- 31 Mayıs 2018
- 68
- 107
- 93
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Hani anlaşmazlık olur ama yanyanaykende soğuk duramazsin kızarsın edersin ama konuşmadan duramazsin o zaman anlarım sevgi gibi bitmemiş sorun olmadığı zaman huzurlu olursunuz derim ama sırf başkaları için size bunları yapıp bide sürdürmesi çok kotu al karşına derdini sor düzelmeye niyeti yoksa boşanma işlemlerini başlatalım de yazık güzelim hayatına ailende arkanda boşa harcama degmiycek bı adam için günleriniEvet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.
Hem gidip ailesine beni kotuledi dedikodumu yapti ekmeklerine yag surdu hem de kuyrugu gayet dik.
kendinden taviz verme derim ben , saçmalıyor ne istediğini bilmiyor belli ki.Evet canim konusmuyor tripli ama ayni yataga giriyor.Akli sira burnumu surtucek .Ama cok bekler evi terkeden gidip dedikodu yapan ben degilim
Bugun oglen 15.00 gibi isten cikmasi gerekiyordu ben isteyken gelip is kiyafetlerini cikarmis normal kiyafetlerini giymiskendinden taviz verme derim ben , saçmalıyor ne istediğini bilmiyor belli ki.
İşiniz zor sabır testi gibi sizin sabrınızı sınıyor.Bugun oglen 15.00 gibi isten cikmasi gerekiyordu ben isteyken gelip is kiyafetlerini cikarmis normal kiyafetlerini giymis
Eve geldim rutin yemegimi yaptim oturdum.Su saat oldu adam gene yok normalde bu saatlerde hep evde olurdu.
Aramiyorum aramam da.Evi terkeden ailesine dedikodumu yapan bosanmak istiyorum diyen oydu.Bir de hakliymis gibi egosu tavan.
Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir.
Kaçta geldi gece ? Gelince hali nasıldı ?Bugun oglen 15.00 gibi isten cikmasi gerekiyordu ben isteyken gelip is kiyafetlerini cikarmis normal kiyafetlerini giymis
Eve geldim rutin yemegimi yaptim oturdum.Su saat oldu adam gene yok normalde bu saatlerde hep evde olurdu.
Aramiyorum aramam da.Evi terkeden ailesine dedikodumu yapan bosanmak istiyorum diyen oydu.Bir de hakliymis gibi egosu tavan.
Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir.
Canim saat 11 gibi geldi hic konusmadi ben de konusmadim sirtini cevirdi oturdu.bende dusumu alip uyudum.Kaçta geldi gece ? Gelince hali nasıldı ?
Sabrınızı sınıyor resmen , hiç umursamayın.
baya baya saçmalıyor eşiniz gidecekse çıksın gitsin , aynı evde yaşayacaksa kendine çeki düzen versin.Canim saat 11 gibi geldi hic konusmadi ben de konusmadim sirtini cevirdi oturdu.bende dusumu alip uyudum.
Sabah kalktim is gomlegi kirlendigi icin kalkip bir gomlek utuledim ve uyudugu icin de basucuna not biraktim gomlegini utuledim diye.
Uyaninca bana mesaj atti sagol gomlegimi utulemissin zahmet etmissin bundan sonra disarda utulettiririm demis
Bende rica ederim buzamana kadar utuledim bunu sorun da etmedim ama sen disarda utulettiricem diyorsan sen bilirsin senin kararin dedim
O tekrar mesaj atti Allah Allah sen isine ben degersizim ya degmeyen birine zaman harcama yazmis
Ben de tekrar ona lutfen isteyim germe beni sen disarda utuletmek istedigini belirttin bende sen bilirsin dedim kotu birsey demedim dedim
Neyse kolay gelsin yazdi bende tesekkur ederim sana da kolay gelsin yazdim.
Adam kavga etmek derdinde ama asla buna ortam yaratmiycam.Evi terkeden ailesine benim dedikodumu yapan o 2 gundur eve geldigi halde sanki ben sucluymusum gibi davranan konusmayan o.
Canim saat 11 gibi geldi hic konusmadi ben de konusmadim sirtini cevirdi oturdu.bende dusumu alip uyudum.
Sabah kalktim is gomlegi kirlendigi icin kalkip bir gomlek utuledim ve uyudugu icin de basucuna not biraktim gomlegini utuledim diye.
Uyaninca bana mesaj atti sagol gomlegimi utulemissin zahmet etmissin bundan sonra disarda utulettiririm demis
Bende rica ederim buzamana kadar utuledim bunu sorun da etmedim ama sen disarda utulettiricem diyorsan sen bilirsin senin kararin dedim
O tekrar mesaj atti Allah Allah sen isine ben degersizim ya degmeyen birine zaman harcama yazmis
Ben de tekrar ona lutfen isteyim germe beni sen disarda utuletmek istedigini belirttin bende sen bilirsin dedim kotu birsey demedim dedim
Neyse kolay gelsin yazdi bende tesekkur ederim sana da kolay gelsin yazdim.
Adam kavga etmek derdinde ama asla buna ortam yaratmiycam.Evi terkeden ailesine benim dedikodumu yapan o 2 gundur eve geldigi halde sanki ben sucluymusum gibi davranan konusmayan o.
Kıyamam size ya. İnşallah sonuç ne olursa olsun mutlu olacağınız bir sonuç olur. Biraz sabır gerekecek bu durumda. Sessiz bekleyin derim. Dediğiniz gibi illaki biri gidecekse o, sizi üzen adam olsun. Hiçkimse vazgeçilmez değildir. Böylelikle bunu anlamış olur.Asla konusmuycam bunu bilsin anlasin.Bosanmak isteyen oydu pasa pasa gitsin davasini acsin.onlar ailece babasinin disinda arayip yalvaracagimi sandilar ama yanildilar.
Kayinvalidem tehdit etmisti beni evliliginin devam rtmesini istiosan bizimle iyi olucaksin diye aksine evde 3 gun yalniz kaldim aramadim kimseyi.
Topunun cani cehenneme.evi terketmem cunku kira onun evi degil o annrsinden kopamiyor madem gitsin annesiyle yasasin pacasina asilmadim don diye ben kirami oder gene o evde kalirim
Var mı bı gelişme hiç sesiniz çıkmadı bugün merak ettim suxiAsla konusmuycam bunu bilsin anlasin.Bosanmak isteyen oydu pasa pasa gitsin davasini acsin.onlar ailece babasinin disinda arayip yalvaracagimi sandilar ama yanildilar.
Kayinvalidem tehdit etmisti beni evliliginin devam rtmesini istiosan bizimle iyi olucaksin diye aksine evde 3 gun yalniz kaldim aramadim kimseyi.
Topunun cani cehenneme.evi terketmem cunku kira onun evi degil o annrsinden kopamiyor madem gitsin annesiyle yasasin pacasina asilmadim don diye ben kirami oder gene o evde kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?