Akil Verin Caresizim :(

Canim bankada musterek hesapta altinlar o olmadan ben alamiyorum bankadan ben olmadan onlar alamiyor bu evde durmakta canimi acitiyor tek basina caresizler gibi
Öyle düşünme, sakin kalmaya çalış. Herşey olacağına varır. Çok beklentiye girme yine de çünkü daha fazla üzülürsün.
Annesine salonda yattım üşüdüm diyecek kadar anne kuzusu. Seni alıp annesinin evinde yaşamaya zorlamadığına şükret. Çünkü hiç büyüyememiş.

Kesinlikle bu söylenilenlere katılıyorum. Donuna kadar al boşanırken. Ne demek benim ailemin az ömrü var onları üzemem. Sen insan değil misin. Seni neden üzüyormuş. Oyuncak mıymışsın sen. Duygusal davranma. Eşyalarla oturamıyorum falan deme. Şu herife ve ailesine güzel bi dava aç da görsünler günlerini.

Evde ceplerinde çantasında bilgisayarında kart extrelerinde hayatında başka biri var mı diye kontrol edin.. Olmadı İş yerindeki sekreteri sıkıştırın en azından durumu öğrenin gerçek derdi neymiş?

Gelmeyeceğim, istemiyorum konuşmaları hep palavra. Dava açılsın görürsünüz nasıl tutuşuyor.
Yeter ki siz geri adım asla atmayın. Dimdik durun.

Ve lütfen evinizi terk etmeyin. Boşanma olsun sonra ayrilirsiniz.

Evde de ağlayıp durmayın. Kahve yapin. Atıştırmalıklar alın, film açın izleyin. Arkadaşlarınızı çağırın.

Ağlamak zaman kaybı.

Evliliginizi iyi tartın. Olmuyorsa çocuk yokken ne olur ayrılın. Ömür geçiyor. Iteklenen evlilik çok zor olur muhakkak.

Be
Canim 3 gun sonra kafasini toplayacakmis ya bakalim ne sartlarla gelicek bana ne diyecek merak ediyorum

Bosanma sartlari sunar diye dusunuyorum sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim diye

Be

Canim 3 gun sonra kafasini toplayacakmis ya bakalim ne sartlarla gelicek bana ne diyecek merak ediyorum

Bosanma sartlari sunar diye dusunuyorum sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim diye

Allah yardımcın olsun cnm yaaa 2.ci bir hayal kırıklığı
Böyle erkekler neden evlenır anlamıyorum
Yazık günah kadınlara ya

Be

Evet canım bana da öyle geldi. Dik duruşundan taviz verme bence, çünkü ilerde seni daha çok ezmeye çalışacaklar

Beni heryerden engellemis sanki ariyorum da. Aramiyorum yazmiyorum.sadece babasi arada arar beni.Bakalim bu 3 gunluk annesinin yaninda kafa dinleyecek ya ne sartlarla gelicek bana

Bosanma talebi ne olucak.Bana sen evde korkuyordun ben korksam mesela annemin evine giderdim diyor hayir dedim gitmiycem.Istersen sen esyalarini al git benim esyalarim kalsin ben kirayi oderim dedi bende hayir bosanma davasini sen acicaktin sen esyalarini alicaktin bu eve adim atmak istemeyen sendin sen gidersin dedim tmm dedi alirim esyalarimi.

Sonrada psikoljim bozuk kendimi taniyamiyorum zamana ihtiyacim var birkac gun kafa dinliyim konusalim olursa olur olmazsa hayirlisi ailene de zamana biraktik de dedi

Bakalim 3 gun sonra ben seni kabul edicekmiyim onu dusunen yok.kendinden cok emin akli sira.

Birincisi kararliliginizi ölçmek için ev eşya konusunu acıyor.

Ikincisi siz gidinde eve rahatça yerleşsin diye öyle söylüyor.

Sakın gitmeyin. Istedigi eşyayı alsın. Tedbir nafakasiyla hayli hayli ödersiniz kirayı..

Dava aşamasında ailenizde yorulursunuz. Çok anlayışlı olsalarda evinizde atlatin illa olacaksa dava.

Annesıyle kız kardesı doldurmus doldurmus boşanmaya ikna etmişler eşini canım. Esin de kendı aklıyla hareket edemeyen biri oldugu için onların aklıyla hareket edıyor su anda. Bu adamlar maalesef asla degısmıyorlar. Hakkında hayırlısı olsun. Eger bu evlılığın bıtmesını istiyorsan ailesıyle catısmalara gırmeyeceksın yoksa gözden cıkarılan hep sen olursun.

Kizlar zaten bitmis bence bu evlilik zaman istemek bahane neyin zamani.bosanma gerceklesene kadar bu evdeyim.Kiradayiz zaten.elbet esyalarini almak zorunda belki yarin alir.

