- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Öyle düşünme, sakin kalmaya çalış. Herşey olacağına varır. Çok beklentiye girme yine de çünkü daha fazla üzülürsün.Canim bankada musterek hesapta altinlar o olmadan ben alamiyorum bankadan ben olmadan onlar alamiyor bu evde durmakta canimi acitiyortek basina caresizler gibi
Kesinlikle bu söylenilenlere katılıyorum. Donuna kadar al boşanırken. Ne demek benim ailemin az ömrü var onları üzemem. Sen insan değil misin. Seni neden üzüyormuş. Oyuncak mıymışsın sen. Duygusal davranma. Eşyalarla oturamıyorum falan deme. Şu herife ve ailesine güzel bi dava aç da görsünler günlerini.Dedikodu yapan erkek dedikodu yapan kadından bin kat daha tehlikeli.Şu anda ailesinden taraf ama sana olan düşkünlüğü de artabilir.Bunu yapabilmen için ailesinin kötü bir tarafı varsa bunu ona ailesine karşı kinli olduğunu gözüne sokmadan hissettirmen ama boşanacak olursan da navizane tavsiyem sakın ola bir an önce kurtulayım düşüncesiyle hiç bir şey almadan bırakma.Maddi durumları zaten iyiymiş ve bu durumda seni hatalı gösterip mal vermeme gibi bir durumu söz konusu olamaz.Tabiri caizse donuna varana kadar al.Kadınlar mağdur olurken onların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayamayacaklarını anlasınlar.
Canim 3 gun sonra kafasini toplayacakmis ya bakalim ne sartlarla gelicek bana ne diyecek merak ediyorumÖyle düşünme, sakin kalmaya çalış. Herşey olacağına varır. Çok beklentiye girme yine de çünkü daha fazla üzülürsün.
Annesine salonda yattım üşüdüm diyecek kadar anne kuzusu. Seni alıp annesinin evinde yaşamaya zorlamadığına şükret. Çünkü hiç büyüyememiş.
Be
Canim 3 gun sonra kafasini toplayacakmis ya bakalim ne sartlarla gelicek bana ne diyecek merak ediyorum
Bosanma sartlari sunar diye dusunuyorum sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim diye
Evet canım bana da öyle geldi. Dik duruşundan taviz verme bence, çünkü ilerde seni daha çok ezmeye çalışacaklarBe
Canim 3 gun sonra kafasini toplayacakmis ya bakalim ne sartlarla gelicek bana ne diyecek merak ediyorum
Bosanma sartlari sunar diye dusunuyorum sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim diye
Beni heryerden engellemis sanki ariyorum da. Aramiyorum yazmiyorum.sadece babasi arada arar beni.Bakalim bu 3 gunluk annesinin yaninda kafa dinleyecek ya ne sartlarla gelicek banaGelmeyeceğim, istemiyorum konuşmaları hep palavra. Dava açılsın görürsünüz nasıl tutuşuyor.
Yeter ki siz geri adım asla atmayın. Dimdik durun.
Ve lütfen evinizi terk etmeyin. Boşanma olsun sonra ayrilirsiniz.
Evde de ağlayıp durmayın. Kahve yapin. Atıştırmalıklar alın, film açın izleyin. Arkadaşlarınızı çağırın.
Ağlamak zaman kaybı.
Evliliginizi iyi tartın. Olmuyorsa çocuk yokken ne olur ayrılın. Ömür geçiyor. Iteklenen evlilik çok zor olur muhakkak.
Beni heryerden engellemis sanki ariyorum da. Aramiyorum yazmiyorum.sadece babasi arada arar beni.Bakalim bu 3 gunluk annesinin yaninda kafa dinleyecek ya ne sartlarla gelicek bana
Bosanma talebi ne olucak.Bana sen evde korkuyordun ben korksam mesela annemin evine giderdim diyor hayir dedim gitmiycem.Istersen sen esyalarini al git benim esyalarim kalsin ben kirayi oderim dedi bende hayir bosanma davasini sen acicaktin sen esyalarini alicaktin bu eve adim atmak istemeyen sendin sen gidersin dedim tmm dedi alirim esyalarimi.
