Akıl verin bana Eşimin ailesi ile olan sorunlar

hissizpanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
1
0
1
27
Merhabalar size bişey danışmak istiyorum 9 aylık evliyim eşimin ailesiyle ilk başlarda hiç bir sorunum yoktu ailesi beni istemiyor onlar o kadar fesat ki yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmamış görümcemle tartıştık biz evlensiğimiZde eşimi kocamı işten çıkardılar işsiziz kaldık ev kirasını ödeyemicek hale geldik benim ailem iyi kötü yardım etti erkek tarafı olarak bir anne nasıl evladı açken dayanır anlamıyorum bizim İstememizle aylık 100-200 gönderiyo onla bi ev geçinir mi allah aşkına neyse biz iyi kötü geçinmeye başladık benim ailem onun ailesine 500 ben veriyorsam 500 siz verin demesiyle kavga çıktı aileler birbirine girdi sonra görümcem benim namusuma kadar laf etti ben düğünü evi eşyayı hak etmiyormuşum gibi davrandı sürekli herkese ne biçim kız boyum kısa kendisinde fazla uzun değil ama çelimsiz gibi laflar etmiş birde benim aramamı bekliyor ben yeğenini taşıyorum insan arar demi beni istemiyorlar kardeşine laik görmüyor biz severek evlendik siz olsanız yutabilir misiniz bunları üstelik şuan 4 aylık hamileyim eşim annesi arkasında durmadığı için annesiyle konuşmuyor ben oğlunu dolduruyomuşumgibi davranıyorlar ben annesiyle konuşmasını barışmasını istiyorum ama ablasını görümcemin bu dediklerinden sonra aynı ortamda bulunmak istemiyorum

Konunuzda eksik parçalar var sanki , öncelikle sizi neden istemediler? Arkanızdan konuştuklarını nereden ogrendiniz?Ailenizin de eşinizin ailesine biz para gönderiyoruz sizde gönderin demedi hoş olmamış.Sonucta aileniz onlar da göndersin diye yardım etmediler size . Kızları zor durumda kaldığı için gönderdiler.Esiniz çalışmaya başladı mı? Çocuk büyütmek çok zor Allah yardımcınız ol

Keşke eşiniz de işsizken çocuk için biraz bekleseydiniz. Şimdi siz de hamilesiniz, eşiniz işsiz. Bebeğin doğumuna nasıl hazırlanacaksınız? Muhtemelen eşinizin ailesi daha kendilerine bakamıyorlar bebeği bize güvenip mi yaptılar diye düşünüp geride durmak istiyor.

Ben Ailenizin Kv kp le konusmasini tuhaf bulmadim sonucta ortak evlatlari var ortada ve Aileniz „gelin el birligiyle yardim edelim toparlansinlar“ diyebilir bunda yadirgancak bisey yok. Bu durumdan bu kadar patirti cikmadi cok enteresan olmus buda zaten normal bi davranis degil .. kabul edilebilcek seyler hic degil daha evliligin bu kadar basindayken bu kadar yüz göz olunuyor hayret icerisinde okuyorum gercekten yazilanlari ve büyükleri anlayamiyorum Allah dogru yolu göstersin ne diyelim .. hele görümcelere hic laf düsmez böyle durumlarda ama onlar herkesten cok söz sahibi saniyorlar kendilerini ..
Ilerde bende görümce olucam InsAllah hatta bazen diyorum kendi kendime Allahim bende böyle bi görümcemi olucam koru Yarabbim beni bu yanlistan diyorum ..

Annesiyle konuşmasını istemen çok karakterli bir davranış.Ne olursa olsun annesi sonuçta ana hakkı ödenmez.Sen de nasipse anne olacaksın.Sen doğru düşüncenden ayrılma sana hayır kapıları açılır inşallah

Sana tavsiyem bir kadın olarak elinden geleni yap ama abartmadan..Bir de Benm hayattan çıkardğm derslerden kimseden beklenti içine girme bazen kendi annen baban bile sırtını dönebiliyor ben bunu gördm o yüzden annesi şunu yapmadı babası para vermedi o aramadı fazla didikleme.Herkes kendine yakışanı yapar

Esinle ilgili bi sorun yok adamla iyisin hamilesinde maaşallah bunumu dert ettin bu halinle stres yapma hamilelikte iyi değil bırak zaten zararlı tipler uzak olsunlar ararsın bu günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…