- 16 Temmuz 2018
- 94
- 27
- 3
- 43
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Kesinlikle haklisinBen sizi anlıyorum ikinci evliliğiniz olduğu için yürüsün istiyorsunuz ama annesine ve ablasına bu kadar bağımlı biriyle çok zor.
Üstelik adam ara bulacağına tersine arada laf taşıyor.
Ailesiyle eşinin arasında denge kuramayan erkeklerle evlilik yürümüyor.
Yürüse de ite kaka,her gün hır gürle yürüyor.
Buna gücünüz var mı? Üstelik değer mi?
Bunun kararını siz vereceksiniz.
Benim kişisel fikrim; hayat bu tip olgunlaşmamış insanlarla yaşanmayacak kadar değerli,
ömür kısa,vakit çok kıymetli.
Babasi ariyor canim bugun aradi sabah gel kahvaltiya sizi konusturalim vs yok dedim ben burdayim konusmak isteyen buraya gelir dedim.Evde yalniz kaliyorsun aklim sende kaliyor kizim vs dedi cok kizdim ogluma ama yok ben o eve gitmiycem surekli kavga edioruz dedi diyor kendi bilir su saatten sonra benim icinde bitmistir dedimE tabi kolaymı en iyisi ailesi ile konusup bu ısı sonlandırmak madem ergenler gibi sızı her yerden engellemıs barı biraz adamlık ogrensınde Ustune dusenı yerine getirsin kendi aklı yoksada anası kardesı akıl versin olay noktalansın kusura bakmayın agır konusuyorum ama
Sizin aileniz ne diyor bu duruma pekıBabasi ariyor canim bugun aradi sabah gel kahvaltiya sizi konusturalim vs yok dedim ben burdayim konusmak isteyen buraya gelir dedim.Evde yalniz kaliyorsun aklim sende kaliyor kizim vs dedi cok kizdim ogluma ama yok ben o eve gitmiycem surekli kavga edioruz dedi diyor kendi bilir su saatten sonra benim icinde bitmistir dedim
Bitir kizim arkandayiz senin iteleyip kakalamanla bu is yurumez diolarSizin aileniz ne diyor bu duruma pekı
Kolay degıl tabiki üzüldüm durumunuza ama babası ile konusup gelsinler olay sonuclansın yanı en mantıklısı o evi terkedip gidende oBitir kizim arkandayiz senin iteleyip kakalamanla bu is yurumez diolaronlarda cok yiprandi
Canim babasi soyleyeyim gelsin oraya konusun dedi ama babasinin lafiyla gelmez o gelecegini de sanmiyorum acikcasiKolay degıl tabiki üzüldüm durumunuza ama babası ile konusup gelsinler olay sonuclansın yanı en mantıklısı o evi terkedip gidende o
Canim babasi soyleyeyim gelsin oraya konusun dedi ama babasinin lafiyla gelmez o gelecegini de sanmiyorum acikcasi
Canim annesi her konuda karisir ederdi simdi beni ne arayip ne soruyor oturun konusun bitiyorsa en kisadan bitsin devam ediceksenizde siz bilirsiniz diyor ama oglum cok mutsuz perisan vs dedi.bende haklarimi alirim elbetDedikodu yapan erkek dedikodu yapan kadından bin kat daha tehlikeli.Şu anda ailesinden taraf ama sana olan düşkünlüğü de artabilir.Bunu yapabilmen için ailesinin kötü bir tarafı varsa bunu ona ailesine karşı kinli olduğunu gözüne sokmadan hissettirmen ama boşanacak olursan da navizane tavsiyem sakın ola bir an önce kurtulayım düşüncesiyle hiç bir şey almadan bırakma.Maddi durumları zaten iyiymiş ve bu durumda seni hatalı gösterip mal vermeme gibi bir durumu söz konusu olamaz.Tabiri caizse donuna varana kadar al.Kadınlar mağdur olurken onların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayamayacaklarını anlasınlar.
Muhtemelen gelmez bu eve acar davasini diye dusunuyorumEe nolucakmıs boyle o zaman anasını dınlesın
Hayırlısı boylelerıde bir omur evlenmeyip milletin basınıda Yakmasın analarının eteğinden ayrılmıyorlar madem.Muhtemelen gelmez bu eve acar davasini diye dusunuyorum
Senin yaşadıklarının bir benzeri yıllar önce benim kız kardeşimin başına geldi.Daha 2 aylık evliyken eşi evi terketmişti ama kardeşim bunu bize aradan 1 hafta geçtikten evde açlığa dayanamayacak duruma geldiğinde söyledi çünkü 1 hafta boyunca eşinin dönmesini beklemiş.Biz duyunca gidip kardeşimi aldık tabiki ama kardeşim bir an önce bitsin diye hiç bir şey istemedi ama kısa bir süre sonra öğrendik ki adam başka bir kadın için kardeşimi terketmiş o yüzden bütün haklarını al sonra başına vurup ah vah etme derim.Canim annesi her konuda karisir ederdi simdi beni ne arayip ne soruyor oturun konusun bitiyorsa en kisadan bitsin devam ediceksenizde siz bilirsiniz diyor ama oglum cok mutsuz perisan vs dedi.bende haklarimi alirim elbet
Haklarimi alicam insallah canim.Iki gundur agzima tek lokma girmedi surekli agliyorumSenin yaşadıklarının bir benzeri yıllar önce benim kız kardeşimin başına geldi.Daha 2 aylık evliyken eşi evi terketmişti ama kardeşim bunu bize aradan 1 hafta geçtikten evde açlığa dayanamayacak duruma geldiğinde söyledi çünkü 1 hafta boyunca eşinin dönmesini beklemiş.Biz duyunca gidip kardeşimi aldık tabiki ama kardeşim bir an önce bitsin diye hiç bir şey istemedi ama kısa bir süre sonra öğrendik ki adam başka bir kadın için kardeşimi terketmiş o yüzden bütün haklarını al sonra başına vurup ah vah etme derim.
Sok oldum gidip annesine bunu demis.Ev dogalgaz klima var insan neden donsun ki ayrica yastigini alip odayi terkeden de oydu42 yaşında evi terk edip anasının evine mi gitti..
kv den salonda yatıyormuş üşüyormuş dediğinde evet ben bakamadım sen mamasını yedirip üstünü de örtersin bir zahmet deseydiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?