- 16 Temmuz 2018
- 94
- 27
- 3
- 43
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Cocuk akıllı esınız buyumedıgı surece sızın evlılıgınız fazla ılerlemezdı zaten. Esınız de o olgunluk yok ıkı tarafı idare edebılseydı. En buyuk hatası ortada laf tasımak dengeleri kurabılseydı annesi ve kardesının Agzına da laf verip evlılıgınıze karısmaya kendilerinde hak goremezlerdı. Kayınpederınız akıllı insanmıs ama o anne ve kız kardes varken size huzur vermezler. Allah ıslah etsin. İs yine eşinizde bitiyor o karıstırtmicak sızın aranızdaki seylerı gidip anlatmıcak ama sonucta ayrılık varsada kendisi bilir demekten Baska care yok size sıkıca baglanmadıktan sonra geleceğiniz yok gibi. Malesef insanın kaderi degısmıyor. Yastık degısırmıste kader degısmezmıs diye bı soz var sııznde sansızlıgınız Insallah aklı basına gelir bu arada yaslar kac ki bu kadar aıleısnı sokabılıyo evlılıgınızeMerhaba kk bayanlari ;
Burayi cok uzun suredir takip ediyorum.Konu acmak bugune nasipmis
Benim 2.evliigim.Ilk evliligim esimin ihaneti yuzunden bitti kisa bir evliligim olmustu 1 yil bile surmedi.
Bosandiktan 7 yil sonra bir arkadas vasitasiyla simdiki esimle tanistim.Suanki esimin ilk evliligi.Benim cocugum yok bu arada.Fakat annesi ve de kizkardesiyle evlendigimizden beri sorun yasiyoruz.Cunku hepberaber vakit gecirmeye beraber karar vermeye alismislar.
Aile sirketleri var.Bende farkli bir kurumsal firmada calisiyorum uzun yillardir.Evlendigimizden beri surekli ailesi yuzunden kavga ettik.Kavga hic eksik olmadi.Illkaki benim de hatalarim olmustur ama esimin surekli ailesi ve benim aramda laf getirip laf goturmesi olaylari cikmaza soktu.
.Bana ters gelen konularda hep tavrimi koydum.1.5 yillik evliyim.Son olayda annesi ve kizkardesiyle tartistim ama annesi benden buyuktur deyip esim de arada kalmasin diye evine gittim hastaydi gecmis olsun dedim.fakat kizkardesiyle gorusmedim.
Boyle olunca da evden kavga gurultu eksik olmadi.Kardesinin esime benimle ilgili yazdiklarini gorunce gorusmeme karari almistim ama esim hicbir zaman denge kuramadi.
Kimse kimse icin ailesini atmamali boyle birsey istemek sacmalik.Ama denge kurmak onemli.
En son iki gun once siddetli bir kavga yine ve evi terketti beni heryerden engelledi.Suan eve gelmiyor.Bana sadece bosanmak istedigini bu isin olmadigini ailesinin yiprandigini bizim de yiprandigimizi iletti ve esyalarimi da gelip alicam dedi tamam diyebildim sadece.
Suan beraber oturdugumuz evde yalniz kaliorum o annesinin evinde kaliyor.kaynanam aradi ve bu boyle olmuyor bizde yiprandik olmuyorsa kisa yoldan bitirin olucak sada oturun son kez konusun ama ben oglumada soyledim bundan sonra kizim ve ben senin evine ayak basmiycaz dedi.
Kadin resmen beni gecimsiz kotu kalpli ilan etti.Oglu benim yanimda yatmak istemeyip yastigini alir salona gecerdi annesine ne dediyse zaten oglum salonda yatiyormus usuyormus dedi eve gelmek istemiyor mutsuz perisan vs dedi.ve kapadi teli
.Bugun sabah kayinbabam aradi cok severim kendisini.kizim gelip seni alayim bizde kahvalti yapalim hem esinlede konusmus olursun dedi.Tsk ettim dedim ki ben kadin halimle evi terketmedim bosanalim demedim oglun istedi.Konusmak isteyen ben burdayim evdeyim gelir konusur dedim.
Ben ogluma soyleyeyim madem aksamustu gelsin konusun dedi.Ama gelen giden yok.Gelecegini de sanmiyorum.
