliyim eşimin ailesiyle ilk başlarda hiç bir sorunum yoktu ailesi beni istemiyor onlar o kadar fesat ki yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmamış görümcemle tartıştık biz evlensiğimiZde eşimi kocamı işten çıkardılar işsiziz kaldık ev kirasını ödeyemicek hale geldik benim ailem iyi kötü yardım etti erkek tarafı olarak bir anne nasıl evladı açken dayanır anlamıyorum bizim İstememizle aylık 100-200 gönderiyo onla bi ev geçinir mi allah aşkına neyse biz iyi kötü geçinmeye başladık benim ailem onun ailesine 500 ben veriyorsam 500 siz verin demesiyle kavga çıktı aileler birbirine girdi sonra görümcem benim namusuma kadar laf etti ben düğünü evi eşyayı hak etmiyormuşum gibi davrandı sürekli herkese ne biçim kız boyum kısa kendisinde fazla uzun değil ama çelimsiz gibi laflar etmiş birde benim aramamı bekliyor ben yeğenini taşıyorum insan arar demi beni istemiyorlar kardeşine laik görmüyor biz severek evlendik siz olsanız yutabilir misiniz bunları üstelik şuan 4 aylık hamileyim eşim annesi arkasında durmadığı için annesiyle konuşmuyor ben oğlunu dolduruyomuşumgibi davranıyorlar ben annesiyle konuşmasını barışmasını istiyorum ama ablasını görümcemin bu dediklerinden sonra aynı ortamda bulunmak istemiyorum