Sonrada psikoljim bozuk kendimi taniyamiyorum zamana ihtiyacim var birkac gun kafa dinliyim konusalim olursa olur olmazsa hayirlisi ailene de zamana biraktik de dedi
Bakalim 3 gun sonra ben seni kabul edicekmiyim onu dusunen yok.kendinden cok emin akli sira.
Ev kendinizin mi,kira mi?Gardimi dusurmek derken canim burnumumu surtmeye calisiyor yani ?
Yoksa gitmemimi bekliolar sence? Cunku dun kaynanam ve esim karsi komsumu arayip haberin varmi bulamadiysam evdemi demisler
Canım dinen bile ilk oncelik eş ve cocuklardır bunu eşin blmedigi gbi birde annes ile kzkrdesinin minik savaşcısı olmusMerhaba kk bayanlari ;
Burayi cok uzun suredir takip ediyorum.Konu acmak bugune nasipmis
Benim 2.evliigim.Ilk evliligim esimin ihaneti yuzunden bitti kisa bir evliligim olmustu 1 yil bile surmedi.
Bosandiktan 7 yil sonra bir arkadas vasitasiyla simdiki esimle tanistim.Suanki esimin ilk evliligi.Benim cocugum yok bu arada.Fakat annesi ve de kizkardesiyle evlendigimizden beri sorun yasiyoruz.Cunku hepberaber vakit gecirmeye beraber karar vermeye alismislar.
Aile sirketleri var.Bende farkli bir kurumsal firmada calisiyorum uzun yillardir.Evlendigimizden beri surekli ailesi yuzunden kavga ettik.Kavga hic eksik olmadi.Illkaki benim de hatalarim olmustur ama esimin surekli ailesi ve benim aramda laf getirip laf goturmesi olaylari cikmaza soktu.
.Bana ters gelen konularda hep tavrimi koydum.1.5 yillik evliyim.Son olayda annesi ve kizkardesiyle tartistim ama annesi benden buyuktur deyip esim de arada kalmasin diye evine gittim hastaydi gecmis olsun dedim.fakat kizkardesiyle gorusmedim.
Boyle olunca da evden kavga gurultu eksik olmadi.Kardesinin esime benimle ilgili yazdiklarini gorunce gorusmeme karari almistim ama esim hicbir zaman denge kuramadi.
Kimse kimse icin ailesini atmamali boyle birsey istemek sacmalik.Ama denge kurmak onemli.
En son iki gun once siddetli bir kavga yine ve evi terketti beni heryerden engelledi.Suan eve gelmiyor.Bana sadece bosanmak istedigini bu isin olmadigini ailesinin yiprandigini bizim de yiprandigimizi iletti ve esyalarimi da gelip alicam dedi tamam diyebildim sadece.
Suan beraber oturdugumuz evde yalniz kaliorum o annesinin evinde kaliyor.kaynanam aradi ve bu boyle olmuyor bizde yiprandik olmuyorsa kisa yoldan bitirin olucak sada oturun son kez konusun ama ben oglumada soyledim bundan sonra kizim ve ben senin evine ayak basmiycaz dedi.
Kadin resmen beni gecimsiz kotu kalpli ilan etti.Oglu benim yanimda yatmak istemeyip yastigini alir salona gecerdi annesine ne dediyse zaten oglum salonda yatiyormus usuyormus dedi eve gelmek istemiyor mutsuz perisan vs dedi.ve kapadi teli
.Bugun sabah kayinbabam aradi cok severim kendisini.kizim gelip seni alayim bizde kahvalti yapalim hem esinlede konusmus olursun dedi.Tsk ettim dedim ki ben kadin halimle evi terketmedim bosanalim demedim oglun istedi.Konusmak isteyen ben burdayim evdeyim gelir konusur dedim.
Ben ogluma soyleyeyim madem aksamustu gelsin konusun dedi.Ama gelen giden yok.Gelecegini de sanmiyorum.
