Akil Verin Caresizim :(

Kesinlikle haklisin cok yoruldum bende herseyden gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum pazartesi davayi acar muhtemelen

Babasi ariyor canim bugun aradi sabah gel kahvaltiya sizi konusturalim vs yok dedim ben burdayim konusmak isteyen buraya gelir dedim.Evde yalniz kaliyorsun aklim sende kaliyor kizim vs dedi cok kizdim ogluma ama yok ben o eve gitmiycem surekli kavga edioruz dedi diyor kendi bilir su saatten sonra benim icinde bitmistir dedim

Sizin aileniz ne diyor bu duruma pekı

Dedikodu yapan erkek dedikodu yapan kadından bin kat daha tehlikeli.Şu anda ailesinden taraf ama sana olan düşkünlüğü de artabilir.Bunu yapabilmen için ailesinin kötü bir tarafı varsa bunu ona ailesine karşı kinli olduğunu gözüne sokmadan hissettirmen ama boşanacak olursan da navizane tavsiyem sakın ola bir an önce kurtulayım düşüncesiyle hiç bir şey almadan bırakma.Maddi durumları zaten iyiymiş ve bu durumda seni hatalı gösterip mal vermeme gibi bir durumu söz konusu olamaz.Tabiri caizse donuna varana kadar al.Kadınlar mağdur olurken onların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayamayacaklarını anlasınlar.

Canim annesi her konuda karisir ederdi simdi beni ne arayip ne soruyor oturun konusun bitiyorsa en kisadan bitsin devam ediceksenizde siz bilirsiniz diyor ama oglum cok mutsuz perisan vs dedi.bende haklarimi alirim elbet

Sadece ben bu evde kalarak yipraniyorum galiba ne olucak endisesiyle. Adam bosanmak istedigini soyledi gerci bunun uzerine ne denilir ki
Daha olaydan bir gun once defalarca sarilip optu sevdigini soyledi bu kadarmiydi yani

Canim annesi her konuda karisir ederdi simdi beni ne arayip ne soruyor oturun konusun bitiyorsa en kisadan bitsin devam ediceksenizde siz bilirsiniz diyor ama oglum cok mutsuz perisan vs dedi.bende haklarimi alirim elbet
Senin yaşadıklarının bir benzeri yıllar önce benim kız kardeşimin başına geldi.Daha 2 aylık evliyken eşi evi terketmişti ama kardeşim bunu bize aradan 1 hafta geçtikten evde açlığa dayanamayacak duruma geldiğinde söyledi çünkü 1 hafta boyunca eşinin dönmesini beklemiş.Biz duyunca gidip kardeşimi aldık tabiki ama kardeşim bir an önce bitsin diye hiç bir şey istemedi ama kısa bir süre sonra öğrendik ki adam başka bir kadın için kardeşimi terketmiş o yüzden bütün haklarını al sonra başına vurup ah vah etme derim.

Haklarimi alicam insallah canim.Iki gundur agzima tek lokma girmedi surekli agliyorum aileme gitsemmi diye dusundum ama yine gelmek zorunda kalicam butun esyalarim burda bilmiyorum karmakarisigim

42 yaşında evi terk edip anasının evine mi gitti..
kv den salonda yatıyormuş üşüyormuş dediğinde evet ben bakamadım sen mamasını yedirip üstünü de örtersin bir zahmet deseydiniz ya.
Sok oldum gidip annesine bunu demis.Ev dogalgaz klima var insan neden donsun ki ayrica yastigini alip odayi terkeden de oydu

Eşiniz sonradan pişman olabiliceği ani kararlar alan biri midir? Eğer öyleyse biraz bekleyebilirsiniz.Sizin evliliğinizi annesi yönetiyor gibi.Eşinizin babası bence oğlunu ve eşini tanıdığı için yapıcı olmaya çalışıyor.Zor bir durum.Davayı açarsa hiç üstüne düşmeyin.Boşanmak zor gelebilir ama bu şekilde bir ömür çekmek de zor.Ailemin ömrü ne kadar kaldı diyormuş da kimin ne zaman öleceği belli mi? Normal bir düşünce değil bu.Allah yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza.Merak ettiğim bir nokta var evlenmeden önce arkadaşlık,nişanlılık döneminde filan nasıldı eşinizin annesi Ve kardeşi?Evlendikten sonra mı bu şekilde oldular?Kayınpederiniz belli ki makul,mantıklı biri bence onunla paylaşın içinizde ne varsa boşanacaksanız bile

Boşanmak istemiyorsan git kocanı al getir eve. Konuş derdin neyse. Hadi o saçmalamış sen de buna müsaade etme.

Boşanalim demiş tamam diyorsun. Bu sebeple boşanmam ben diyorsan ne saçmalıyorsun gel buraya diyeceksin.

Kv aramış görüşün demiş kp aramış gel demiş. Kocan biraz garip ama git bir görüş konuş Kv ile gorumcenin eline bırakmışsın. Gurur yapacak zaman değil bence

Yani ilk düşündüğüm karşında ki insan olacak adamın ilk evliliği olduğu için ne kadar kolay bitirebiliyor... peki boşanınca ne olacak senin 2. Biten evliliğin olacak maalesef bizim zihniyet nasıl karşılar diye düşündüm... ya çok yazık ortada namussuzluk yok fiziksel kavga Yok bişey Yok neymiş anlaşamıyorlarmış ya görümceyle kv ile anlaşmak zorun da mı kadın... anlaşamayınca hadi sen yoluna ben yoluma... inşallah eşiniz olacak kişi akıllanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…