Selam kızlar eşinle uzun süredir problem lerşmiz vardı aöa ikimizin arasında olan bir şey değil kayınvalidem ile ilgili tartışmalar oldu şuan görüşmüyoruz ve eşim 3gün öncesi beni sevmediğini söyledi aöa ayrılmak istediğine dair hiç bir şey söylemedi beni sevmeyen birinin yanında nasıl yaşarım bilmiyorum gidecek yerim yok babam 2.evliligini yaptı eşi istemiyor beni tahsilimde yok iş bulsam çalışsam me yapabilirim konuşacak kimsem yok
Öncelikle sakin ol önce bir iş bul vafızsız ilanlara bak mesela teksil, isyeri temizligi gibi işler bak zaten çalışırken insana özgüven geliyor sonrasını ayarlarsın bir şekilde.
Sakın plansız programsız işlere kalkışma önce kendini garanti altına al.
Anneniz yok mu ?
Çocuğunuz yoksa size bunu diyen bir adama bir ömür harcamayın.
Ayrılın yol yakınken
Tahsile açıktan devam edin asgari ücretle bir iş bulun ve devam edin.
Öncelikle sakin ol önce bir iş bul vafızsız ilanlara bak mesela teksil, isyeri temizligi gibi işler bak zaten çalışırken insana özgüven geliyor sonrasını ayarlarsın bir şekilde.
Sakın plansız programsız işlere kalkışma önce kendini garanti altına al.
Evvela bir boşanma olacak mı bunu bir anlamak lazım sonrasında misal yatılı hasta veya bebek bakıcisi olması ihtimalinden tutunda başka bir şehre küçük bir pansiyona yerleşip yeni düzen kurmak ihtimaline kadar çok olasılık var canım
Kendine güven dik dur