Kafam cok karisik kizlar
Canim ben 38 yasindayim esim 42 yasinda.Bitirirken de insan medenice bitirir evi terkedip annenin evine gitmek te nedir.Genelde biz kadinlar bunu yapariz.Roller degismis.Cocuk akıllı esınız buyumedıgı surece sızın evlılıgınız fazla ılerlemezdı zaten. Esınız de o olgunluk yok ıkı tarafı idare edebılseydı. En buyuk hatası ortada laf tasımak dengeleri kurabılseydı annesi ve kardesının Agzına da laf verip evlılıgınıze karısmaya kendilerinde hak goremezlerdı. Kayınpederınız akıllı insanmıs ama o anne ve kız kardes varken size huzur vermezler. Allah ıslah etsin. İs yine eşinizde bitiyor o karıstırtmicak sızın aranızdaki seylerı gidip anlatmıcak ama sonucta ayrılık varsada kendisi bilir demekten Baska care yok size sıkıca baglanmadıktan sonra geleceğiniz yok gibi. Malesef insanın kaderi degısmıyor. Yastık degısırmıste kader degısmezmıs diye bı soz var sııznde sansızlıgınız Insallah aklı basına gelir bu arada yaslar kac ki bu kadar aıleısnı sokabılıyo evlılıgınıze
Evet bitti .Bu evde kalmak da agrima gidiyor hem de cokAilesini seçmiş yapabileceğiniz bişey olduğunu sanmıyorum. Ensesine vur lokmasını al bir gelin olsaydınız sizi istedikleri gibi oynatabilselerdi hiç sorun yaşamazdınız. Kocanız annesinin ağzına bakan biri anlattıklarınıza göre.
Canim bana ben sana esyalar konusunda haber vericem sende istersen avukat tut danis dediBekleyin sukut edin olacağı varsa olur olmuyorsa da anasının dizinin dibinde otursun
Canim bende babasina aynisini soyledim olmuyor zaten istedigi gibi olsun bende artik ugrasamiycam dedim.iki taraf icinde hayirlisi dedim.Sacmalama konusma oyle falan dedi ama ben asla esimi aramam yazmam da.Eşiniz küçük bir çocuk gibi adeta.
Evcilik oynuyor sizinle,şimdi de küsmüş ailesine gitmiş.
Bu adamla olmaz arkadaşım,oldurmaya uğraşmayın,koyverin gitsin.
Canim evi terketti ve net bir sekilde bana ailemin omru surda kac yil kaldiki onlari uzemem senin ailende uzulmesin sende yipranma ben de yipranmiyim bitsin ailenle konus bosanicagimizi soyleyemezsen ben soylerim dedi benim ailemi de heryerden engellemisaile terapistine gidin en iyisi
Evet esin hala cocukluktan cıkamamıs yasıda baya varmıs ama boyle yıpranmaktansa hakkınzda en hayırlısı neyse o olsunCanim ben 38 yasindayim esim 42 yasinda.Bitirirken de insan medenice bitirir evi terkedip annenin evine gitmek te nedir.Genelde biz kadinlar bunu yapariz.Roller degismis.
Ama ben ne olucaksa biranonce olsun dava esya vs isleri bitsin istiorum cunku yiprandim uzuldum cok ve bu evde yalniz yasamak daha da zorEvet esin hala cocukluktan cıkamamıs yasıda baya varmıs ama boyle yıpranmaktansa hakkınzda en hayırlısı neyse o olsun
Canim ben ne olucaksa biranonce olsun istiyorum esya dava vs isleri bitsin ki bende bu evden cikayim cok zor evde yalniz o esyalarlaEvet esin hala cocukluktan cıkamamıs yasıda baya varmıs ama boyle yıpranmaktansa hakkınzda en hayırlısı neyse o olsun
E tabi kolaymı en iyisi ailesi ile konusup bu ısı sonlandırmak madem ergenler gibi sızı her yerden engellemıs barı biraz adamlık ogrensınde Ustune dusenı yerine getirsin kendi aklı yoksada anası kardesı akıl versin olay noktalansın kusura bakmayın agır konusuyorum amaAma ben ne olucaksa biranonce olsun dava esya vs isleri bitsin istiorum cunku yiprandim uzuldum cok ve bu evde yalniz yasamak daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?