Canım dinen bile ilk oncelik eş ve cocuklardır bunu eşin blmedigi gbi birde annes ile kzkrdesinin minik savaşcısı olmus bnm annmde esimi pek sevemedi ailesinide oyle esimin ailesi bize geldiginde acaip triplere girer surat sallar haklı yonu cok var ama b bebegim var ve ben esimle mutluyum mesela annemi dinlsem ben coktan bosanmıstım mesela gaza gelmeyecek bi kişi bu kim olursa olsn senn cekirdek ailen onemli esin anlasılan gaza asırı gelen bir tip ve ilerde cok pişman olur emin ol sen basını egme onune o anası akıllansında oglunun yuvasını bozmasın

O
Ortada bir yuva da kalmadi canim .Annesi oglum mutsuz perisan diyor baska da birsey demiyor.Ben de cok dik duruyorum icimde firtinalar kopsa da esimle telde konusurken gayet dik duruyorum.3 gun sonra gelir bosanma sartlarini konusur artik

O

Ortada bir yuva da kalmadi canim .Annesi oglum mutsuz perisan diyor baska da birsey demiyor.Ben de cok dik duruyorum icimde firtinalar kopsa da esimle telde konusurken gayet dik duruyorum.3 gun sonra gelir bosanma sartlarini konusur artik
Bi onun oglu mutsuz zaten pis kadın yaa oglu bosanınca dizinin dibinde oturcak maasınıda ona verecek ya derdi o gunumuz kaynanalarının eskiden aynı evde zulum vardı smdi maddi guc evden kesilince dayanamıyorlar muhtemel. Derdi tamamen kendisi kaynananın canm allah ıslah etsin onu esin senden ozur dilemez gelmezse sen zaten dileme aileln le konus dik dur iyi yapıyosun senin canından kmse kıymetli degil bi hayatın daha olmuycak inan

Zam
Zaman istedi de neyin zamani canim onu anlamadim.acaba benim evden cekip gitmemimi bekliyor bezdirmekmi istiyor anlamadim.

Ya tatlım lütfen sakin ol. Bak tecrübe konuşuyor. Normale dönmeye çalış. Düşünmemeye çalış. Bu evlilik düzelir. Evden gitmeni istemiyor. Kim kimin bastıracak derdinde sadece. Kim adım atarsa o kazandı, diğerinin başını ezdi, onun sözü geçecek derdinde. Burnunu sürtmeye çalışıyor. Sen şimdi dava açsan köpek olur. İnan kolay değil boşaması. Biraz bekleyeceksin sadece. Evliliğinin geri kalanında bir takım konularda sözün geçsin istiyorsan şimdi dişini sıkmalısın. Kocan gelir, önce seni bastırmaya çalışır sonra da ayağına kapanır. Kaynanan burnu sürtülsün diye dolduruyordur kocanı.

B Bulamadiysam82 canim senin de sanki biraz kuyruğun dik gibi geldi bana. Şimdi burda eşininim büyüyememiş olmasından bahsedilmiş ama sen de biraz dik kafalı misin acaba? Zaten evliliklerde genellikle sıkıntı iki taraflıdır. Bir tarafın yanlışları biraz daha ağır basar bazen nadiren de tek tarafın suçudur herşey. Biraz daha yapıcı olmakta, ters düşmemeye çalışmakta fayda var bence. Bir kızgınlıkla bitti demek kolay ama ne bitirmek kolay ne sonrasını yaşamak. Eminim haksızlıklar olmuştur, canını acıtmışlardır ama onların da çok kırıldığı şeyler olmuş demekki. Eşin de laf getirip goturduyse iste 10 a katlamıştır soylenenler. Güzellikle öğretilir bunlar eşine. Yeter ki gideri varsa erken erken bitirmemek. Allah yardimcin olsun insallah hakkınızda hayırlısı neyse onu güzellikle kolaylıkla yaşayın.

CAnim bugun tam 3 gun oldu evi terkedeli yapayalniz evdeyim yarin birde ise gidicem bu ruh halimle onun umrunda bile degil

Hep beni suclu goruyor ve ailesine surekli olarak beni kotuluyor ailesi de bana karsi doluyor ve ne arayan var ne de soran

Bilmiyorum daha nekadar dayanicam bu duruma

C
Canim evet benim de hatalarim illaki olmustur ama kaynanam ilk esimden siddet gordugumu ayrildigimi anlattigimda kimbilir ne yaptinda dayak yedin demisti ne yasadigimi bilmeden bu konular benim ona negatif olmami sagladi ve buna benzer bircok konu var

Normalde esimle her kavgamizda araya giren yorum yapan kadin simdi evinize ayak basmam bu konuya karismam olmuyorsa kisa yoldan bitsin olucaksada oturun konusun dedi ve gunlerdir evde yalnizim arayip sormuyor bile

Bekliyorum esimin istedigi zaman birkac gundu birkac gun sonra ne sartlarla gelicek bana bosanmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…