Kafam cok karisik kizlar
Ortada bir yuva da kalmadi canim .Annesi oglum mutsuz perisan diyor baska da birsey demiyor.Ben de cok dik duruyorum icimde firtinalar kopsa da esimle telde konusurken gayet dik duruyorum.3 gun sonra gelir bosanma sartlarini konusur artikCanım dinen bile ilk oncelik eş ve cocuklardır bunu eşin blmedigi gbi birde annes ile kzkrdesinin minik savaşcısı olmusbnm annmde esimi pek sevemedi ailesinide oyle esimin ailesi bize geldiginde acaip triplere girer surat sallar haklı yonu cok var ama b bebegim var ve ben esimle mutluyum mesela annemi dinlsem ben coktan bosanmıstım mesela gaza gelmeyecek bi kişi bu kim olursa olsn senn cekirdek ailen onemli esin anlasılan gaza asırı gelen bir tip ve ilerde cok pişman olur emin ol sen basını egme onune o anası akıllansında oglunun yuvasını bozmasın
Bi onun oglu mutsuz zaten pis kadın yaa oglu bosanınca dizinin dibinde oturcak maasınıda ona verecek ya derdi o gunumuz kaynanalarının eskiden aynı evde zulum vardı smdi maddi guc evden kesilince dayanamıyorlar muhtemel. Derdi tamamen kendisi kaynananın canm allah ıslah etsin onu esin senden ozur dilemez gelmezse sen zaten dileme aileln le konus dik dur iyi yapıyosun senin canından kmse kıymetli degil bi hayatın daha olmuycak inanO
Ortada bir yuva da kalmadi canim .Annesi oglum mutsuz perisan diyor baska da birsey demiyor.Ben de cok dik duruyorum icimde firtinalar kopsa da esimle telde konusurken gayet dik duruyorum.3 gun sonra gelir bosanma sartlarini konusur artik
Zaman istedi de neyin zamani canim onu anlamadim.acaba benim evden cekip gitmemimi bekliyor bezdirmekmi istiyor anlamadim.Bi onun oglu mutsuz zaten pis kadın yaa oglu bosanınca dizinin dibinde oturcak maasınıda ona verecek ya derdi o gunumuz kaynanalarının eskiden aynı evde zulum vardı smdi maddi guc evden kesilince dayanamıyorlar muhtemel. Derdi tamamen kendisi kaynananın canm allah ıslah etsin onu esin senden ozur dilemez gelmezse sen zaten dileme aileln le konus dik dur iyi yapıyosun senin canından kmse kıymetli degil bi hayatın daha olmuycak inan
CAnim bugun tam 3 gun oldu evi terkedeli yapayalniz evdeyimYa tatlım lütfen sakin ol. Bak tecrübe konuşuyor. Normale dönmeye çalış. Düşünmemeye çalış. Bu evlilik düzelir. Evden gitmeni istemiyor. Kim kimin bastıracak derdinde sadece. Kim adım atarsa o kazandı, diğerinin başını ezdi, onun sözü geçecek derdinde. Burnunu sürtmeye çalışıyor. Sen şimdi dava açsan köpek olur. İnan kolay değil boşaması. Biraz bekleyeceksin sadece. Evliliğinin geri kalanında bir takım konularda sözün geçsin istiyorsan şimdi dişini sıkmalısın. Kocan gelir, önce seni bastırmaya çalışır sonra da ayağına kapanır. Kaynanan burnu sürtülsün diye dolduruyordur kocanı.
Canim evet benim de hatalarim illaki olmustur ama kaynanam ilk esimden siddet gordugumu ayrildigimi anlattigimda kimbilir ne yaptinda dayak yedin demisti ne yasadigimi bilmedenB Bulamadiysam82 canim senin de sanki biraz kuyruğun dik gibi geldi bana. Şimdi burda eşininim büyüyememiş olmasından bahsedilmiş ama sen de biraz dik kafalı misin acaba? Zaten evliliklerde genellikle sıkıntı iki taraflıdır. Bir tarafın yanlışları biraz daha ağır basar bazen nadiren de tek tarafın suçudur herşey. Biraz daha yapıcı olmakta, ters düşmemeye çalışmakta fayda var bence. Bir kızgınlıkla bitti demek kolay ama ne bitirmek kolay ne sonrasını yaşamak. Eminim haksızlıklar olmuştur, canını acıtmışlardır ama onların da çok kırıldığı şeyler olmuş demekki. Eşin de laf getirip goturduyse iste 10 a katlamıştır soylenenler. Güzellikle öğretilir bunlar eşine. Yeter ki gideri varsa erken erken bitirmemek. Allah yardimcin olsun insallah hakkınızda hayırlısı neyse onu güzellikle kolaylıkla yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?