Akil Verin Caresizim :(

Kizlar kayinbabam geldi bana esime kalk gidelim konusalim bulamadiysam ile demis yok baba ben gelmem istemiyorum bosanmak istiyorum bitti demis

Kayinbabam da kizmis sen oyle bir kadin bulamazsin cok pisman olursun demis babasina bagirmis sen onun tarafinimi tutuyorsun diye

Velhasil babasi geldi konustuk herkesten gizli gelmis telde ulasamamislar kayinbabama esim beni aradi babam ordami diye kayinbabam yok de dedi hayir yok burda dedim ulasamiyoruz senin yanina gelecegini soylemisti dedi evet burda dedim sende gel istersen oturup konusalim dedim hayir gelemem uzaktayim dedi yalan soyluyorsun gel dedim hayir dedi teli suratima kapatti

Bu arada kayinbabam ona gel aksam gidip beraber konusalim dediginde tartismislar esim beni aradi senin yuzunden babamla tartistik babami arama vs dedi bende dedimki ariyorsam bosanmayalim diye degil sen beni engellemissin heryerden bosanma islemlerini esya mevzusunu nasil yapicaz diye konustum arti baban beni aradi dedim

Bana dediki bak anlasamiyoruz olmuyor yapamiyoruz 1.5 yildir denedik olmuyor yiprandim dedi korkuyorsan evde yalniz annenlere git istersen esyalarini da al git dedi gitmemi istiyorsun belli ama bosanip gidicem dedim sen zaten evi terkettin dedim sen istersen git ben esyalarimi alicam zaten dedi nasil istersen dedim

Sonrada dediki psikolojim cok bozuk ben biraz zaman istiyorum senden dedi birkac gun sonra oturup konusalim olursa olur olmazsa herkes icin hayirlisi olsun dedi

Bak dedim bu cocuk oyuncagi degil sen bana ailenle konus bosanacagimizi soyle dedin bende soyledim dedim oda dediki ailene de ki biz zamana biraktik de dedi.

Ayy Allahım kayınvaliden benim eski kayınvalideye benzettim, Allahım gözümün önünden geçti resmen yaşadıklarım. Bizimde olmayan özel hayatımıza kadar anlatıyordu sevimsiz ex eş kişisi. Canım kaybedeceğin bişey yok ailen de destekse manevi olarak, geri adım atma.

Ayy ergen hareketleri resmen. O arasın söylesin ailene. Ayrıca belki sen zamana bırakmak istemiyorsun onun keyfini mi bekleyecekmişsin

Onun aklı çok gider gelir söyliyim sana ya döndüğünde burnunu iyice sürt öyle devam edin ya da inceldiği yerden kopsun ben böyle nazı kadınlarda görmedim her yerden engelliyo kararsız tavırlar falan ya bu devirde kafana göre okumuş hayatını kurmuş aklı başında bi kadın bulmak ne kadar zor farkında mı ya

Kendi büyümeden evlilik sorumluluğu almış. Yetmezmiş gibi mahelle teyzeleri gibi laf taşımış.Evin mahremini annesine anlatmış.Yol ver gitsin böyle karı kılıklı koca mı olur. Evin erkeği kim belli değil. Evi terkedip annesinin evine giden erkek. Tövbe yarabbim. Daha fazla yıpranmadan gönder gitsin.

Üzgünüm ama ailesi tarafından yönetilen erkekten bir cacık olmuyor Erkek dediğin denge kuracak hele ki ortaya laf getirip götüren daha çok ara açıyor sizin adınıza hayırlısını diliyorum

Canlarim desteginiz icin sagolun.Kayinbabam okadar iyi ki dediki oyle seyler anlatiyorki ben sasiriyorum.Benim oglum tutarsiz ne yapacagi belli olmuyor dedi.Sen daha olgunsun kizim daha akli basindasin onu sen idare et vs dedi.

Dedim yok bittiyse bitmistir zamana birakmakta nedir dedim.Benim ailem arkamda su evden cikip gitmiyorsam barismak icin asla degil kendi soyadimi alip cikicam dedim.

Bu arada senin de dediğim dedik çaldığım düdük bir halin tavrın var. Kv ve görümce ile kavga edip edip Kv ile hiç bir şey olmamış gibi devam edip görümce küs kalman çok anlamsız. Ya ikisi ile de küseceksin ya da konuşacaksın. Neye göre biri ile konuşuyorsun öbürü ile küs kalıyorsun anlaşılmıyor. Karşı tarafda zaten ne yapsan etsen nem kapıyor olay çıkarıyor sen de onlara fırsat yaratmışsın resmen.

Bence siz gurur yapıyorsunuz ama anlamlı değil. Evliliği yürütmek için çabalamak, karşı tarafın hatasına rağmen olgunluk göstermek arada aldatma, şiddet gibi bir durum olmadığında gurursuzluk değil.

“Bu evde kalıyorsam barışmak için değil” demek mesela yapıcı değil. Onun yerine “bak, ben hala evimizdeyim ve sakince konuşmak için seni bekliyorum” deseniz daha iyi olur bence. Konuşup, sakince ayrılmaya da karar verebilirsiniz ama en azından inat yüzünden olmaz. Kayınpederiniz de sizde bu olgunluğu görmüş demek ki.

Bence kendinizi sakinleştirip, olaya yapıcı yaklaşın. Yürümezse de içiniz rahat olur.

Canim esim annem cok hasta ne olur gidelim dedigi icin gecmis olsuna gittim.ama gorumcemin esime benimle ilgili yazdiklari bana ettigi hakaretler benim aglamaktan hastaneye dusmem

Esim bana birkac gun bekle zaman ver ailene de zamana biraktik de dedi.Sonra oturuo konusalim olursa olur olmazsa ikimiz icinde hayirlisi dedi.Bekliycem bakalim bu zamanin sonunda nasil bir karar olucak

ama o adamın yeni ailesi karısıydı...

Üzüldüm durumunuza,annesi yorungesinden cikamayan bir erkek ve salonda yatıp usudugunu soyleyenbir erkek ne kadar denge kurabilir tartisilir.
Son konuşma olacaksa zaten anne gelmeyecegini söylemiş grlmesin,eşinize de laf taşımaktan vazgeçmesini soyleyin. Umarım işe yarar. Bosanirsaniz da çok fazla kaybınız olmaz.
Olayın psikolojik boyutuna dayanabilirseniz kurtulmuş olursunuz.
İki kez bosanmis bir kadın ustelik Türkiye şartlarında kesin sucludur imaji olusur. Sanırım anne ve kardesin bu kadar müdahalesi de bundandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…